Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-10-10, 20:11
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Συμφωνώ αλλά είναι πιο ολοκληρωμένη μετατροπή από το να μείνει με τον μαμα εγκέφαλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-10, 00:40
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Eγκεφαλο δεν θα αλλαξω.θα βαλω μοτερ απο Celica και θα παω τον μαμα BOSCH για επαναπρογραματισμο και τελειωσε το θεμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 15:37
davarisx Offline:
banned

Επαναφερω το θέμα.
Σήμερα βρήκα μοτερακι Από celica με 70.000χλμ σε πολυ καλή κατάσταση αλλα το μόνο πρόβλημα του είναι Ότι έχει σπάσει το καρτερ Από το τρακαρισμα.
Όπως μου είπε το παλικάρι με την μάντρα θέλω μόνο καρτερ.
Επίσης του είπα Ότι δεν χρειάζομαι Από αυτή την μηχανή την τρόμπα υδραυλικου,την μίζα,και τον δυναμο.η τιμή χωρίς αυτά απάνω ήταν 850ευρω(πολυ καλή θα έλεγα)αλλα έχω κάποιες απορίες

1..καρτερ ταιριάζει Από τον δικό μου 4ΖΖ;
2..μίζα,δυναμο και τρόμπα υδραυλικου ταιριάζουν Από το δικό μου μοτερ μιας και είναι ίδιο μπλοκ;
3..αφήνω δίσκο πλατο του celica η βάζω τον δικό μου?

Πληροφοριακά σαζμαν θα αφήσω το 6αρι που έχω τώρα.
Οποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει βρε παιδιά.
Ευχαριστώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 15:50
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Χωρίς να θέλω να σε πρήξω και εγω...

Μου ακουγεται λιγο επίφοβη η κατασταση.
Καταρχην πως ξέρεις οτι το μονο που εχει επηρεαστει απο το τρακάρισμα ειναι το καρτερ? Εγω πιστευω πως για να σπάσει το καρτερ λογικά πηρε σβάρνα και τιποτα αλλο που μπορει να σου βγει αργοτερα...

2ον Πιστευω το μοτερ θα ειναι το παλιο αρα θα εχει και τα παλιου τυπου εμβολα με τις λιγες τρυπες και το προβλημα λαδο-καψιματος.

3ον Δεν γνωριζω αν ταιριαζει το δικο σου καρτερ αλλα αν ειναι να μπεις στην διαδικασια να ανοιξεις το δικο σου μοτερ... μηπως να υπερκυβιζες καλυτερα? πχ ελεγχοντας τα εντοσθια του μοτερ της celica ότι ειναι οκ και αγοραζοντας καινουρια εμβολα (καινουριου τυπου). Δεν θα εχεις ουτε δηλωματα, ουτε αυξημενες εφοριες/τελη/ασφάλειες... Όλα αυτα με την προυποθεση οπως ειπα οτι θα ανοιξεις το δικο σου μοτερ (εστω για να βγαλεις το καρτερ)...

Φιλικά πάντα και για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 18:47
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνώ με τον Μιχάλη!

Πάρε το μοτερ οπως στο δίνει πιο φθηνα (να πάρεις ομως την πολλπλή και την πεταλούδα)...ανοιξε το, ανοιξε και το δικό σου και παντρεψε στροφαλο, μπιέλες και αν θελεις και την κεφαλή του 1ΖΖ (μιας και θα την παρεις και αυτή) με το δικό!

Είναι σίγουρο οτι το 1ΖΖ θα καει λάδια λογω πιστονιών. Οπότε αγοραζεις 4 καινούρια με καινουρια ελατηρια και καινουρια μεταλλα στροφάλου και μπιελών και είσαι κομπλε!

Ετσι δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα!

Οταν κάνετε τετοιες δουλειές μην λυπάστε τα χρήματα για πράγματα που είναι σημαντικά και δεν αλλάζουν ευκολα!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 19:02
davarisx Offline:
banned

Καιγανε λάδι και οι 1ζζ;δεν το έχω ξανακούσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 19:27
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Όλοι οι zz κινητηρες που ειχαν τα παλια εμβολα ειχαν αυτο το προβλημα με το λαδι... (ή αν δεν το ειχαν, υπηρχε περιπτωση να το αποκτησουν καποια στιγμη).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 20:05
davarisx Offline:
banned

Δεν το ήξερα παντός ο μαντρας είχε συμπιεσομετρο και σε κάθε κινητήρα που έβγαζε Από αμάξι μετρουσε συμπίεση μπροστά μου.έχω ακούσει πολυ καλά λόγια για εκείνον τώρα να είμαι εγώ ο άτυχος;

για την μεταμόσχευση συνολικά πόσο περνούν τα μαστορια;
Η όλη ιστορία πόσο στοιχίζει δυλαδη το άνοιξε κλείσε;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-10, 22:26
Το avatar του χρήστη nikos_adamo
nikos_adamo Offline:

Μοντέλο: E11 G6 3ZZ-FE
Περιοχή: Ίλιον
Δύναμη Σεβασμού: 207
nikos_adamo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ειδες που ειναι καλυτερα να το υπερκυβισεις...... Για μια σωστη δουλεια που ειχα ρωτησει με εργατικα και ολα περιπου ενα 1,800
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-10, 02:39
davarisx Offline:
banned

Δεν αξιζουνε τα χρηματα ρε παιδια.μιλαμε για γυρω στα 2800ευρω αγορα κινητηρα και η ανακατασκευη με τα ιδια λεφτα το κανεις τουρμπατο.εκτος αυτου ειναι χρηματα τα οποια δεν τα περνεις ποτε πισω πλεον στην περιπτωση που χρειαστει να το πουλησεις.
Θα προτιμησω να το ψαξω λιγο το θεμα με ετοιμο κινητηρα 1ΖΖ χωρις βιασυνες και σιγουρα θα βρω ακρη.
Σημερα μιλησα και με τον μηχανικο μου και μου ειπε οτι ο κινητηρας μπαινει απανω στην καροτσα την δικη μου χαρτι χωρις καμοια μετατροπη απλα θα παρει καποια πραγματα οπως μπουζοπιπες απο τον 4ΖΖ.
Ειναι κατι που το εχει ξανακανει οπως μου ειπε σε αντιστοιχο αμαξι με το δικο μου και πραγματικα το αμαξι μετα εραβε στον δρομο.
Οσο για το λαδι μου ειπε οτι ο συγκεκριμενος κινητηρας απο την μανα του τσιμπαει λιγο λαδακι αλλα φυσιολογικα τωρα για να καιει παρα φυση λαδι σημαινει οτι αυτος που τον δουλευε τον ειχε κακομεταχειρστη.
Καποιοι εμποροι μεταχειρισμενων δινουν και εγγυση 6 μηνων στα μοτερακια τους οπωτε καλυτερα να τον πληρωσω ακριβοτερα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΤΕΡ ΣΕ G6 1.3 xristos skl TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 30-08-19 12:19
αλλαγη μοτερ panos_z Ειμαι νεος 11 21-12-10 13:04
Αλλαγη μοτερ... nikos_adamo ΦΟΡΟΥΜ 72 08-09-10 23:47
αλλαγη μοτερ jimmo TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 18-10-09 14:07
Μοτερ analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 11 07-02-07 13:03

Page generated in 0,17040491 seconds (82,37% PHP - 17,63% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com