Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Αμα ειναι μαγκας ο μηχανικος σου ουτε καν που θα πειραξει βιδα απο την κεφαλη.
Βγαζει εκκεντροφορους αφου τους εχει φερει στο νεκρο σημειο στην συνεχεια λυνει τους εκκεντροφορους και απο τις τρυπες του καθε μπουζι βιδωνει ενα μαρκουτσι που παρεχει στον κυλινδρο πιεση αερα στα 6 μπαρ για να μην πεσουν μεσα οι βαλβιδες οταν τις ξεπρεσαρει απο τα ελατηρια.
Στην Toyota Φυσικα θα κατεβαζανε καπακι.
Πριν κανεις το οτιδηποτε γνωμη μου μετρα συμπιεση σε καθε κυλινδρο να παρεις και μια εικονα γενικοτερη.
|
ακριβως ετσι γινεται! αυτο εννοουσα ποιο πριν αλλα δεν τα εγραψα, στο αλλο βιντεο μετα το δειχνει! ΔΕΝ χρειαζεται να ανοιχτει καπακι! μονο το ψευδοκαπακο και οι 2 εκκεντροφοροι, μετα πρεσαρουμε αερα μεσα στα κενα των μπουζι (αφου βγουν) πεταγονται πανω οι βαλβιδες και με τον εξολκεα που ειδαμε αλλαζουν κανονικα! το κοστος ειναι χαμηλο. Εχω φιλαρακι μηχανικο που θα το κανει αν ειναι, αλλα επειδη ΔΕΝ υπαρχει κανενα προβλημα στο αμαξι και στο ρελαντι που ειπα το κανει μετα απο κανα μισαορο στο ρελαντι (ποιος ειναι μιση ωρα στο ρελαντι χωρις να σβησει το μοτερ πριν???) αρα δεν το κανω προς το παρον παρα μόνο αν βγαζει συνεχεια καπνο. Απλα εγω εχω την απορια αν ειναι απο τσιμουχακια ή τουρμπινα! εφοσον δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι και καπως να καταλάβουμε αρα βγαζω το συμπέρασμα πως αλλαζω τσιμουχακια οταν χειροτερεψει πολυ το πραμα εφοσον και το μοτερ εχει κοντα 180.000χλμ (ειναι και του 1994), και αν συνεχιζει μετα ειναι η τουρμπινα.
Φίλιππε αν εννοεις ελατηρια πιστονιων επειδη εχει τυχει σε γνωστους μου το αμαξι δεν παει....και επισης εκει καιει συνεχεια λαδια του σκοτωμου! δεν το επαθε ο ξαδερφος μου με ΕΕ90+4ΕFTE? καμια σχεση με το δικο μου προβλημα! αν κανω τον κοπο να τα αλλαξω εννοειτε οτι θα μετρήσω και συμπίεση! αρκει ο φιλος μου να εχει εργαλειο!
http://www.youtube.com/watch?v=A5WFp...feature=relmfu αυτο ειναι το σωστο!!! παραλειψα τα προηγουμενα που εβγαλε ψευδοκαπακο και τους 2 εκκεντροφορους!