Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-12, 15:52
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μην δινεις νουμερα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 16:51
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αυτην την λογικη δωσε 3.000 και παρε αλλο Corolla.
Επισης απο αυτα που εχω δει τα 1.6 το προβλημα με τα λαδια το εβγαζαν περιπου στα 40.000 με 60.000 χλμ
ενω τα 1.4 το εβγαζαν πολυ αργοτερα.Περιπου στα 120.000 με 145.000 χλμ.
Αυτα εχω δει εγω.Υπαρχει καποιος με 1.4 να μας πει ποτε παρατηρησε το προβλημα?
πολύ σωστά εγω στο vvti που πήραμε με ενα φιλο το πρόβλημα εμφανίστηκε στα 132.000 το αμάξι αγοράστηκε με 60.000 και πλεων το εχει ακομα και κάποιο θόρυβο μεγάλο απο την μεριά τισ εισαγωγής έχοντας αυτη την στιγμή 230.000 με λαμπάκι κινητήρα η απόδοση εχει πεσει αρκετά αλλα προχωράει η τουοταρα ταξιδεύει

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχω ανοιξει μοτερ για να δω αλλα λογικα αυτα θα εχω καθως ειναι και της πρωτης φουρνιας του 2000. Ο ανθρωπος που το αγορασα δε μου ανεφερε τιποτα για αλλαγη πιστονιων ουτε για λαδια. Γενικοτερα το αμαξι μονο αλλα αμορτισερ ειχε (κονι κοκκινα) και ολο το υπολοιπο μαμα. Συντομα που θα το ανοιξω ομως θα δω τα παντα. Παντως αν ειναι με τις 2 τρυπες, αν τα αλλαξω σε αυτα με τις 4 καθαρισα; Δε θα θελει τιποτα παραπανω; Τα ρωταω ολα αυτα για να καθορισω και τα λεφτα μου :P
αν το κόστος περνάει το ποσο το οποίο ασφαλίζετε ενα αυτοκίνητο τετιο καλύτερα να κρατήσεις τα χρήματα σου, πουλάς η ανταλλάζεις σε μαντρα αυτο συμπληρώνεις λίγα ακόμα και περνεις ενα e12, αν θες τουοτα, και έχεις επενδύσει τα λεφτά σου σε κατι ανώτερο πιο καινούριο κρατώντας σταθερα την αξία των χρημάτων σου για περισσότερο διάστημα χωρισ να πάνε χαμένα σε μια επισκευή αυτοκινήτου οπου δεν θα σου δωσει την δυνατότητα να ξανά ανακτήσεις εστω τα μισά εφόσον υπάρχει η ε12 που κυνηγά τον ανταγωνισμό κρατώντας την αξία της σε αρκετά καλα επίπεδα για την ηλικία της μιλάμε για ενα σεβαστό ποσο , αυτή είναι η γνώμη μου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 18-06-12 στις 17:41. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 17:41
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενταξει ειναι και η καψα καθενος.. Εγω πχ προτιμαω να δωσω λεφτα στο συγκεκριμενο αμαξι γιατι το γουσταρω και δε με νοιαζει το ποσα θα χαλασω πανω του. Εδω στο προηγουμενο μας αυτοκινητο, το οποιο ηταν και daewoo- συγκεκριμενα το espero, ειχα δωσει 700 ευρω για επισκευη στο μοτερ. Εσπασε η μια βαλβιδα και τα αλλαξαμε ολα απο ιμαντες και τα παντα. Μεχρι που μου την φορεσε ενας απο πισω, fast and the furious peugeot 405 και βγηκαν ολικη και τα 2 μετα απο 2 βδομαδες και ουτε που ειχα κανει την επισκευη. Περισσοτερο με ενοιαξε το αμαξι παρα τα λεφτα που εδωσα. Ειναι αμα το θες και το "αγαπας" το αμαξι σου δε σε νοιαζει ποσα θα ριξεις.. Και ειναι και τα μυαλα του καθενα. Και προσωπικα να πω και την αληθεια δε σκοπευω να πουλησω το συγκεκριμενο αυτοκινητο σε στιγμη να θελω να γερασω μαζι του :Ρ Ειδαλλως αν το εβλεπα σαν απλο αμαξι δε θα επαιρνα και το συγκεκριμενο και ουτε θα εριχνα και 400 ευρω να βαλω τα κονι τα κιτρινα.. Εδω αλλοι και αλλοι ριχνουν χρηματα σε σαξοραλα και δε θα ριξουμε μερικοι ξεροκεφαλοι σαν εμενα πχ; :Ρ Σορρυ για το μακροσκελες του ποστ αλλα ειναι μη με πιασει το εκθεσιακο μου :Ρ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-12, 20:03
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Εμένα στο 1400άρι corolla εμφάνισε το πρόβλημα στα 105.000χλμ και επισκευαστηκε στα 120.000χλμ...αντίστοιχα και το avensis 1600vvti T22 που έχουμε,στα 117.000χλμ εμφανισε και επισκευαστηκε στα 134.000χλμ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-12, 00:23
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Στο έτερο Corolla του 2000 1.4lt VVTi με 250,000 χλμ δεν έμφάνισε κανένα πρόβλημα!!!! Ούτε λαμπάκια, ούτε λάδια. ούτε ηλεκτρικά (μόνο τα αναλώσιμα πληρώνουμε και ούτε καν τα σερβις του δεν κάνουμε πλέον - μάλλον θα τα βγάλει όλα τα προβλήματα μαζί!!!)

Μα καλά εσείς τί χρήση τα κάνετε και βγάζουν προβλήματα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-12, 11:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Χτες έβαλα πάνω το συστημα υδρογονου 2η εκδοση, δοκιμαζοντας λοιπον αν δουλευει καλά ήμουν στο ρελαντί κανα μισαορο! (1000rpm) δεν θυμαμαι ακριβως ποση ωρα εκανε αλλα αρχισε να βγαζει ντουμανια γαλαζιο καπνο και βρωμαγε καμμένο λάδι, αν παταγα το γκαζι λιγο καθαριζε μετα τα ίδια. Πιστευα πως ειναι απο το λαδι υδραυλικου παλιοτερα γιατι εχανε η αντλια και ετρεχε επανω στην σωληνα εισαγωγης της ct9 και ειχε σπασει στο κατω μερος και τα επερνε μεσα! μεχρι και το i/c ηταν γεματο λαδια!!! τωρα ομως? ο μηχανικος μου ελεγε πως τα καιει η τουρμπινα δλδ οτι χανει ο αξονας κλασικα και φευγουν στην εξατμιση. Υπάρχει κανεις τροπος να σιγουρευτω αν ειναι αυτη, ή είναι τσιμουχακια βαλβιδων? να πω πως το κανει ΜΟΝΟ σε ρελαντι πολη ωρα και καμία άλλη στιγμή!!! επισης το πρωι που εβαλα μπρος εβγαλε λιγο (μαλλον απομειναρια απο χτες) και μετα καθαρισε και κανένα προβλημα! καμια ιδέα κανείς?
ξέχασα να πω οτι οσο και να τουρμπιζω δεν εχω παρατηρησει να καιει λαδια δλδ να δω καπνους πισω (εχω και πισω καμερα 180 μοιρων), οποτε το προβλημα ειναι στο ρελαντι μετα απο πολυ ωρα στις ΙΔΙΕΣ στροφές! αν αυξομειωνονται τοτε παλι δεν το κάνει!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-07-12 στις 12:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-12, 12:12
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Αυτο μου θυμιζει λιγο/πολυ οταν ειχα το Lanos και σε καθε μιζια πεταγε πισω καπνα και ηθελε τσιμουχακια. Βεβαια δεν ειχα κατσει και ποτε ρελαντι για αρκετη ωρα για να παρατηρησω τιποτα παραπανω. Αλλα με ΚΑΘΕ μιζια και παντα οταν ηταν κρυο το αμαξι πεταγε ΠΟΛΥ καπνα πισω σαν να φτερνιζοταν ενα πραγμα και μετα απο λιγο καθαριζε ο τοπος :Ρ Και καθε τρεις και λιγο ηθελα λαδια τα οποια ομως σιγουρα δε θα οφειλονταν μονο απο την απλη μιζια. Ποσο λαδι να καψει πανω στην εκκινηση; Παντως θυμαμαι σε ενα μηνα του ειχα βαλει κοντα 8-10 λιτρα λαδι. Μετα το αμαξι σουταριστηκε για 2.000 και αγορασα το κορολλα με 2.700 :Ρ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-12, 12:15
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καταρχην τα τσιμουχακια αλλαζουν χωρις να λυθει το καπακι του μοτερ, το κοστος ειναι πολυ χαμηλο δλδ μιλαμε για αρκετα κατω απο 200 ευρω, αλλα δεν θελω να τα αλλαξω και μετα πχ να ειναι απο την τουρμπινα! προτιμω να ειναι τα τσιμουχακια γιατι ειναι ποιο ευκολο να γινει (δεν θα το κανω εγω) και με ποιο χαμηλο κοστος, τα τσιμουχακια ομως οπως λες και εσυ το εκανε και αλλες στιγμες! εμενα τα λαδια χρειαζονται ενα μικρο συμπληρωμα μετα απο πολλες χλδες χλμ κοντα στην αλλαγη τους δλδ! (αλλαζω καθε 5000). Εκτος αυτου δεν το κανει καμια αλλη φορα παρα μονο με πολυ πολυ ωρα στο ρελαντι, χτες ειχα μισαορο ρελαντι! συνεχεια ιδιες στροφες, ειχε να το κανει παρα παρα πολυ καιρο αυτο! αυτο που επαθες εσυ μηπως ηταν απο ελατηρια στα πιστονια? τοσο λαδι απο τσιμουχακια? δε νομιζω....
να συμπληρωσω επισης οτι σε προσφατες καρτες καυσαεριων που εκανα 2 μερες μετρησεις με γκαζια και ρελαντι δεν εβγαλε το παραμικρό!
επειδη το κάνει μονο με ρελαντι πολυ ωρα δεν αποτελει σοβαρο προβλημα γιατί είναι κάτι που σπάνια βλεπω! δλδ εχει συμβει 3-4 φορες μονο και αυτο επειδη εκανα δοκιμες! την μια με το στροφομετρο, αλλες με το A/C και τωρα με το υδρογονο, σε κανονικη χρηση δεν καιει τπτ σοβαρο και δεν εχω σοβαρό προβλημα! να και αλλος με ιδιο προβλημα σε αλλο turbo αμαξι http://www.psclub.gr/forum/viewtopic...699 810027e13
σε αυτο το φορουμ μου αρεσουν τα σχολια στο τελευταιο ποστ στην 8η σελιδα για τα Γιαπωνεζικα αυτοκινητα! ετσι ετσι....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 14-07-12 στις 12:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-12, 13:57
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντος οταν ειχα σπασμενη τουρμπινα,οταν ημουν στο φαναρι σταματημενος απο πισω γινοταν της Τζουλιας απο καπνο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-12, 17:34
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχην τα τσιμουχακια αλλαζουν χωρις να λυθει το καπακι του μοτερ, το κοστος ειναι πολυ χαμηλο δλδ μιλαμε για αρκετα κατω απο 200 ευρω, αλλα δεν θελω να τα αλλαξω και μετα πχ να ειναι απο την τουρμπινα! προτιμω να ειναι τα τσιμουχακια γιατι ειναι ποιο ευκολο να γινει (δεν θα το κανω εγω) και με ποιο χαμηλο κοστος, τα τσιμουχακια ομως οπως λες και εσυ το εκανε και αλλες στιγμες! εμενα τα λαδια χρειαζονται ενα μικρο συμπληρωμα μετα απο πολλες χλδες χλμ κοντα στην αλλαγη τους δλδ! (αλλαζω καθε 5000). Εκτος αυτου δεν το κανει καμια αλλη φορα παρα μονο με πολυ πολυ ωρα στο ρελαντι, χτες ειχα μισαορο ρελαντι! συνεχεια ιδιες στροφες, ειχε να το κανει παρα παρα πολυ καιρο αυτο! αυτο που επαθες εσυ μηπως ηταν απο ελατηρια στα πιστονια? τοσο λαδι απο τσιμουχακια? δε νομιζω....
να συμπληρωσω επισης οτι σε προσφατες καρτες καυσαεριων που εκανα 2 μερες μετρησεις με γκαζια και ρελαντι δεν εβγαλε το παραμικρό!
επειδη το κάνει μονο με ρελαντι πολυ ωρα δεν αποτελει σοβαρο προβλημα γιατί είναι κάτι που σπάνια βλεπω! δλδ εχει συμβει 3-4 φορες μονο και αυτο επειδη εκανα δοκιμες! την μια με το στροφομετρο, αλλες με το A/C και τωρα με το υδρογονο, σε κανονικη χρηση δεν καιει τπτ σοβαρο και δεν εχω σοβαρό προβλημα! να και αλλος με ιδιο προβλημα σε αλλο turbo αμαξι http://www.psclub.gr/forum/viewtopic...699 810027e13
σε αυτο το φορουμ μου αρεσουν τα σχολια στο τελευταιο ποστ στην 8η σελιδα για τα Γιαπωνεζικα αυτοκινητα! ετσι ετσι....
Kαλα μην τρελενεσε, το συγκεκριμενο αμαξι εβγαζε πολλα προβληματα καθε τρεις και λιγο, το πηρα για 100.000 χλμ και ειχε 180.000 απο μαντρα στο Χαιδαρι και γενικοτερα υπηρξαν επεισοδια και διαφορα για ενα αμαξακι που ζημιωμενος βγηκα στο φιναλε. 2200 το αγορασα, 2000 το πηρε πισω λεγοντας για φυσικες ζημιες στους 5 μηνες χρησης που το ειχα (αμορτισερ κλπ δηλαδη) Πχ την πρωτη μερα της αγορας του το βραδυ εμεινε απο αντλια βενζινης. 250€ εξτρα και η βλακεια ειναι οτι ειχα μεινει στο μαγαζι του κοντα στην Καβαλας. Το παρατησα εκει και κακως δεν πηγα στον μηχανικο μου. Η αντλια ειχε 50€ που μου εβαλε (Hoffer) και την ελεγε γνησια. Στην Daewoo στα κεντρικα στον κηφισσο ουτε καν την αναγνωριζουν ως γνησια. 200€ νταβατζιλικι. Την πηγα παλι πισω μετα απο 1 μηνα γιατι σφυριζε. Αν ηταν γνησια ας εκανε τα ιδια.. Και απο τον συγκεκριμενο μαντρα επειδη πηγαινα και το Daewoo Espero που ειχαμε, οποτε χρειαστηκε βασικα γιατι το καημενο 2-3 βλαβες ειχε βγαλει απο το 1996 που το ειχαμε, μεχρι που με στουκαρε ο αλλος απο πισω στην Καβαλας και βγηκαν και τα 2 ολικη :Ρ Γενικα το Lanos ηταν μια κακη παρενθεση :Ρ Ξεχναω τα 20ευρα που εδινα καθε 2 μερες γιατι αδειαζε στα μπαμ; Και στο κορολλα γεμιζω με 70-80 ευρω και βαζω καθε 2 βδομαδες; :Ρ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18433499 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com