Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgosvet
ΟΚ θα φροντίσω για φωτο.Ακολούθησα τη πατέντα του pavlosTS που περιγράφει στη πρώτη σελίδα.Το σύρμα που χρησιμοποίησα ήταν ηλεκτροκόλησης ξέρετε αυτά που χρησιμοποιούν οι ηλεκτροσυγκολητες αλλα και οποιοδήποτε άλλο είναι κατάλληλο. Μήκος 10 cm είναι αρκετό.Την μια ακρη του με μια πένσα τη κάνεις ορθή γωνία και το περνάς στη τρύπα στο πορτάκι και το υπόλοιπο σώμα κάθεται ακριβώς στη γωνια που σχηματιζει το πλαινο τοίχωμα από το ντουλαπάκι με τη βάση του που είναι η τσόχα.Δηλαδη ένα μικρο κομμάτι από το σύρμα λυγιζεις με τη πένσα ίσα να εφαρμόσει στη τρύπα μίλαμε για 2cm το πολύ.Εγώ εξυσα και λίγο το πλαστικο ακριβώς στή γωνία έτσι ώστε το σύρμα να είναι στην ίδια ευθεία με το άλλο δοντακι .Το κόλλησα με logo αλλα προσοχη! μην κοληθεί πάνω στη τσόχα γιατί βγάζει καπνούς και καίγεται εγω τη πάτησα!
|
Έτσι το έκανα και εγώ
Στο κομμάτι που ειναι μέσα στο ντουλαπάκι το κόλλησα όπως και εσύ με κόλλα και μετά το γέμισα από πάνω με μαύρη σιλικόνη. Να σου σπάσει απο την άλλη αποκλείεται, δεν εχει ελατήριο που να σπρώχνει. Το πολύ πολύ να σου ξεκολήσει το σύρμα οπότε απλά θα το ξανακολλήσεις. Εμένα είναι πάνω από μισό χρόνο έτσι και δεν ξεκόλλησε