Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-11-10, 10:39
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Σωστος ο καταδρομέας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 18:06
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και επισης ειναι και τα διπλασια λεφτα,μην πω τριπλασια μαζι με φρενα,εξατμιση,παραπανω εργασια κτλ.Το κοστος παει σε αλλα επιπεδα μετα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 20:14
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το κόστος για να βάλεις ένα τέτοιο μοτέρ που να είναι σε καλή κατάσταση και να μπεί και να ναι όλα κομπλέ, δεν νομίζω ότι πέφτει κάτω από 6000Ε.Και θα έχεις ένα μπροστόβαρο-δυστροπο αυτοκίνητο που δεν νομίζω οτι κάνει για κάθε μέρα.Πολλοί δεν έχετε καταλάβει την ουσία του υπερκυβισμού.Και γω αν είχα λεφτα με την λογική μερικών, θα έπερνα evo.Mην συγκρίνουμε τελείως διαφορετικά πραγματα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 20:23
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κόστος για να βάλεις ένα τέτοιο μοτέρ που να είναι σε καλή κατάσταση και να μπεί και να ναι όλα κομπλέ, δεν νομίζω ότι πέφτει κάτω από 6000Ε.Και θα έχεις ένα μπροστόβαρο-δυστροπο αυτοκίνητο που δεν νομίζω οτι κάνει για κάθε μέρα.Πολλοί δεν έχετε καταλάβει την ουσία του υπερκυβισμού.Και γω αν είχα λεφτα με την λογική μερικών, θα έπερνα evo.Mην συγκρίνουμε τελείως διαφορετικά πραγματα
+100000000000000000000000000000

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 20:48
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
+200000000000000000000000000
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-10, 21:40
kpagonaris Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 222
kpagonaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με κάλυψε η απάντηση του φίλου Ευθύμη! Πιστεύω ότι με 2300€ που κόστισε στον φίλο μας, είναι καλή λύση για 1.4. Σίγουρα ότι βάλεις από κει και πέρα, ξεφεύγεις...και προσωπικά δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 00:01
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης αν βάλεις το μοτέρ της GT4 θα πρέπει να φτιάξεις εξάτμιση, θα χρειαστείς σίγουρα φρένα γιατί τα άλογα είναι πολλά! Είσαι παράνομος όσο δεν πάει (νομίζω ότι και να θες, το μοτέρ αυτό δε δηλώνεται στην καρότσα του Ε-12). Τέλος μην ξεχνάς ότι σε μια καρότσα 5-7 ετών θα βάλεις ένα μοτέρ 10-15 ετών (δεν είναι και ότι καλύτερο σαν σκέψη)...
Παντως ο Μακατος που εβαλε το μοτερ στην δικια του πανεμορφη λευκη Corolla του δεν νομιζω να μην αρεσε σε καποιον και δεν πιστευω να εχει προβλημα με την παλαιοτητα του μοτερ!
Τι να κανουμε ρε παιδια αφου δεν υπαρχει τιποτα σε NEW,πας στον παλιο καλο καιρο!
Και γω με το Megane μου θα βαλω διλιτρο Williams ,πρωτα ο Θεος,απο τον παλιο διλιτρο πριν του 98 ,γιατι ο νεος και εχει λιγοτερα αλογα 136 απο 150 και ειναι και ζημιαρικος απο οτι εχω μαθει, ασε που για τον παλιο καλο κινητηρα υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ για να τον βελτιωσεις απο Ατμοσφαιρικα μεχρι Τουρμπατα και Νιτρατα!!!
Τωρα οσον αφορα το ΚΟΣΤΟΣ συμφωνω απολυτα καθως και για το κοστος χρησης!!Αλλα αλλο 150 με 19 κιλα ροπης και αλλο 250 με 32!!!!!!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 00:19
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μετα υπαρχει ενα αλλο διλημμα...Να σκασω τοσα λεφτα για την καροτσα που εχω τωρα ή να παω για αλλο που να ειναι μαμα 200 αλογα;Εγω προτιμω το δευτερο.Οχι πως δεν ειναι ωραιο να κανεις το αμαξι σου να τρομαζει κοσμο ριχνοντας πολλα ευρω και βαζοντας του αλογα,αλλα λογω ηλικιας,λογω οτι δεν θα τα παρω πισω ποτε,λογω του οτι θα μου βγει η πιστη να το πουλησω μετα,λογω του οτι πηρα Γιαπωνεζικο και θελω να ειναι αξιοπιστο,δεν ξερω τι απο ολα αυτα ή ολα μαζι,θα προτιμουσα παντως να παρω κατι πιο καινουριο κι ας μου ριχνουν σε κοντρα αλλοι...Οχι πως δεν εχω το μικροβιο της μετατροπης(αλλωστε εχω σκασει πολλα λεφτα σε αυτο το αμαξι) αλλα ειδα πως τελικα τωρα πια αν τα μαζευα(ετσι οπως εχουν πεσει οι τιμες των αυτοκινητων σημερα) θα ειχα παρει TS και ξενερωνω μονο που το σκεφτομαι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 02:47
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γνώμη και επαναλαμβάνω γνώμη μου αν θες ντε και Καλα άλογα μην κάτσεις να ασχοληθείς με υπερκυβισμους.τραβά στον Κουστα και πάρε ένα Μοτερακι japan 2ZZ η αν το θες αλλιώς ts με 192 Αλογα θα δώσεις 2000 ευρώ για μοτερ κομπλε-πλεξουδα-εγκέφαλο συν χοντρικα λέω εγω αλλα 1000 για τα περαστικά και θα είναι το αμάξι πύραυλος.
Μην μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις μοτερ γιατί θα σου βγούνε τα ίδια λεφτά και πολυ παραπάνω αν υπολογίζεις παράλληλους εγκεφαλους-Ανταλλακτικα-τον μάστορα που θα το ανοίξει κτλ.
Εν ολίγοις 3000 περίπου για να το κανεις τς με 192 άλογα και 2500 ευρώ για να υπερκυβισεις και να έχεις 140 χοντρικα άλογα.
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω με πμ διευθύνσεις να δεις 2ΖΖ να σου τρέξουμε τα σαλια Όπως εμένα.

Η απόφαση δική σου....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-10, 08:39
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Βρηκες τοσο φτηνα μοτερ TS;Πριν λιγους μηνες που ειχα ρωτησει απο περιεργια μου ειχαν πει 2500 μονο το μοτερ χωρις πλεξουδα-εγκεφαλο.Πεσανε τοσο πολυ οι τιμες;Οχι οτι σκεφτομαι να το κανω αφου τωρα παει,ειμαι υπερκυβισμενος αλλα δηλωνεται μετα αν το βαλεις το μοτερ TS;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερκυβισμός από 3zz σε 1zz... andreas_e12 TOYOTA COROLLA E 12 26 23-11-10 13:16
Υπερκυβισμός butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 06-12-09 23:06
Υπερκυβισμός!!! Ayrton SUPPORT 78 21-02-08 00:20
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης – Βιβλία – Εκπαίδευση(;) kyro SUPPORT 8 22-09-07 10:15
Υπερκυβισμός toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 05-01-05 18:37

Page generated in 0,17884111 seconds (78,64% PHP - 21,36% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com