Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Επίσης αν βάλεις το μοτέρ της GT4 θα πρέπει να φτιάξεις εξάτμιση, θα χρειαστείς σίγουρα φρένα γιατί τα άλογα είναι πολλά! Είσαι παράνομος όσο δεν πάει (νομίζω ότι και να θες, το μοτέρ αυτό δε δηλώνεται στην καρότσα του Ε-12). Τέλος μην ξεχνάς ότι σε μια καρότσα 5-7 ετών θα βάλεις ένα μοτέρ 10-15 ετών (δεν είναι και ότι καλύτερο σαν σκέψη)...
|
Παντως ο Μακατος που εβαλε το μοτερ στην δικια του πανεμορφη λευκη Corolla του δεν νομιζω να μην αρεσε σε καποιον και δεν πιστευω να εχει προβλημα με την παλαιοτητα του μοτερ!
Τι να κανουμε ρε παιδια αφου δεν υπαρχει τιποτα σε NEW,πας στον παλιο καλο καιρο!
Και γω με το Megane μου θα βαλω διλιτρο Williams ,πρωτα ο Θεος,απο τον παλιο διλιτρο πριν του 98 ,γιατι ο νεος και εχει λιγοτερα αλογα 136 απο 150 και ειναι και ζημιαρικος απο οτι εχω μαθει, ασε που για τον παλιο καλο κινητηρα υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ για να τον βελτιωσεις απο Ατμοσφαιρικα μεχρι Τουρμπατα και Νιτρατα!!!
Τωρα οσον αφορα το ΚΟΣΤΟΣ συμφωνω απολυτα καθως και για το κοστος χρησης!!Αλλα αλλο 150 με 19 κιλα ροπης και αλλο 250 με 32!!!!!!!!!