Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
20-10-08, 18:45
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Που ακριβως στο κανει αυτό? Εχεις ακουμπησει καπου για να δεις αμα σταματαει?
|
Το διαπιστώνω μπροστά απο την θέση του οδηγού αλλά ακριβώς που όχι. Σίγουρα έχει διάκενο το radio cd και ένα σημείο που πιέζω είναι εκεί. Άλλο σημείο είναι ακριβώς το σκίαστρο που κάνει πάνω απο τα όργανα. Μερικές φορές σταματάει άλλες όμως όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς που είναι. Σίγουρα όμως το κάνει όταν έχει κρύο, σήμερα πχ που είχε 26 βαθμούς δεν μου το έκανε. Το ταμπλό λύνεται εύκολα;
|
21-10-08, 12:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον Κωνταντινε θα σου πω ακριβως , μιας και εκανα ολοκληρη διαδικασι για να ανακαλυψω τι γινοταν. Λοιπον καταρχην πρεπει να βαλεις λιγο μονωτικο στις ραγες(αρριστερα και δεξια) που ακουμπαει η εταζιερα. Μια ευθεια λεπτη γραμμη απο αρμαφλεξ ειναι αρκετο. Τελος πρεπει να βαλεις μονωτικο και στο πισω μερος , εκειπου σφυνωνει η εταζιερ(παλι αρριστερα και δεξια) , ωστε να μην κουνιεται απο τις ανωμαλιες. Κανε για αρχη αυτα και εδω ειμαστε!
|
Thanks,
Ξέρεις που μπορώ να βρώ τέτοια μονοτικά ? ή κάτι που να είναι σαν σφουγγαράκι ας πούμε ?
21-10-08, 13:38
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Το διαπιστώνω μπροστά απο την θέση του οδηγού αλλά ακριβώς που όχι. Σίγουρα έχει διάκενο το radio cd και ένα σημείο που πιέζω είναι εκεί. Άλλο σημείο είναι ακριβώς το σκίαστρο που κάνει πάνω απο τα όργανα. Μερικές φορές σταματάει άλλες όμως όχι. Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς που είναι. Σίγουρα όμως το κάνει όταν έχει κρύο, σήμερα πχ που είχε 26 βαθμούς δεν μου το έκανε. Το ταμπλό λύνεται εύκολα;
|
Στο σκιαστρο που λες εχει μια βιδα. Την εχεις κοιταξει. Αμα ειναι αυτη , λυστη λιγο και βαλε στο κενο που υπαρχει κατι πολυ λεπτο μονοτικο και ξαναδεστη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Thanks,
Ξέρεις που μπορώ να βρώ τέτοια μονοτικά ? ή κάτι που να είναι σαν σφουγγαράκι ας πούμε ?
|
Σε μαγαζια με υδραυλικα και συστηματα κλιματισμου , θα βρεις σιγουρα! Αρμα-φλεξ λεγεται το υλικο!
|
21-10-08, 15:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Δεσφινα
|
|
εχω βαλει ηχεια πισω στην εταζιερα τι μπορω να κανω για να μην τριζει και καποιος μου ειπε οτι μπορει απο το κουνημα να κανει κοιλια η εταζιερα τι πρεπει να κανω;ευχαριστω...
|
09-12-08, 15:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παιδιά, έχω μία επιτυχή εφαρμογή και μία ερώτηση.
(1) Είχα ένα τρίξιμο κάπου μπροστά-αριστερά μου και νόμιζα ότι ήταν ο ανεμοθραύστης. Τελικά ήταν από την κολόνα του παρμπρίζ, τα κλίπς ή τα καλώδια που περνούν εκεί. Έσπρωξα την επένδυση της κολόνας από περίπου την κορυφή της πόρτας και ξεκούμπωσε από 2-3 κλιπς, ψέκασα με σιλικόνη παντού και εξαφανίσθηκε το τρίξιμο!
(2) Τώρα που κρύωσε ο καιρός έχω ένα κροτάλισμα από τα πλαστικά που επενδύουν εσωτερικά την πίσω (5η) πόρτα. Ξέρει κανείς πως βγαίνουν, για να τα ψεκάσω?
|
09-12-08, 15:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
15-03-09, 01:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως ξεκουμπώνουν τα κολωνάκια που ενώνουν το ταμπλό με τον ουρανό? Εχώ κι εγώ ένα σπαστικό τριγμό τον τελευταίο καιρό και θέλω να δοκιμάσω αυτό που έκανε ο φίλος παραπάνω.
Ο τριγμός ακούγεται απο μπροστά αριστερά. Δεν εχω καταφέρει να εντοπίσω ακριβώς από τί είναι. Είναι εσωτερικός πάντως, όχι εξωτερικός.
|
15-03-09, 19:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως ξεκουμπώνουν τα κολωνάκια που ενώνουν το ταμπλό με τον ουρανό?
|
Απλά τα τραβάς προς τα έξω, ξεκινώντας από το πάνω ή το κάτω μέρος. Αυτά κουμπώνουν με τρεις κόπιτσες, τραβώντας τα προς τα έξω ξεκουμπώνουν από τις κόπιτσες και βγαίνουν... Εύκολο είναι.
16-03-09, 10:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως ξεκουμπώνουν τα κολωνάκια που ενώνουν το ταμπλό με τον ουρανό? Εχώ κι εγώ ένα σπαστικό τριγμό τον τελευταίο καιρό και θέλω να δοκιμάσω αυτό που έκανε ο φίλος παραπάνω.
Ο τριγμός ακούγεται απο μπροστά αριστερά. Δεν εχω καταφέρει να εντοπίσω ακριβώς από τί είναι. Είναι εσωτερικός πάντως, όχι εξωτερικός.
|
Το ιδιο εχω και γω ρε φιλε... Νομιζω ειναι το ταμπλω που τρίβεται στο κατω μερος απο το κολωνάκι...
Αν βγαλεις ακρη πες μου και εμενα...
|
20-03-09, 11:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία. Ο υπεύθυνος είχε κλείσει ραντεβού για 5 ώρες. Χωρίς να αφουγκραστεί το ταμπλό, από την καρέκλα του είπε "Πρέπει να βγει όλο το ταμπλό." Του λέω δεν έχω χρόνο να το αφήσω τόσες ώρες και μου λέει θέλει 3 ώρες να μπεί και να βγεί μόνο, και καμια ώρα να βρούμε τί είναι. Και ποιος θα πληρώσει για 5 ώρες του λέω? Αυτό θα το δούμε μετά μου λέει. Αν είναι δικό σου το λάθος εσύ, αλλιώς ανάλογα μπορεί να το περάσουμε στην εγγύηση...
Μου έκανε εντύπωση όμως χωρίς καν να ακούσει θα έλυνε το "μισό αυτοκίνητο"....
Το ταμπλό δεν βγαίνει τέλος! Αν το βρω μόνος μου έχει καλώς διαφορετικά....αστο να βαράει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18238091 seconds (82,69% PHP - 17,31% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|