Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
παντως τελικα εκατσε καλα ο υπερκυβισμος απο θεμα ιπποδυναμης και αυτο φανηκε στα dynoday αν και πιστευω πως οι ποιο πολλοι το αφησαμε σε ποιο νορμαλ καταστασεις και πως σηκωνει ακομα μερικα αλογακια...!!!!
|
Σωστός!
Παντως η δική μου άποψη ειναι πως τα πρωτα λεφτα που δινεις για τον υπερκυβισμό (δλδ 1ο σταδιο) ειναι αυτα που αξιζουν απο αποψη αλογων/αποδοσης.
Δλδ με πχ πανω κατω 2200 ευρω παιρνεις 45 αλογα και 4 κιλα ροπης. (μιλαω καινουρια ανταλλακτικά και εργασια. Αν βρεις μεταχειρισμενα ειναι πολυ πιο κατω το κοστος).
Απο εκει και πέρα για να ανεβασεις τα αλογα παραπανω θέλει αρκετά λεφτα και φυσικά η αποδοση δεν ανεβαινει τοσο αναλογικά.
Δλδ θελεις 400 ευρω για προγραμμα, κανενα 800+ για εξατμιση (για σωστη δουλεια οπως εκανες εσυ - και λιγα λεω), μπεκ και εκκεντροφόρους κανενα 400αρι (μεταχειρισμενα), καλυτερη εισαγωγη αέρα κανενα 200αρι κτλπ κτλπ.
Δηλαδη δίνεις αλλα τοσα περίπου (απο αυτα που εδωσες για 1ο σταδιο) για να παρεις πχ 10-15 άλογα πανω και κανενα κιλο ροπης. Και δεν εισαι και σιγουρος για το αποτελεσμα γιατι δεν υπαρχει τυφλοσουρτης για τα υπερκυβισμενα. Πχ μια αλλαγμενη εξατμιση ή ενα προγραμμα μπορει να σου βγει σε καλό ή σε κακό.
Για εμενα δεν πολυ αξιζει να ριξω παραπανω λεφτά (ηδη τα 45+ αλογα και τα 4+ κιλα ροπης ειναι παραπανω απο αρκετά για ενα κατοχο 1400cc). To μικροβιο βεβαια δε φευγει... αλλα μιλαω πιο πολυ με τη λογικη τωρα.
Αν δλδ αποφασισω να προχωρήσω σε καποια αναβαθμιση, και αν ριξω παλι λεφτα (που δεν το βλέπω) θα παω για τουρμπισμα. Ωστε να εχω καλή αναλογία χρημάτων/αποδοσης. Τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι εγω.