Καλησπέρα παιδιά!
Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ.Να πω την αλήθεια τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα των τριγμών (είδα φως κ μπήκα)!
Έχω ένα corolla e12 μοντέλο 2006.Απο τον πρώτο μήνα το κάθισμα του οδηγού άρχισε να τρίζει.Το πήγα αντιπροσωπεία μετά απο κανα εξάμηνο κ μου είπαν οτι πρέπει να βγάλουν ολο το κάθισμα να δουν.Τελικά δεν κάναν τίποτα.Στην παρούσα φάση λοιπόν , ενώ τους το είπα για πολοστή φορά μου το λαδώσανε αλλά τίποτα .Το τρίξιμο όπως φαντάζεστε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κ ούτε πρόκειται.Anyway,για το τρίξιμο που ακούτε πίσω απο το ραδιοσιντί, μάλλον έχω μια ίδέα, απλά ψάξτε το λίγο.Ένασ τεχνικός μου είπε οτι τα corollakia έχουν ένα προβληματάκι στη βάση που κρατάει μέσα το ραδιοσιντί κ οτι δεν κρατιέται καλά.Μάλιστα (επειδή εμένα μου αλλάξανε αυτή τη βάση) μου είχε πει οτι είναι δυνατό μετά απο καιρό κ εκατομμύρια λακούβες στο δρόμο , να έπαιρνα το ραδιοσιντί αγκαλιά....Ίσως να φταίει αύτό για τους τριγμούς.
Επιπλέον κάτι τελευταίο: εκτόσ απο το τρίξιμο του καθίσματοσ τώρα τρίζει και η δεξιά πίσω κολόνα κ δε μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται,αν έχετε καμια ιδέα θα το εκτιμούσα αφάνταστα.τνχ