Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
28-08-14, 21:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγω για τις διαφορες στην αποδοση αναφερθηκα για πολλαπλη/πεταλουδα Mr2/Celica. Αυτη ηταν και η ερωτηση του nuntius. Αν ειναι να παρει πεταλουδα που η ντιζα καθεται ακριβως ιδια με του corolla πρεπει να βαλει απο avensis 18αρι. Ουτε με του ΜR2 καθεται τελεια η ντιζα, ουτε με του celica. Η χειρότερη ειναι του celica. Του Mr2 με μια ελαχιστη πατεντουλα την κανεις την ντιζα να στεκεται ιδια με του corolla. Το ξερω επειδη τετοια εχω βαλει.
Με το monkey wrench το ξερω, αλλα ειναι ακριβο γμτ... Μακαρι να ηξερα να το κανω μονος μου. Πολλά εξοδα, καθυστερηση για να παρεις κατι μεταχειρισμενο γμτ. Θα δούμε.
Παντως πεταλουδα 2ΖΖ σε υπερκυβισμενο δεν εχω δει να βαζουν. Δεν ηξερα καν οτι μπαινει - εστω με πατεντα. Αλλα οπως λες δεν ξερω και αν αξιζει.
|
|
|
|
29-08-14, 00:27
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και εγω για τις διαφορες στην αποδοση αναφερθηκα για πολλαπλη/πεταλουδα Mr2/Celica. Αυτη ηταν και η ερωτηση του nuntius. Αν ειναι να παρει πεταλουδα που η ντιζα καθεται ακριβως ιδια με του corolla πρεπει να βαλει απο avensis 18αρι. Ουτε με του ΜR2 καθεται τελεια η ντιζα, ουτε με του celica. Η χειρότερη ειναι του celica. Του Mr2 με μια ελαχιστη πατεντουλα την κανεις την ντιζα να στεκεται ιδια με του corolla. Το ξερω επειδη τετοια εχω βαλει.
Με το monkey wrench το ξερω, αλλα ειναι ακριβο γμτ... Μακαρι να ηξερα να το κανω μονος μου. Πολλά εξοδα, καθυστερηση για να παρεις κατι μεταχειρισμενο γμτ. Θα δούμε.
Παντως πεταλουδα 2ΖΖ σε υπερκυβισμενο δεν εχω δει να βαζουν. Δεν ηξερα καν οτι μπαινει - εστω με πατεντα. Αλλα οπως λες δεν ξερω και αν αξιζει.
|
Εκανα quote το post σου αλλα στην ουσια απαντω και στους δυο , συγγνωμη αν παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου .
Η πολλαπλη του 2ΖΖ παινει με κοψε ραψε αλλα ψιλοψοφαει χαμηλομεσαιες και γενικα δεν μπορει να το καλιμπραρει καλα ο εγκεφαλος... με προγραμμα ψηλα σιγουρα περνεις παραπανω , αλλα με ανοιγμενη πολλαπλη 1ΖΖ σαν του monkey και ανοιγμενη πεταλουδα απο 2ΖΖ πετυχαινεις παρομοια αποτελεσματα με λιγοτερο κοψε ραψε
Απλα εξω την βαζουν οποιοι την βαλουν για ομορφια και για turbo εφαρμογες κυριως, εκει αξιζει τα λεφτα της, πολυ ανωτερη
|
|
|
|
29-08-14, 12:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μιχαλάκη, όλα τα παρακολουθείς βλέπω!!!!
Παίδες, δεν θέλω να κάνω ούτε customιές ούτε να ζορίσω το μοτέρ για 5-10-15 παραπάνω άλογα. Εργοστασιακή φάση μόνο. Σκέφτομαι για την συνταγή του mad... απλά δηλαδή εντόσθια, πολλαπλή πεταλούδα 1ΖΖ και τελικό TS χωρίς προκαταλύτη. Την πολλαπλή χωρίς διαφράγματα από mwr την είδα κ εγώ αλλά πολλή αγγαρεία, πολλά έξοδα και αναμονή και δεν θέλω να εμπιστευθώ ξένη πολλαπλή άσε που για να στείλω τη δική μου πάει ο κούκος αηδόνι. Έχω δει την αλουμινίου 1ZZ αλλά είναι από το μοτέρ πριν το 99 και ξέρω ότι στο 1ΖΖ 99+ κόβει απόδοση. Η μόνη σίγουρη λύση είναι η πλαστική αλλά την φοβάμαι γιατί παντού ακούω ότι σπάει και μου το είπε και μάστορας στην αντιπροσωπεία σήμερα.
Σε αυτό το σημείο μόνο κολλάω. Δεν ξέρω τι να κάνω... Μιχάλη εσύ έβαλες μτχ πολλαπλή πεταλούδα MR2;;;
29-08-14, 13:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εμενα του 1600 3zz πολλαπλη παντως με 180.000 χλμ δεν εσπασαν ποτε τα διαφραγματα. Και φοραω αυτη χωρις τα δοαφραγματα απο τον monkey.
|
29-08-14, 14:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κώστα, αφου λες ότι φοράς χωρίς τα διαφράγματα... πώς να σπάσουν οέο;;;;;;
29-08-14, 14:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Κώστα, αφου λες ότι φοράς χωρίς τα διαφράγματα... πώς να σπάσουν οέο;;;;;;
|
πιστονακια 1600 βαλε, πολλαπλη και πεταλουδα 1ΖΖ , μια σωστα φτιαγμενη εξατμιση χωρις να χαλαει τον κοσμο
,προγραμματακι και θα σαι πανω απο 140 ανετα , αποδεδειγμενο ..
Οσο για την πλαστικη εισαγωγη,δεν ξερω αν ειναι λαχειο ή θεμα παρτιδων.Στο corolla μου δεν εχει κανει κιχ εδω και 220.000χλμ Στου πατερα μου το avensis 1600 (3ZZ) την ειχαμε αλλαξει δυο φορες μεσα στην εγγυηση και νομιζω συμβαινει και με τα 1800αρια επισης..Συνηθως δεν ειναι επικινδυνη ζημια απλα ενοχλητικη γιατι τα σπαζμενα διαφραγματα συντονιζουν και κροταλιζουν κατα την επιταχυνση .Στο θεμα αποδοσης , ναι η πλαστικη ειναι πολυ καλυτερη απο την μεταλλικη ,πιο ροικη ..
|
29-08-14, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ναι. Μεταχειρισμενη πολλαπλή/πεταλουδα απο MR2. Την πηρα απο ebay Αγγλιας. Να μην το ματιασω κι εγω, μια χαρα ειναι.
Επισης η συνταγη του Mad εχει αλλαξει λιγακι πλεον. Αλλαξα και εξατμιση. Χταποδι απο 1.8, καταλυτης απο 2λιτρο lexus, μεγαλυτερη διαμετρο σωληνας και καινουριο μεσαιο.
Κρατησα ομως το τελικο TS.
Φυσικά ολα αυτα χωρις προγραμμα ή μεγαλυτερα μπεκ. Θα δειξει στην δυναμομετρηση αν πηρα κατι.
EDIT. Εγω Γιωργο προτεινω παντως να βαλει πιστονια απο 1.8. Χαμηλοτερη συμπιεση και ασφάλεια.
Εγω χωρις προγραμμα και πιστονια απο 1.8 εβγαλα 142 αλογα, και με φιλτροχωανη ΚΝ εβγαλα 147. (Χωρις αλλαγμενη εξατμιση).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 29-08-14 στις 14:50.
|
29-08-14, 15:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Εεεεελα, ρε mad, κανε την δυναμομετρηση να δουμε που κυμαινεσαι
Γιώργο, θα συμφωνήσω με Μιχάλη, κ εγώ για 1.8 πιστόνια θα πάω!!! Αν πιάσω τα 143 θα είμαι υπερχαρούμενος, θέλω ασφάλεια για πολλά χρόνια, δεν με νοιάζει να το ανεβάσω περισσότερο.
Για χταπόδι δεν ξέρω, θα το κοιτάξω όταν έρθει εκείνη η ώρα.
Οπότε αν βρω μία καλή εισαγωγή έστω και από Celica, μπαίνει πάνω η πεταλούδα MR2 έτσι;
Πότε θα μπορέσετε να κεράσω καφέ να μου λύσετε απορίες;;;
Παιδιά, το ebay.co.uk είναι γεμάτο με εισαγωγές Celica, καμία MR2, αλλά παίζουν τιμές από 30-50ευρώ... να εμπιστευτώ;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nuntius : 29-08-14 στις 15:17.
|
29-08-14, 15:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Λεω, οταν ημουν 1600 και φοραγα τη μαμα δεν ειχε σπασει και ειχε 180.000 χλμ. Τωρα φοραω του monkey που εχω τουρμπισει και ειναι χωρις τα διαφραγματα. Και ειμαι 1800. Αφου ο monkey τη 1800 δινει χωρις διαφραγματα.
|
29-08-14, 16:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τώρα που το διασάφησες κομπλέ... θέλει όμως και 250 ντάλλαρς συν μεταφορικά ο αλιήτης!!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19901490 seconds (74,73% PHP - 25,27% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|