Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
16-05-13, 23:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να μπω ευχαριστως στο giannis gt project αλλα που το βρισκω;
|
16-05-13, 23:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Να μπω ευχαριστως στο giannis gt project αλλα που το βρισκω;
|
http://www.corollaclub.com/forums/sh...s+gt+projec t
|
17-05-13, 01:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εγω παντως το ευχαριστιεμαι το αυτοκινητο. στην εθνικη βαζω 5 και σε ότι στροφες και αν ειναι παταω γκαζι και και οι στροφές ανεβαίνουν ανετα και 1000 να ειμαι. δεν ξερω ποσο ρολο παιζει οτι οι υπολοιποι κανανε δυναμομετρηση τον χειμωνα και εγω πριν λιγες μερες που ειχε 25-30 βαθμους.την στιγμή που έκανα δυναμομετρηση ειχα αναμενο βεντιλατερ. και πριν(1,4) και τώρα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή το νιωθω οτι ειναι πιο δυνατο.εκτος και αν η βενζινη ήταν μάπα ειχα βαλει σε ενα κουκουρουκου βενζιναδικο(συνηθως βαζω shel την μεσαια)
|
|
|
|
17-05-13, 23:25
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Η βενζινη παιζει τεραστιο ρολο φυσικα!!!
Τωρα οσο αφορα την ζεστη που λες εχει απειροελαχιστη σημασια γιατι το dyno κανει διορθωση με βαση την θερμοκρασια την εξωτερικη!!!
Στα τουρμπατα παιζει μεγαλο ρολο αν εχουν μικρα intrcooler ,αλλα στα ατμοσφαιρικα παιζουν διαφορες αλλα ελαχιστες!!!
Αυτο με το βεντιλατερ που λες ,ειναι παραξενο γιατι μεσα στο dynoroom εχει ανεμιστηρα αρκετα μεγαλης παροχης οποτε γιατι να σου αναψει?????
Αν για καποιο λογο την ωρα της μετρησης ηταν οντως αναμμενο πραγμα απιθανο ,δεν θα το ακουγες ουτως ή αλλως αλλα οντως θα εχασες σε αποδοση λογω καταναλωσης του ιδιου του βεντιλατερ αλλα και παλι μην φανταστεις τρελλα πραγματα 1-2 αλογα το πολυ....!!!!
Για την ιστορια και για δοκιμη-πειραμα-χουζουρι ,μετρηθηκε ΤΤ φιλου με A/C ανοικτο και κλειστο 20βαλβιδο με προγραμμα και 210 αλογα εβγαλε χωρις A/C και 203 με A/C ανοικτο και εκανε λιγο παραπανω ωρα να φτασει στον κοφτη!!!!
Επισης για την ιστορια σε GOLF 2 με και χωρις υδραυλικο τιμονι του μαστορα ,4 αλογα διαφορα στα 140!!!!Αν θυμαμαι καλα καπου εκει ομως....!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
10-06-13, 12:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
αγαπητοι υπερκιβυσμενοι εχω παρατηρηση οτι η corollia μου οταν παταω δευτερα και τριτη ακουγετε απο την εξατμιση λογικα ενα σφιριγμα , δηλαδη απο της 3 μεχρι 6,5-7 ακουγετε σαν να ειναι turbo ( καλα θα το ηθελα πολυ να ηταν κιολας αλλα τωρα μενω σε εναν απλο ηχο που καπως φερνει σε αυτη την αισθηση ) . ειναι ΣΑΝ σφιριγμα τουρμπινας.. εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο στο δικο του ??
|
10-06-13, 12:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καποτε που ειχα βαλει τελικό groupN μου το εκανε αυτο (πριν υπερκυβισω). Τελικά είχε χαλάσει (το τελικό) και σφύραγε (εκει πάνω απο τις 3.000σαλ).
Σαν τουρμπίνα απο WRC έκανε εμενα (αυτο που ακουγεται σαν φρρρρρρρρ φρρρρρρρρ). Εχεις ακουσει τουρμπινα απο WRC?
|
10-06-13, 13:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
αρα δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρησει . το θεμα μου ειναι ομως οτι το τελικο δεν ειναι και μικρο ειναι αρκετα μεγαλο ( μπουρι ) αλλα εχει σιγαστηρα μηπως ακουγεται αυτο λογο σιγαστηρα..
|
10-06-13, 13:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
συνηθως το προβλημα ξεκιναει στις 11αρες απο τον καταλυτη που σπαει και τα κομματια πηγαινουν στο τελικο και στο μεσαιο καζανακι με αποτελεσμα να εχουμε αυτο το σφυριγμα , που για εμενα προσωπικα ειναι πολυ ωραιο , αλλά κοβει το αυτοκινητο γιατι φραζει καπου η εξαγωγη .
σε ενα εξατμισα θα σου λυθουν ολες οι αποριες αλλά θα πρεπει να ζητησεις να κατεβασει την εξατμιση απο τον καταλυτη και πισω για να βγαλετε τυχον κομματια.
10-06-13, 13:45
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
οχι εταξει ωραιο ειναι ,, ακουγονταας το εχω την αισθηση οτι εχω κατι γρηγορο . ασχετα οτι μενω στην αισθηση
|
10-06-13, 15:45
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris!
οχι εταξει ωραιο ειναι ,, ακουγονταας το εχω την αισθηση οτι εχω κατι γρηγορο . ασχετα οτι μενω στην αισθηση
|
Μα αφού εχεις κάτι γρηγορο!!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19023800 seconds (74,69% PHP - 25,31% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|