Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
To δυναμόμετρο δεν παρέχει μια πληροφορία όμως. Την αναλογία μίγματος αέρος-καυσίμου. Όταν είχα wideband και πριν βάλω πρόγραμμα, με μαμά μπεκ το μίγμα μου ήταν αρκετά πλούσιο, περίπου στο 10,2-10,5. Μετά το πρόγραμμα επανήλθα σε φυσιολογικές καταστάσεις της τάξεως του 10,7-10,9.
|
Ρε συ Νικο μηπως μπερδευτηκες?
Αντι για 10,7-10,9 εννουσες 12,7-12,9?
Γιατι το 10,7-10,9 καθε αλλο παρα φυσιολογικες καταστασεις ειναι,που αναφερεις ,ειναι παρα μα ΠΑΡΑ πολυ πλουσιο ακομα και για το δικο μου το Punto που σηκωνω 1.6!
Εγω εχω συνεχεια πανω το innovate wideband και δουλευω 11.5 και σε πολυ ψηλες 10.8-11 μεχρι κοφτη!Για να ειμαι SAFE ε!
Ο Πετρος αν θυμαμαι καλα(ας επιβεβαιωσει και να με διορθωσει ) οταν ειδα το wideband την ωρα που το ειχε στο δυναμομετρο της Βεροιας το ειδα να δειχνει μεχρι 13 ακομα και στον κοφτη!
Φυσικα του ειπα οτι παραειναι στεγνο (επικινδυνα)σε καυσιμο και θα εχει υψηλη θερμοκρασια καυσαεριων και καταπονηση των εμβολων!Γι αυτο και απεδωσε και καλα βεβαια!
Εγω προτεινω γαι τα ατμοσφαιρικα-υπερκυβισμενα 12.5 μεχρι την μεγιστη ισχυ και μετα 12 εως τον κοφτη βαρια 11.8!ΑΠΟΔΟΣΗ +ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!