Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
καλα αστο μην το κουραζουμε..
|
Βρε Χρηστο το ειπε ο ανθρωπος τα <μυστικα>τα αποκαλυπτει μονο σε φιλους!
Εμεις εδω κρυβουμε ο ενας στον αλλον για να μην κανει κανεις το ιδιο!Ετσι και τα παιδια που λενε οτι υπερκυβισαν,Νικος GORIL,Σωτηρης ,Γιωργος Τσερκ,Μιχαλης και παρα πολλοι αλλοι που μας το αποκαλυψαν ΤΕΛΙΚΑ προδωθηκαν!Α!Και εχουμε πιει με ΟΛΟΥΣ καφε ε?ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ!
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!
Corollapatra εχεις απολυτο δικαιο οπως ειπα και γω οποιος δεν θελει δεν
λεει αλλα ΜΗΝ υποτιμαμε κανεναν λεγοντας ασυναρτησιες και ειρωνευοντας!
Οταν γραφεις σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΟΥΜ οφειλεις να σεβεσαι τους αλλους και σεβασμος δεν ειναι μονο οι υβρεις και τα κεφαλαια γραμματα αλλα και αυτα που γραφουμε οταν υποτιμουμε την νοημοσυνη των αλλων και ειδικα οταν οι περισσοτεροι γνωριζουν πολλοι περισσοτερα απο τα στοιχειωδη μηχανολογικα!
Εξαλλου οταν πας φιλε μου σε ενα Dynoday εκ των πραγματων θα σε ρωτησουν οι υπολοιποι και αυτο πρεπει να μας δινει χαρα γιατι αυτο ειναι η ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ!
Οταν δεν θες να ξερει κανεις πας αλλη μερα ΜΟΝΟΣ!
Αυτο εχω να πω και πολλα ειπαμε OFF TOPIC!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
και γιατι στις μετρησεις μου βλεπω 402nm?
|
Σε ποια μετρηση Πανο?Σε αυτην που πατιναρισε?Αν ειναι αυτη μην την υπολογιζεις!
Δεν ξερω αν εκανα λαθος αλλα εγω αυτο το νουμερο θυμομουν τα 37 κιλα!Αν εσυ στο χαρτι εχεις αλλα νουμερα πες τα μας να το ξερουμε!
Και εγω θυμομουν 115.6 αλογα και ειχα 116.2(ισως και παραπανω αλλα ειπαμε ανα 500στροφες κατι που
δεν μπορω να το καταλαβω) οταν ειδα την μετρηση που εβαλε ο Μητσος και απο το βιντεο του κινητου μου!Θα μου πεις μικρη διαφορα αλλα θελω να ειμαι ακριβεις!