Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
15-12-10, 12:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η μαιμου δεν πουλαει ποια το κιτ(πουλαει μονο κιτ για τς 1,9 και 2,2) μονο μεμονομενα τα πιστονια 82,5mm νoμιζω, απ οτι ξερω ομως οτι βαλεις περα του 1,8 θελει ρεκτιφιε.. εχω ακουσει οτι ενας ειχε βαλει απο τς αλλα εμεινε ενα φυλλο λεπτο απο το ρεκτιφιε! τωρα το εκανε φημη.. δεν Ξερω!
Εκεντροφοροι 2 σταδιου(1 και 3 ιδια τιμη) εχουν 350 δολλαρια περιπου ή 373 ή 343 δεν θυμαμαι..! απο το να παρω απο celica μεταχειρισμενο με 100 ευρο στη καλυτερη ας δωσω κατι παραπανω και ας βαλω 2ου σταδιου. θα ρωτησω και για κομπλε χταποδι-καταλυτη τιμη και θα σας ενημερωσω.. Στην μαιμου το χταποδι εχει 700 δολλαρια αλλα ειναι.. ονειρο!
|
15-12-10, 13:00
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Mε ενδιαφέρει αλλά δυστυχώς...η τσέπη μου έχει άλλη άποψη!!!!
15-12-10, 13:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
η μαιμου δεν πουλαει ποια το κιτ(πουλαει μονο κιτ για τς 1,9 και 2,2) μονο μεμονομενα τα πιστονια 82,5mm νoμιζω, απ οτι ξερω ομως οτι βαλεις περα του 1,8 θελει ρεκτιφιε.. εχω ακουσει οτι ενας ειχε βαλει απο τς αλλα εμεινε ενα φυλλο λεπτο απο το ρεκτιφιε! τωρα το εκανε φημη.. δεν Ξερω!
Εκεντροφοροι 2 σταδιου(1 και 3 ιδια τιμη) εχουν 350 δολλαρια περιπου ή 373 ή 343 δεν θυμαμαι..! απο το να παρω απο celica μεταχειρισμενο με 100 ευρο στη καλυτερη ας δωσω κατι παραπανω και ας βαλω 2ου σταδιου. θα ρωτησω και για κομπλε χταποδι-καταλυτη τιμη και θα σας ενημερωσω.. Στην μαιμου το χταποδι εχει 700 δολλαρια αλλα ειναι.. ονειρο!
|
Mε 100 ευρώ πάντως εγώ τον τοποθέτησα κιόλας. Έχει αρκετή διαφορά στην τιμή. Και παραμένω μαμα!!! χαχαχα. Ε mad?
|
15-12-10, 13:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μαμα παντα! Απο μαμα 1ζζ ειναι ο εκκεντροφορος αρα μαμα! !
|
15-12-10, 14:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Να ρωτησω εγω κατι αλλο?Στον εκκεντροφορο απο το 1zz μπορουμε να κανουμε reprofile?Kαι αν ναι ποσο κοστιζει περιπου αυτη η δουλεια??Γιατι απ οτι βλεπω στο monkey οι εκκεντροφοροι 2 σταδιου εχουν οντως 379$ αλλα θελει και αλλα ελατηρια βαλβιδων για τα οποια θελεις αλλα τοσα χρηματα.
|
15-12-10, 14:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Έχει πάρει κανείς τίποτα από το monkeywrench?Ξέρει κανείς τι παίζει με έξοδα αποστολής, τελωνεία κτλ?Δηλαδή αυτοί οι εκεντροφόροι που λέτε πόσο θέλουν για να έρθουν?
|
15-12-10, 15:09
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Καιρος και για μενα να κανω μια ερωτηση!Αν βαλεις εκκεντροφορο απο 1ζζ μαμα ,θελει ξανα προγραμματισμο ο εγκεφαλος;Θα κανει τρελες αρυθμιες παρολο που ειναι μαμα;
15-12-10, 15:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Καιρος και για μενα να κανω μια ερωτηση!Αν βαλεις εκκεντροφορο απο 1ζζ μαμα ,θελει ξανα προγραμματισμο ο εγκεφαλος;Θα κανει τρελες αρυθμιες παρολο που ειναι μαμα;
|
Δεν νομίζω να θέλει προγραμματισμό. Εγώ που τον έβαλα πριν το πρόγραμμα δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια μην περιμένεις να δεις και καμιά διαφορά της προκοπής.
Εξάτμιση τί διαμέτρου έχεις; Χταπόδι από πού;
|
15-12-10, 15:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Έχετε ακούσει τπτ για κιτ υπερκυβισμου vvti σε 2000cc? Yπάρχει κάτι τέτοιο?
|
δηλαδη να υποθεσω οτι εισαι υπερκυβισμενος και τουρμαπατος τελικα,χα,χα,χα χα βρε lissa!αστο οπως ειναι,πολυ καλο και δυνατο!!!!30/71 επανω?
15-12-10, 15:54
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
δηλαδη να υποθεσω οτι εισαι υπερκυβισμενος και τουρμαπατος τελικα,χα,χα,χα χα βρε lissa!αστο οπως ειναι,πολυ καλο και δυνατο!!!!30/71 επανω?
|
μη βγάζετε σενάρια βρε παιδιά... τι εννοείς "30/71 επάνω"?????
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19489288 seconds (74,62% PHP - 25,38% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|