Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Πανο να γινω καλα και να παμε καμμια βολτιτσα οι δυο μας να δουμε και τα αμαξια!Να πιουμε και καφεδακι...
|
Οποτε θες παιχταρα μου!Γινε εσυ καλα και παμε οπου θες.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
καλα ρε παναγιωτη θα με τρελανεις δεν ειναι πουσαρισμα ή tunning ή οπως θες πεστο ο υπερκυβισμος?δηλαδη αν βαλω εγω στροφαλο απο 1800 celica πιστονια κεφαλες εισαγωγες κτλπ τι θα ειμαι μαμα 20v?
|
Αυτο το καλο εχουν οι δικοι μας κινητηρες.Ενας 1ΖΖ με εναν 3ΖΖ κι ενα 4ΖΖ εχουν τα ιδιο μπλοκ.Που σημαινει οτι τα εντοσθια ταιριαζουν κουτι.Οποτε Αν βγαλεις τα παντα απο τον 1ΖΖ σε εναν 4ΖΖ εχεις εναν ολοκαινουριο 1ΖΖ!!Μονο αυτοι οι 3 εχουν το ιδιο μπλοκ,αλλιως αν γινοταν θα βαζαμε ολοι εντοσθια απο TS(2ΖΖ).Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει κανενα πουσαρισμα.Πουσαρισμα εχω εγω με τα πιστονια απο 4ΖΖ κι οσοι εχουν βαλει απο 3ΖΖ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Πανο παλι δε καταλαβες πως το λεω! Το μοτερ ειναι διαμαντι δεν σου λεω το αντιθετο και το ξερω απο τον Νικο! Απλα σου λεω την γνωμη μου γενικως για περι υπερκυβισμου. και με 12 συμπιεση εσυ 11,5 εγω ε οκ τα μοτερ μας ειναι πουσαρισμενα!! ουτε για κοντρα μηλισα ουτε ποιο ειναι ποιο γρηγορο!! ΡΕ! διαβαζεται τι λεω! Το δικο σου και το δικο μου να στο πω απλα ισως υπερτερουν σε ρεπριζ και στα πρωτα σταδια.Αν θες να προχωρησεις σε μεγαλυτερα επιπεδα ειτε αυτο λεγαιτε τουρμπο ειτε κατι αλλο νομιζω πως το πιστονι πρεπει να ειναι 18αρι.!
|
Χρησταρα μου για ατμοσφαιρα μιλησαμε κι οχι για turbo.Εκει φυσικα και ειναι καλυτερα να βαλεις πιστονια απο 1ΖΖ.Επισης κι εσυ διαβαζε τι λεω γιατι μαλλον δεν το κανεις.Στα υπολοιπα συμφωνω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Δεν πάνε αθροιστικά τα άλογα. Δεν σημαίνει επειδή κάποιοι πήρανε από 5 άλογα από μεμονομένες παρεμβάσεις αν τις συνδυάσεις θα πάρεις το άθροισμά τους.
5+5+5 μπορεί να κάνει και 9!
Εκκεντροφόρο σου είπα φοράω από 1zz.
|
Για τον εκκεντροφορο να σου πω την αληθεια δεν το θυμομουν.Αν το ειχα κανει αθροιστικα Νικο θα ελεγα:Π.χ. εσυ εβγαλες 150 αλογα οποτε με το πιο αγριεμενο προγραμμα που σου ειπε ο Ανδριανακης για +10 αλογα σε συνδυασμο με 100αρα βενζινη = 160 αλογα.Και αλλα 7 αλογα το χταποδι συμφωνα με την δυναμομετρηση του Εδεσσαιου = 167 αλογα.Και αλλα 5 αλογα αν βαλεις aftermarket εκκεντροφορους πιο αγριους= 172 αλογα.Κι αλλα 3 αλογα απο το BMC βαρελακι = 175 αλογα!!!!Εγω ομως ειπα 160 αλογα αρα δεν το εκανα αθροιστικα.Και παλι μια σκεψη εκανα οπως ξαναπα,μην το συνεχιζουμε τσαμπα.Αν δεν φτιαξει καποιος ενα τετοιο υπερκυβισμενο δεν θα το μαθουμε ποτε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
1.4άρι πιεσμένο αρκετά. Εντάξει, δεν είναι και κάτι εξωπραγματικό... Εδώ, τα σταρλετάκια βγάζουν 300 από 1.3cc!!!
|
Καλα εσυ δεν πειθεις ουτε την γιαγια μου..