Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-12-10, 22:08
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο μου ποσο πιστευεις οτι θα ειναι το maximum αυτο; Τη γνωμη σου...Εγω δηλαδη εχω το μεγιστο τωρα;Ποιος τρεχει για εκκεντροφορους;Χαχαχα...
Εσυ βρε Μιχαλη δεν εχεις υψηλη συμπιεση...Χωρις υπερβολες πιστευω οτι θα ξεπερασει τα 160.Μαζευοντας πληροφοριες απο τα παιδια κατα καιρους εβγαλα αυτο το συμπερασμα.Ο Εδεσσαιος με το χταποδι πηρε 7 αλογα,του Νικου (Gorillas) ο Ανδριανακης του ειπε οτι λογω της συμπιεσης θα μπορουσε να του φτιαξει ενα πιο αγριο προγραμμα για +10 αλογα,το βαρελακι που ειπα σε 1800αρηδες εδωσε πανω απο 5 αλογα.Οποτε σκεψου εμενα που εχω μια αρκετα υψηλη συμπιεση,δειχνοντας 142 στο δυναμομετρο να φοραγα ολα αυτα που ειπα πιο πανω και βαζοντας 100αρα βενζινη τι νουμερο θα εβγαζα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-12-10, 22:14
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσυ βρε Μιχαλη δεν εχεις υψηλη συμπιεση...Χωρις υπερβολες πιστευω οτι θα ξεπερασει τα 160.Μαζευοντας πληροφοριες απο τα παιδια κατα καιρους εβγαλα αυτο το συμπερασμα.Ο Εδεσσαιος με το χταποδι πηρε 7 αλογα,του Νικου (Gorillas) ο Ανδριανακης του ειπε οτι λογω της συμπιεσης θα μπορουσε να του φτιαξει ενα πιο αγριο προγραμμα για +10 αλογα,το βαρελακι που ειπα σε 1800αρηδες εδωσε πανω απο 5 αλογα.Οποτε σκεψου εμενα που εχω μια αρκετα υψηλη συμπιεση,δειχνοντας 142 στο δυναμομετρο να φοραγα ολα αυτα που ειπα πιο πανω και βαζοντας 100αρα βενζινη τι νουμερο θα εβγαζα...

πανο χαλαρωστε τα αλογα και ειδικα στην ατμοσφαιρα δεν ειναι στραγαλια!
Παλιά 13-12-10, 22:18
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
πανο χαλαρωστε τα αλογα και ειδικα στην ατμοσφαιρα δεν ειναι στραγαλια!
Εχεις δικιο και το ειχα πει κι εγω μετα την δυναμομετρηση.Οτι ειπα δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Αποτελεσματα δυναμομετρησεων παιδιων απο εδω κοιταω και τα λεω.Σκεψου μονο τον Νικο (Gorilla) που χωρις αγριο προγραμμα,χωρις χταποδι,χωρις εκκεντροφορους,χωρις την υψηλοτερη συμπιεση και χωρις 100αρα βενζινη εδειξε 150 αλογα.Δε νομιζω οτι αυτο που λεω ειναι στραγαλια...Σκεψου το!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-12-10, 22:32
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Πανω οταν το ειχα δυναμομετρησει και μου ειπε οτι ειμαι 145 και πανω ημουν χωρις φιλτρο και με καταλυτη!Τωρα που εχω βγαλει τον καυαλυτη και εχω βαρελακι bmc ποσο δηλαδη ειμαι; Εγω χανω και back pressure λογω διπλης εξατμισης...
Παλιά 13-12-10, 22:39
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

κοιτα να δεις ολα τα μοτερ εχουν ενα οριο στην αυξηση της ιπποδυναμμης και ειδικα στην ατμοσφαιρα,οταν πουσαρεις ενα μοτερ καποια στιγμη(ο υπερκυβισμος ειναι πουσαρισμα),οτι παιρνει με πεντε πραγματα που κανεις ειναι ψιλα ασε που μπορει και να χασεις αλογα και ροπη αν δεν εχει δοκιμαστει κατι στα σιγουρα με μετρηση.
Παλιά 13-12-10, 22:42

COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Κοιτα να εχω χασει αποκλειεται γιατι αυτα που εκανα μετα τη δυναμομετρηση εκαναν εμφανεστατες διαφορες απο πριν! Απλα δν μπορω να καταλαβω σε τι διαφερει η αποδοση του ιδιου φιλτρου π.χ. σε ενα αμαξι με μεγαλυτερη συμπιεση σε σχεση με ενα μικροτερης συμπιεσης!
Παλιά 13-12-10, 22:58
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο μην ενθουσιαζεσαι επειδη εχεις μεγαλη συμπιεση... κι εγω εχω συμπιεση και ναι εχω ροπη αλλα πιστευω οτι ειμαι σε μια μεση κατασταση ισως λιγο ποιο αγρια.. το δικο σου γνωμη μου παντα ειναι υπερβολη και θελει προσοχη! Κατα την ταπεινη μου γνωμη περισσοτερα αλογα θα δει καποιος με 18αρια πιστονια και καλο πουσαρισμα παρα εμεις που τον κουραζουμαι τον κινητηρα μας!!! αλλωστε μην ξεχνας οτι η monkeywrench εχει κιτακια υπερκυβισμου του 1ΖΖ σε 1900 και 2000(ή 2200 δεν θυμαμαι) λες να ειναι χαζοι αυτοι και να μην λεγαν στους πελατες βαλτε πιστονι απο 3ΖΖ? αν ειχα επιλογη θα εβαζα απο 1ΖΖ πιστονια γιατι πολυ απλα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες!

α και σε μια ερωτηση μου προς αυτους λέγοντας τους τα specs μου συμπιεσεις κτλ κτλ μου προτειναν το χταποδι τους καταλυτη τους και σωληνα φ 60! που πολλοι το θεωρουν τεραστιο... συν οτι μπορουν να μου στειλουν ετοιμο εγκεφαλο προγραμματισμενο!!!(αυτο κι αν θελει ψαξιμο!)δεν ξερω αλλα πιστευω πως αυτοι ειναι γνωστες....

επισης... εχω βαλει στο αμαξι τα παντα, σκουπα, μανηταρι, χοανη σαν το ΚΝ τιποτα! πρωτα απ ολα ακομα και με τις 16αρες ζαντες(δεν ειναι θεμα 15ρας μονο) το κοντερ εφτανε ποιο γρηγορα τα 200 και τα ξεκολουσε ποιο ανετα... εκει που εγω δεν τραβαω δηλαδη θεωρητικα!

και κατι τελευταιο στο ανοιγμα με τον Θανο αλαζα ταχυτητες λιιιιγο μετα τα κοκκινα.. δεν επιανα κοφτη (εκτος κανα δυο φορες)και πηγαινα πολυ καλυτερα!!
Παλιά 14-12-10, 01:29
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα να δεις ολα τα μοτερ εχουν ενα οριο στην αυξηση της ιπποδυναμμης και ειδικα στην ατμοσφαιρα,οταν πουσαρεις ενα μοτερ καποια στιγμη(ο υπερκυβισμος ειναι πουσαρισμα),οτι παιρνει με πεντε πραγματα που κανεις ειναι ψιλα ασε που μπορει και να χασεις αλογα και ροπη αν δεν εχει δοκιμαστει κατι στα σιγουρα με μετρηση.
Δε νομιζω να ειναι πουσαρισμα για τον λογο οτι γινεται απο 4ΖΖ σε 1ΖΖ κι ουσιαστικα δεν πουσαρεις τον 4ΖΖ.Στα υπολοιπα συμφωνω.Εδω μαμα μοτερ και μπορει να βαλεις μια λαθος εξατμιση και να χασεις.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα να εχω χασει αποκλειεται γιατι αυτα που εκανα μετα τη δυναμομετρηση εκαναν εμφανεστατες διαφορες απο πριν! Απλα δν μπορω να καταλαβω σε τι διαφερει η αποδοση του ιδιου φιλτρου π.χ. σε ενα αμαξι με μεγαλυτερη συμπιεση σε σχεση με ενα μικροτερης συμπιεσης!
Δεν ειπα αυτο βρε Μιχαλη μου.Μονο ενα φιλτρο δεν κανει την διαφορα σε 2 μοτερ που εχουν διαφορετικη συμπιεση.Ειπα ολα μαζι και παλι ειναι η αποψη μου απο δυναμομετρησεις παιδιων.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο μην ενθουσιαζεσαι επειδη εχεις μεγαλη συμπιεση... κι εγω εχω συμπιεση και ναι εχω ροπη αλλα πιστευω οτι ειμαι σε μια μεση κατασταση ισως λιγο ποιο αγρια.. το δικο σου γνωμη μου παντα ειναι υπερβολη και θελει προσοχη! Κατα την ταπεινη μου γνωμη περισσοτερα αλογα θα δει καποιος με 18αρια πιστονια και καλο πουσαρισμα παρα εμεις που τον κουραζουμαι τον κινητηρα μας!!! αλλωστε μην ξεχνας οτι η monkeywrench εχει κιτακια υπερκυβισμου του 1ΖΖ σε 1900 και 2000(ή 2200 δεν θυμαμαι) λες να ειναι χαζοι αυτοι και να μην λεγαν στους πελατες βαλτε πιστονι απο 3ΖΖ? αν ειχα επιλογη θα εβαζα απο 1ΖΖ πιστονια γιατι πολυ απλα εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες!

α και σε μια ερωτηση μου προς αυτους λέγοντας τους τα specs μου συμπιεσεις κτλ κτλ μου προτειναν το χταποδι τους καταλυτη τους και σωληνα φ 60! που πολλοι το θεωρουν τεραστιο... συν οτι μπορουν να μου στειλουν ετοιμο εγκεφαλο προγραμματισμενο!!!(αυτο κι αν θελει ψαξιμο!)δεν ξερω αλλα πιστευω πως αυτοι ειναι γνωστες....

επισης... εχω βαλει στο αμαξι τα παντα, σκουπα, μανηταρι, χοανη σαν το ΚΝ τιποτα! πρωτα απ ολα ακομα και με τις 16αρες ζαντες(δεν ειναι θεμα 15ρας μονο) το κοντερ εφτανε ποιο γρηγορα τα 200 και τα ξεκολουσε ποιο ανετα... εκει που εγω δεν τραβαω δηλαδη θεωρητικα!

και κατι τελευταιο στο ανοιγμα με τον Θανο αλαζα ταχυτητες λιιιιγο μετα τα κοκκινα.. δεν επιανα κοφτη (εκτος κανα δυο φορες)και πηγαινα πολυ καλυτερα!!
Χρηστο αυτο για την συμπιεση δεν το ειπα για να το παιξω μαγκας,ουτε ειπα οτι ειμαι ο πιο γρηγορος ή οτι εχω το καλυτερο μοτερ απο ολους σας.Πηγε ο Νικος στον Ανδριανακη και του ειπε οτι λογω της συμπιεσης επειδη φοραει πιστονια απο 3ΖΖ θα μπορουσε να του φτιαξει ενα πιο επιθετικο προγραμμα αμα χρησιμοποιουσε 100αρα βενζινη.Εκει στηριχτικα και το ειπα.Ρε μην τρελενεστε!Μια γνωμη ειπα κι αφου στηριχτικα σε 2-3 λογια που ειπα με καποια παιδια και αφου ειδα καποιες δυναμομετρησεις τους.Αυτο και τιποτα αλλο!Και Χρηστο σε μια κοντρα παιζουν κι αλλα ρολο εκτος απο την συμπιεση.Εμενα με ρωτησαν μονο για δυναμομετρο και το πως θα μπορεσουμε να πετυχουμε την μεγαλυτερη ιπποδυναμη.Ο δρομος εχει αλλους ορους..
Οσο για το αν ειναι υπερβολη το μοτερ μου δοξα το Θεο ειχα τον Νικο που το ειχε χρονια το προηγουμενο μοτερ με πιστονια απο 4ΖΖ και λιγοτερο αυτο που πηρα τωρα χωρις κανενα προβλημα τοσα χρονια.Δε νομιζω να το αμφισβητεις αυτο..

ΥΓ.Μπορει ολο αυτο που ειπα να το ανεβαζαμε τελικα δυναμομετρο και να εβγαζε 130 αλογα...μπορει και πανω απο 160...κανεις δεν ξερει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-12-10, 02:30

Πανο να γινω καλα και να παμε καμμια βολτιτσα οι δυο μας να δουμε και τα αμαξια!Να πιουμε και καφεδακι...
Παλιά 14-12-10, 02:57
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

καλα ρε παναγιωτη θα με τρελανεις δεν ειναι πουσαρισμα ή tunning ή οπως θες πεστο ο υπερκυβισμος?δηλαδη αν βαλω εγω στροφαλο απο 1800 celica πιστονια κεφαλες εισαγωγες κτλπ τι θα ειμαι μαμα 20v?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερκυβισμός από 3zz σε 1zz... andreas_e12 TOYOTA COROLLA E 12 26 23-11-10 13:16
Υπερκυβισμός butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 06-12-09 23:06
Υπερκυβισμός!!! Ayrton SUPPORT 78 21-02-08 00:20
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης – Βιβλία – Εκπαίδευση(;) kyro SUPPORT 8 22-09-07 10:15
Υπερκυβισμός toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 05-01-05 18:37

Page generated in 0,20567703 seconds (76,29% PHP - 23,71% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com