Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
14-12-10, 09:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Μ αρεσει που το εθεσες απλα...Χαχαχα!Ωραιος και διαβασμενος!
Το δυναμομετρο υπολογισε τροχο 123,4 αν θυμαμαι καλα!Με 100αρα ημουν αν θυμαμαι καλα!Και ο ανδριανακης μου ειπε οτι ειμαι οπως τα υπολογισε 145 και πανω!
|
Αποκλείεται τόσα άλογα. Εγώ στο δυναμόμετρο του ανδριανάκη είχα βγάλει 131 άλογα και δεν είναι τροχό αλλά στα μουαγιέ.
|
14-12-10, 09:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πανο παλι δε καταλαβες πως το λεω! Το μοτερ ειναι διαμαντι δεν σου λεω το αντιθετο και το ξερω απο τον Νικο! Απλα σου λεω την γνωμη μου γενικως για περι υπερκυβισμου. και με 12 συμπιεση εσυ 11,5 εγω ε οκ τα μοτερ μας ειναι πουσαρισμενα!! ουτε για κοντρα μηλισα ουτε ποιο ειναι ποιο γρηγορο!! ΡΕ! διαβαζεται τι λεω! Το δικο σου και το δικο μου να στο πω απλα ισως υπερτερουν σε ρεπριζ και στα πρωτα σταδια.Αν θες να προχωρησεις σε μεγαλυτερα επιπεδα ειτε αυτο λεγαιτε τουρμπο ειτε κατι αλλο νομιζω πως το πιστονι πρεπει να ειναι 18αρι.!
|
14-12-10, 09:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Εχεις δικιο και το ειχα πει κι εγω μετα την δυναμομετρηση.Οτι ειπα δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου.Αποτελεσματα δυναμομετρησεων παιδιων απο εδω κοιταω και τα λεω.Σκεψου μονο τον Νικο (Gorilla) που χωρις αγριο προγραμμα,χωρις χταποδι,χωρις εκκεντροφορους,χωρις την υψηλοτερη συμπιεση και χωρις 100αρα βενζινη εδειξε 150 αλογα.Δε νομιζω οτι αυτο που λεω ειναι στραγαλια...Σκεψου το!
|
Δεν πάνε αθροιστικά τα άλογα. Δεν σημαίνει επειδή κάποιοι πήρανε από 5 άλογα από μεμονομένες παρεμβάσεις αν τις συνδυάσεις θα πάρεις το άθροισμά τους.
5+5+5 μπορεί να κάνει και 9!
Εκκεντροφόρο σου είπα φοράω από 1zz.
|
14-12-10, 09:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Πανο παλι δε καταλαβες πως το λεω! Το μοτερ ειναι διαμαντι δεν σου λεω το αντιθετο και το ξερω απο τον Νικο! Απλα σου λεω την γνωμη μου γενικως για περι υπερκυβισμου. και με 12 συμπιεση εσυ 11,5 εγω ε οκ τα μοτερ μας ειναι πουσαρισμενα!! ουτε για κοντρα μηλισα ουτε ποιο ειναι ποιο γρηγορο!! ΡΕ! διαβαζεται τι λεω! Το δικο σου και το δικο μου να στο πω απλα ισως υπερτερουν σε ρεπριζ και στα πρωτα σταδια.Αν θες να προχωρησεις σε μεγαλυτερα επιπεδα ειτε αυτο λεγαιτε τουρμπο ειτε κατι αλλο νομιζω πως το πιστονι πρεπει να ειναι 18αρι.!
|
Όταν λάβω τις δυναμομετρήσεις θα παραθέσω την ροπή και θα δούμε πιο έχει πιο γεμάτες καμπύλες.
|
14-12-10, 12:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ναι αλλα αυτα στα επιπεδα που ειμαστε εμεις. που ουτε αγριους εκεντροφορους φοραμε ουτε χταποδια ουτε τιποτα! που ειμαστε σχεδον μαμα 1ΖΖ. εγω μηλαω για δυναμεις με φτιαξιμο. Στο δικο μας επιπεδο πιστευω πως ειδικα ρεπριζ τα συμπιεσμενα ειναι ποιο γρηγορα!
|
14-12-10, 12:48
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Αποκλείεται τόσα άλογα. Εγώ στο δυναμόμετρο του ανδριανάκη είχα βγάλει 131 άλογα και δεν είναι τροχό αλλά στα μουαγιέ.
|
Gorillas δεν ειμαι ουτε saxakias ουτε rallakias να λεω οτι θελω. Παρακαλω εδω ειναι οι δυναμομετρησεις...
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18990&page=3
14-12-10, 13:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν βλεπω καμια υπερβολη στα λεγομενα του Μιχάλη. Μετα απο προγραμμα, μπεκ κτλπ κτλπ τα 145 άλογα στροφαλο (και 124 τροχο) ακουγονται απολυτως φυσιολογικά και σωστά.
|
14-12-10, 13:09
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Δεν βλεπω καμια υπερβολη στα λεγομενα του Μιχάλη. Μετα απο προγραμμα, μπεκ κτλπ κτλπ τα 145 άλογα στροφαλο (και 124 τροχο) ακουγονται απολυτως φυσιολογικά και σωστά.
|
Mad δν εχω κρυψει τιποτα απο αυτα που εχω κανει στο αμαξι ουτε το πουλαω να εχει τα τρελα αλογα, ουτε εκρυψα τις δυναμομετρησεις! Εκκεντροφορους δεν εχω απο 1ζζ σημειωτεον. Τοτε οταν εβαλα τις δυναμομετρησεις τοσο ημουν! Αν μπορουσα να ερθω στο dyno θα ερχομουν αλλα λογοι υγειας με κρατησαν πισω! Τωρα με bmc εδσι οπως το εχω βαλει και χωρις καταλυτη εχω πατησει πιστευω στα 150! Τωρα στο δρομο ολα αυτα φαινονται διαφορετικα...Παιζει ο οδηγος οπως ειπαμε, τα κιλα, η διασταση των ελαστικων(π.χ. εγω φοραω 225/45/17),κ.α.
14-12-10, 13:27
|
|
|
|
|
|
οι κυλινδροι του 4ΖΖ δεν εχουν καμια διαφορα απο του 1ΖΖ? ή τα γραναζια και η καδενα
14-12-10, 13:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οι κυλινδροι σιγουρα ειναι ιδιοι γιατι ειναι και το μπλοκ ιδιο και τα πιστονια απο το 1ΖΖ μπαινουν κουτι.
Για τα γραναζια και την καδενα δεν ξερω γιατι φοραει αλλη κεφαλη το 1ΖΖ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18614602 seconds (79,08% PHP - 20,92% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|