Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
13-04-10, 18:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Παιδια ειλικρινα χιλια συγνωμη για το προηγουμενο μου ποστ αλλα μαλλον απο την πολυ χαρα μου παρακουσα σε κατι που ειπε ο μηχανικος και το αλλο ηταν λαθος συννενοηση.Αν μπορειτε διαγραφτε το για να μην φαινεται οτι ειμαι και παραμυθας.Σημερα ξαναπηγα στον μηχανικο για παραπανω λεπτομερειες.Λοιπον το λαθος που ακουσα ηταν καταρχας τα αλογα.Μου ειπε 140-145 αλογα αλλα μαλλον απο την χαρα μου ακουσα 155-160.Οσο για την τιμη χτες τον ρωταω ποσο θα παει (εννοουσα ποσο θα μου στοιχισει) κι η απαντηση του ηταν 1800(αλλα αυτος εννοουσε οτι θα γινει 1800 κυβικα).
Η αληθεια τελικα ειναι οτι θα αλλαξει στροφαλο (απο Celica),μπιελες (απο Celica),πιστονια(απο το 1600 Corolla, κι ο λογος που δεν βαζει απο 1800 Celica ειναι γιατι βαρανε τα πυρακια,οποτε παει καπου αναμεσα σε αυτα που φοραει το 1400 με το 1800),μεταλλα (απο Celica),μπεκ (απο Corolla T-Sport Που αυτο μου ειπε δεν το κανει κανεις) συν το προγραμμα.Και το κουστουμι για ολα αυτα καινουρια ειναι μαλλον κατι παραπανω απο 2700(μαζι με την εργασια-με το κλειδι στο χερι που λεμε).Για μετα χειρισμενα κατεβαινουμε αλλα θα εχει ψαξιμο(εχω γνωστο βεβαια).
Απορια 1η:Το τριθυρο Corolla E12(που ειναι αγγλικο) τι εγκεφαλο φοραει;Bosch ή Denso;
και απορια 2η:θα φτασει τα αλογα που λεει με αυτα που λεει οτι θα βαλει;Αξιζει να το κανω;Ρωταω γιατι δεν θα πειραξει π.χ.πεταλουδα..
ΥΓ.Χιλια συγνωμη για το πρωτο μου ποστ και χιλια συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι για την τσεπη μου αρκετα λεφτα και θα ιδρωσω για να το κανω και θελω να γινει σωστα.Ελπιζω να με καταλαβαινετε...Ευχαριστω!
|
Tα άλογα τόσα είναι με καλό πρόγραμμα, σίγουρα θες πολλαπλή-πεταλούδα, πιστόνια 1,6 θα θέλεις 100αρα βενζίνη, αλλιώς βάζεις 1,8. Δεν παίζει ρόλο πόρτες ή χώρα κατασκευής. Ε12 1,4 όλα φοράνε bosch οπότε επαναπρογραμματίζεται ο μαμά εγκέφαλος.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...?t=9617&page=2
Δες στο λινκ παραπάνω τι έγραψα για το αμάξι μου.
|
|
|
|
13-04-10, 18:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
[GVIDEO][/GVIDEO]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Παιδια ειλικρινα χιλια συγνωμη για το προηγουμενο μου ποστ αλλα μαλλον απο την πολυ χαρα μου παρακουσα σε κατι που ειπε ο μηχανικος και το αλλο ηταν λαθος συννενοηση.Αν μπορειτε διαγραφτε το για να μην φαινεται οτι ειμαι και παραμυθας.Σημερα ξαναπηγα στον μηχανικο για παραπανω λεπτομερειες.Λοιπον το λαθος που ακουσα ηταν καταρχας τα αλογα.Μου ειπε 140-145 αλογα αλλα μαλλον απο την χαρα μου ακουσα 155-160.Οσο για την τιμη χτες τον ρωταω ποσο θα παει (εννοουσα ποσο θα μου στοιχισει) κι η απαντηση του ηταν 1800(αλλα αυτος εννοουσε οτι θα γινει 1800 κυβικα).
Η αληθεια τελικα ειναι οτι θα αλλαξει στροφαλο (απο Celica),μπιελες (απο Celica),πιστονια(απο το 1600 Corolla, κι ο λογος που δεν βαζει απο 1800 Celica ειναι γιατι βαρανε τα πυρακια,οποτε παει καπου αναμεσα σε αυτα που φοραει το 1400 με το 1800),μεταλλα (απο Celica),μπεκ (απο Corolla T-Sport Που αυτο μου ειπε δεν το κανει κανεις) συν το προγραμμα.Και το κουστουμι για ολα αυτα καινουρια ειναι μαλλον κατι παραπανω απο 2700(μαζι με την εργασια-με το κλειδι στο χερι που λεμε).Για μετα χειρισμενα κατεβαινουμε αλλα θα εχει ψαξιμο(εχω γνωστο βεβαια).
Απορια 1η:Το τριθυρο Corolla E12(που ειναι αγγλικο) τι εγκεφαλο φοραει;Bosch ή Denso;
και απορια 2η:θα φτασει τα αλογα που λεει με αυτα που λεει οτι θα βαλει;Αξιζει να το κανω;Ρωταω γιατι δεν θα πειραξει π.χ.πεταλουδα..
ΥΓ.Χιλια συγνωμη για το πρωτο μου ποστ και χιλια συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειναι για την τσεπη μου αρκετα λεφτα και θα ιδρωσω για να το κανω και θελω να γινει σωστα.Ελπιζω να με καταλαβαινετε...Ευχαριστω!
|
Μου φαίνεται πως παλι δεν κατάλαβες καλά κάποια από τα πράγματα που σου είπε.
π.χ. Για τα πυράκια που βαράνε τα υπερκυβισμένα με πιστόνια 1.8.....
Τα μπεκ από TS για ποιο λόγο θα τα βάλει? Δεν του φτάνουν από το απλό 1800? Σίγουρα μπαίνουν?
|
13-04-10, 18:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
[GVIDEO][/GVIDEO]
Μου φαίνεται πως παλι δεν κατάλαβες καλά κάποια από τα πράγματα που σου είπε.
π.χ. Για τα πυράκια που βαράνε τα υπερκυβισμένα με πιστόνια 1.8.....
Τα μπεκ από TS για ποιο λόγο θα τα βάλει? Δεν του φτάνουν από το απλό 1800? Σίγουρα μπαίνουν?
|
Οχι σε αυτο δεν ακουσα λαθος.Οτι γραφω σημερα ειναι λογια του μηχανικου και μαλιστα τα εχω και γραμμενα για να μην γινει καμια παρεξηγηση ξανα αργοτερα.
|
13-04-10, 18:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τα μπεκ από TS μπαίνουν σε 4-3-1-ΖΖ μοτέρ(τα φοράω εγώ).Τουρμπισέ το για να δεις δύναμη..
|
13-04-10, 18:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Τα μπεκ από TS μπαίνουν σε 4-3-1-ΖΖ μοτέρ(τα φοράω εγώ).Τουρμπισέ το για να δεις δύναμη..
|
Μακαρι να ειχα λεφτα να το τουρμπισω...Προσπαθω να ριξω το κοστος οσο γινεται και παλι θα ξεβρακωθω.Απο την αλλη δεν θα ηθελα να φτασω το κοστος πανω απο 2500 γιατι αποψη μου μετα ειναι οτι καλυτερα να το δωσω και να παρω μια Corolla TS.
Τελικα απο οτι βλεπω δεν την πολυεγκρινετε την μετατροπη που προτεινε ο μηχανικος οποτε λεω να μην το προχωρησω.Αν χρειαζεται και πολλαπλη-πεταλουδα αυξανουμε το κοστος οποτε μαλλον θα παραμεινει ονειρο...
|
13-04-10, 19:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
πιστονια απο 1800cc φοραω και εγω. Ποτε δεν εχω πυρακια και βαζω και ό,τι βενζίνα θελω.
Οπως ειπε και ο Gorilas, αν βαλεις πιστονια απο 1.4 ή 1.6 θα εχεις πυρακια αν δεν βαζεις 100αρα βενζινη.
|
13-04-10, 19:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
πιστονια απο 1800cc φοραω και εγω. Ποτε δεν εχω πυρακια και βαζω και ό,τι βενζίνα θελω.
Οπως ειπε και ο Gorilas, αν βαλεις πιστονια απο 1.4 ή 1.6 θα εχεις πυρακια αν δεν βαζεις 100αρα βενζινη.
|
Λογω του οτι η τσεπη μου δεν μου επιτρεπει να παω σε κοστος καινουριων ανταλλακτικων μπορεις να μου γραψεις αναλυτικα τι θα χρειαστω(κι απο ποιο μοντελο Toyota) για να παω να το ψαξω σε εναν δικο μου για μεταχειρισμενα;Ειναι η τελευταια μου προσπαθεια για να υπερκυβισω αλλιως το αφηνω το ονειρο στην ακρη για παντα!
Κι αν μπορει καποιος να μου προτεινει συνεργειο εστω και με π.μ. που να εμπιστευεται για να γινει η μετατροπη.
|
13-04-10, 19:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Άποψή μου και εντελώς φιλικά, δεν αξίζει να σπαταλήσεις όλες σου τις οικονομίες στο αυτοκίνητο....
|
13-04-10, 19:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τα πράγματα μπαίνουν κουτί. Αν ο μηχανικος σου ξερει να ανοιγει το συγκεκριμενο μοτερ (και λογικα θα ξερει αφου δουλευε στην ΤΟΥΟΤΑ) τότε το μονο που σε απασχολει ειναι το πόσα εργατικά θα σου παρει.
Εγω που τα πηρα καινουρια, εβαλα αυτα.
Στρόφαλο απο 1zzfe
Μεταλλα στροφάλου
Μπιελλες απο 1zzfe (πανε σετ με τα μεταλα)
Πιστονια απο 1zzfe (πανε σετ με πυρους)
Ελατηρια πιστονιων απο 1zzfe
Φλατζα κεφαλης
Αυτα για 1ο σταδιο...
Μετα θες και πολλαπλη-πεταλουδα-μπεκ απο 1zzfe (πχ απο avensis ή mr2)
Και τελος προγραμματισμο.
|
13-04-10, 20:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Σε ευχαριστω πολυ Μιχαλη!!!Αμα τελικα το κανω θα σας ενημερωσω.Σας ευχαριστω ολους!Απο μικρο παιδι ηθελα παντα ενα vti...ποτε δεν τα καταφερα να αποκτησω ενα τετοιο.Τωρα που θα μπορουσα παλιωσε πολυ.Με τα χρονια την αγαπη μου για ενα γρηγορο ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ (ναι μονο γιαπωνεζικα εχω αγορασει και θα αγοραζω) αναγκαστικα να την θαψω αλλα απο χτες αρχισα να κανω νεα ονειρα για την Corolla μου που θα μπορουσα να την φτασω σε περιπου τετοια επιπεδα και μαλιστα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ που για μενα ειναι το αλφα και το ωμεγα για μετατροπη.Αλλα τελικα για ακομη μια φορα το κοστος με σταματαει...Ισως βρω την λυση με μεταχειρισμενα αν και μαλλον παλι θα αναγκαστω να τα θαψω παλι....Αχ αχ αχ!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19594693 seconds (80,10% PHP - 19,90% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|