Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
03-11-09, 15:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σε ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες.
σε εμενα λογο του προβληματος και των λαδιων που καει, η ΤΟΥΟΤΑ μου ειπε οτι δεν μπορω να κρατησω το μπλοκ του 1.4 γιατι φοβουνται οτι θα εχει προβληματα απο την κακη λυπανση και την τριβη των μεταλων, για αυτο και πρεπει (συμφωνα με την ΤΟΥΟΤΑ) να αλλαξω και μπλοκ.
|
03-11-09, 15:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εννοείται αυτο! Δεν σου προτεινα να κρατησεις το προβληματικό μπλοκ. Προτεινα απλα να παραγγείλεις μπλοκ απο 1.4 (ωστε να μην εχεις προβλημα με δηλωματα, ΚΤΕΟ κτλπ) και να "φορέσεις" ό,τι εντόσθια θελεις.
|
03-11-09, 16:03
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Σε ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες.
σε εμενα λογο του προβληματος και των λαδιων που καει, η ΤΟΥΟΤΑ μου ειπε οτι δεν μπορω να κρατησω το μπλοκ του 1.4 γιατι φοβουνται οτι θα εχει προβληματα απο την κακη λυπανση και την τριβη των μεταλων, για αυτο και πρεπει (συμφωνα με την ΤΟΥΟΤΑ) να αλλαξω και μπλοκ.
|
Sorry αλλα εαν θες υπαρχει ετοιμη λυση σου εστειλα και pm
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 03-11-09 στις 16:16.
|
03-11-09, 16:04
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Απο οικονομικης αποψης δεν ξερω τι διαφορα θα εχω ποσο παραπανω θα μου παει.
απο την αλλη μου αρεσε και η ιδια οτι το μπλοκ ερχεται δεμενο απο την ΤΟΥΟΤΑ και πως το μονο δεσιμο που χρειαζεται ειναι με το καρτερ και το καπακι. οσο να ειναι στο δεσιμο των εξαρτηματων, ενα - ενα, ενα μικρο λαθος μπορει να σου δημιουργισει πολλα προβληματα, δεν ξερω το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου αυτο, παρ'ολο που εχω πολυ καλους μηχανικους.
|
03-11-09, 16:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν το θελεις ετοιμο δεμενο τοτε ή παραμενεις στα 1400cc ή βάζεις 1600cc και απλά εχεις ενα μικρο τρεξιματακι και λιγα εξοδα για να το δηλωσεις.
Δεν ειναι δυσκολο το δηλωμα γιατι εχει γινει στο παρελθον και υπάρχει ετοιμη η σχετική μετατροπη.
|
03-11-09, 16:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
πριν κανω κατι θα ψαξω τι παιζει με το δηλωμα ποσο θα μου αναιβει η ασφαλεια και ποσα χρηματα θα παει η διαδικασια δηλωματος.
επισης δεν εχω μαθει ποσα χρηματα κανει το μπλοκ του 1.6 (σημαντικο και αυτο).
διαφορετικα θα το φτιαξω μαμα, αν και θα ηθελα λιγα περισσοτερα αλογα
αλλα δεν γινονται ολα οπως τα θελουμε ετσι δεν ειναι?
|
05-11-09, 18:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παιδες να ρωτησω κατι? Σε μια ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι σε αλλαγη μπλοκ πρεπει να γινει αλλαγη και στους οδηγους βαλβιδων οπωσδηποτε, αλλιως θα ξαναπαρουσιασει προβλημα το αμαξι, ξερετε κατι εσεις? γιατι μου λενε για 500 ευρο εξτρα.
αληθεια τι κανουν οι οδηγοι και εχουν 500 ευρο? ξερετε?
|
05-11-09, 20:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Απο οικονομικης αποψης δεν ξερω τι διαφορα θα εχω ποσο παραπανω θα μου παει.
απο την αλλη μου αρεσε και η ιδια οτι το μπλοκ ερχεται δεμενο απο την ΤΟΥΟΤΑ και πως το μονο δεσιμο που χρειαζεται ειναι με το καρτερ και το καπακι. οσο να ειναι στο δεσιμο των εξαρτηματων, ενα - ενα, ενα μικρο λαθος μπορει να σου δημιουργισει πολλα προβληματα, δεν ξερω το ειχα βγαλει απο το μυαλο μου αυτο, παρ'ολο που εχω πολυ καλους μηχανικους.
|
Να ξέρεις ότι σε αλλαγή μοτέρ το μπλόκ δεν έρχεται ''δεμένο''.Είναι σε μία κούτα το μπλόκ και σε άλλη κούτα τα πιστόνια,οι φλάντζες,οι μπιέλες και ο στρόφαλος(αν χρειάζονται αλλαγή)...Ο μηχανικός ''καθαρίζει'' τα πάντα και μετά συναρμολογεί το μοτέρ....
|
|
|
|
05-11-09, 20:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Να ξέρεις ότι σε αλλαγή μοτέρ το μπλόκ δεν έρχεται ''δεμένο''.Είναι σε μία κούτα το μπλόκ και σε άλλη κούτα τα πιστόνια,οι φλάντζες,οι μπιέλες και ο στρόφαλος(αν χρειάζονται αλλαγή)...Ο μηχανικός ''καθαρίζει'' τα πάντα και μετά συναρμολογεί το μοτέρ....
|
ΜΕΓΑ λάθος!
Το short block έρχεται κομπλέ "δεμένο" απο το εργοστάσιο και περιλαμβάνει στροφαλο, μπιέλες, πιστονια!
Παράθεση:
Παιδες να ρωτησω κατι? Σε μια ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι σε αλλαγη μπλοκ πρεπει να γινει αλλαγη και στους οδηγους βαλβιδων οπωσδηποτε, αλλιως θα ξαναπαρουσιασει προβλημα το αμαξι, ξερετε κατι εσεις? γιατι μου λενε για 500 ευρο εξτρα.
αληθεια τι κανουν οι οδηγοι και εχουν 500 ευρο? ξερετε?
|
Κανονικά πρέπει να γίνει γιατι μπορεί να εχουν πρόβλημα! Τα 500€ που σου ζήτησαν είναι για να κανουν επισκευή ΟΛΟ το κεφαλάρι δλδ να αλλαξουν τους οδηγους (που κοστιζουν περιπου 100€ οι 16) τα τσιμουχακια βαλβιδων, να τριψουν βαλβίδες να ρυθμίσουν κλπ!
05-11-09, 20:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Πριν μια εβδομάδα που ήμουν στην Τoyota ένας μηχανικός άλλαζε μοτέρ σε ένα Yaris με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω...Τι να πώ...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18420601 seconds (79,07% PHP - 20,93% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|