Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
|
|
30-01-15, 20:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ενοοεις για να παρει απο εκει τα ανταλλακτικά? Αν ναι, οκ. Αρκει να τα ελεγξει πριν τα βαλει, και σίγουρα βαλει καινουρια μεταλλα, και ισως και καινουρια εμβολα - εννοω την κανιουρια σειρά με τις πολλες τρυπες λαδιου για να μην εχει θεμα με λαδοκαψιμο.
Αν εννοείς για να κανει αλλαγη μοτερ, ισως θα ηταν καλυτερα να μην ανοιξει αυτη η κουβεντα εδω, επειδη ο τιτλος του τοπικ ειναι για τον υπερκυβισμό.
Η αλλαγη μοτερ εχει τα καλα της και τα κακά της.
Ειναι πιο φτηνη, ειναι πιο ευκολη και κρατας και το παλιο μοτερ σου, αλλα δεν ξερεις τι εχει κανει ο αλλος στο μοτερ του συν οτι ο κορμος θα λεει 1ΖΖ αρα μπορει να εχεις θεμα με το ΚΤΕΟ.
Ο υπερκυβισμός ειναι πιο ακριβος, θελει παραπανω δουλεια αλλά κανεις πληρη ανακατασκευη μοτερ και ξερεις τι βαζεις μεσα και τι εχει περασει το μοτερ σου, συν οτι ο κορμος παραμενει 4ΖΖ αρα στο ΚΤΕΟ εισαι stealth.
Ο,τι αποφασισει ο καθενας.
|
Συμφωνοι. Αλλα ακομα κι ετσι παλι πιστευω οτι πιο φθηνα θα βγει να το παρεις ολοκληρο και να τα βγαλεις ολα απο πανω για ανακατσκευη του δικου σου παρα να τα αγορασεις μεμονομενα.
30-01-15, 22:05
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και για την συζήτηση. Σκέφτομαι τα καινούργια ανταλλακτικά διότι ο κινητήρας που έχει επάνω δεν έχει καταπονηθεί καθόλου. Το είχε ο πατέρας μου που έκανε μια νορμάλ διαδρομή στην Μυτιλήνη και να φανταστείτε ο κινητήρας έχει 98.000 χλμ. Σχετικά καινούργιος.
Το άλλο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω είναι ότι στην Μυτιλήνη δεν είδα κάποιο μηχανικό που να το ξέρει το θέμα του υπερκυβισμού. Οπότε προσανατολίζομαι για Θεσσαλονίκη αφού η γυναίκα μου είναι από Πτολεμαΐδα. Οπότε, θα ήθελα να ξέρω αναλυτικά τα στάδια του υπερκυβισμού για να πάω έτοιμος επάνω και να γνωρίζω κάποια πράγματα. Από μηχανολογικά είμαι σκράπας το ακριβώς ανάποδο από υπολογιστές. Οπότε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθεια που καταβάλλετε για την εξήγηση που μου δίνετε.
|
31-01-15, 01:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Από όσο έχω καταλαβει, ο υπερκυβισμος δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη μηχανολογικη γνωση. Οποιος μηχανικος ξερει να λυνει ενα μοτερ TOYOTA, να αλλαζει στροφαλο-μπιελλες-εμβολα και να το ξαναχρονιζει, μπορει να το κάνει.
Τα ανταλλακτικά ειναι plug-n-play. Βγαζεις το παλιο και βαζεις το καινουριο.
|
|
|
|
31-01-15, 06:40
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nightelf25
Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και για την συζήτηση. Σκέφτομαι τα καινούργια ανταλλακτικά διότι ο κινητήρας που έχει επάνω δεν έχει καταπονηθεί καθόλου. Το είχε ο πατέρας μου που έκανε μια νορμάλ διαδρομή στην Μυτιλήνη και να φανταστείτε ο κινητήρας έχει 98.000 χλμ. Σχετικά καινούργιος.
Το άλλο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζω είναι ότι στην Μυτιλήνη δεν είδα κάποιο μηχανικό που να το ξέρει το θέμα του υπερκυβισμού. Οπότε προσανατολίζομαι για Θεσσαλονίκη αφού η γυναίκα μου είναι από Πτολεμαΐδα. Οπότε, θα ήθελα να ξέρω αναλυτικά τα στάδια του υπερκυβισμού για να πάω έτοιμος επάνω και να γνωρίζω κάποια πράγματα. Από μηχανολογικά είμαι σκράπας το ακριβώς ανάποδο από υπολογιστές. Οπότε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσπάθεια που καταβάλλετε για την εξήγηση που μου δίνετε.
|
και απο πρέβεζα μεριά έχει καλό μηχανικό και παιδιά
|
31-01-15, 12:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
και απο πρέβεζα μεριά έχει καλό μηχανικό και παιδιά
|
Εννοείται. Απλά η Θεσσαλονίκη βολεύει λόγω σπιτιού Και είναι και κοντά η Πτολεμαΐδα.
|
01-02-15, 01:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Απο μυτιληνη ψαξε τον Λευτερη Μακροπουλο (LM Garage). Στην Καλλονη ειναι. Δε νομιζω ο συγκεκριμενος να μην ξερει.
|
01-02-15, 19:21
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nightelf25
Εννοείται. Απλά η Θεσσαλονίκη βολεύει λόγω σπιτιού Και είναι και κοντά η Πτολεμαΐδα.
|
οτι θες μου λές
|
02-02-15, 00:51
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Απο μυτιληνη ψαξε τον Λευτερη Μακροπουλο (LM Garage). Στην Καλλονη ειναι. Δε νομιζω ο συγκεκριμενος να μην ξερει.
|
Ευχαριστώ, θα τον κάνω μια ερώτηση. Απλά υπάρχει κάποιος στην Μυτιλήνη που να έκανε υπερκυβισμό για να τα πούμε από κοντά?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
οτι θες μου λές
|
Ευχαριστώ πολύ. Μόλις ανεβούμε Θεσσαλονίκη (μάλλον πριν το Πάσχα) θα τα πούμε και από κοντά.
Ερώτηση: Τελικά οι κωδικοί της 1ης βελτίωσης ποιά είναι?
|
02-02-15, 09:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ο Λευτερης ειναι οντως πολυ καλος και μην εμπιστευτεις κανενα αλλο αν δεν τον ξερεις.ο υπερκυβισμος οπως ειπωθηκε δεν ειναι τπτ. Ειτε υπερκυβισεις ειτε κανεις ανακατασκευη ενα και το αυτο.
02-02-15, 11:57
|
|
|
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18716002 seconds (78,17% PHP - 21,83% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|