Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
04-05-11, 22:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Δεν ισχύει αυτό (σύμφωνα με τα βιβλία της ΤΟΥΟΤΑ)
Τα παιδιά στο συνεργείο άνοιξαν το Repair Manual και μου είπαν ότι η λειτουργία των μπεκ για 3ΖΖ & 4ΖΖ (που είναι ίδια) κυμαίνονται από 54cc-63cc στα 15 δευτερόλεπτα (έτσι τα υπολογίζει η ΤΟΥΟΤΑ).
Οπότε αν πολλαπλασιάσετε με το 4 (για να υπολογιστεί στο λεπτό, όπως δλδ τα υπολογίζουν στο εμπόριο) τότε έχουμε 216-252cc.
|
Βάλαμε τα μπεκ από το 3ΖΖ σε Yaris 1.3 turbo(vvt-i όχι 4efte).Στα 135 άλογα τα μπεκ δούλευαν στο 100% σύμφωνα με τον Ανδριανάκη..
|
04-05-11, 23:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βάλαμε τα μπεκ από το 3ΖΖ σε Yaris 1.3 turbo(vvt-i όχι 4efte).Στα 135 άλογα τα μπεκ δούλευαν στο 100% σύμφωνα με τον Ανδριανάκη..
|
Εεε τότε δεν εξηγείται αλλιώς...μάλλον η ΤΟΥΟΤΑ κάνει λάθος, δεν ξέρει!
04-05-11, 23:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Δεν ξέρω αν κάνει λάθος η ΤΟΥΟΤΑ ή οχι.Εγώ λέω τι είδα στο νετ συμφωνα με τον κωδικο που εγραφαν τα μπεκ μου και τι μας ειπε ο Ανδριανακης..οτι πρεπει οπωσδηποτε να βαλουμε μεγαλυτερα μπεκ γιατί αυτά δουλεύουν στο 100%(0.45 bar 135 hp)
|
05-05-11, 02:08
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Οχι δυστυχως.Ουτε λεφτα για να βαλω εχω.Τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον.
|
Αν βαλεις πανο ,θα καιει λιγοτερο! Τεσταρισμενο. Τα εχουμε ξαναπει...
05-05-11, 10:04
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Οχι δυστυχως.Ουτε λεφτα για να βαλω εχω.Τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον.
|
με το καλο να μπει καποια στιγμη τοτε γιατι οπως λενε και τα παιδια θα δεις μειωση στην καταναλωση...τουλαχιστον σε ταξιδι παιζει να καιει και λιγοτερο απο 1400 λογω ροπης...
|
|
|
|
27-05-11, 21:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ΕΝΑ μεγαλο συγνωμη για την επιμονη μου οτι ειναι καλυτερα με μεγαλα μπεκ..
Σημερα στην Toyota κομοτηνης αλαξα τα μπεκ απο διλιτρο με τα μαμα μπεκ απο 4ΖΖ(ευχαριστω Gorilla) μαζι και ολα τα τσιμουχακια με καινουρια(29 ευρο με εκπτωση!!!!!)
Ενταξει... εκτος απο το τσεκ που δεν υπαρχει ποια.. το αμαξι ειναι ποιο προθυμο ποιο γεματο και γενικοτερα τραβαει πολυ καλυτερα.
Σε συνδιασμο με την ολοσωμη εξατμηση νομιζω πως εγινε καλη δουλεια και στο επομενο dyno θα εχω καλυτερα νουμερα..
Μας μενει μονο να κουμπωθει το cold Intake system απο την TRD!
και για μενα (εκτος απο κανενα θερμοστατη δηλαδη) η βελτιωση του 4ΖΖ μοτερ μου τελειωνει!
Σκεφτομουν για αγριουε εκεντροφορους(απο Μπουμπη) σκηροτερα ελατηρια βαλβιδων και προγραμμα... αλλα δεν δινω αλλο 1000 ευρο... φτανουν τοσα!
Α οποιος εχει περισιο ΕΝΑ πλαινο απο τς ή ξερει που μπορω να βρω ts a like (ts wannabe) ας μου πει!
|
28-05-11, 09:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Επιτελους με ακουσες. Τσαμπα στα εδωσα για να σου λυσω τα προβληματα! Καλα dynoαποτελεσματα. Καταναλωση;
|
28-05-11, 13:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
Ακομα δεν ξερω Νικο.Θα δω στο ταξιδι μου για Αθηνα. Παντως 100αρα θα συνεχιζω να βαζω η διαφορα της ειναι πολυ μικρη με την απλη αμολυβδη και ειχα δει διαφορα ειδικα στο ταξιδι.
|
28-05-11, 23:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
Μολις γυρησα απο Αλεξανδρουπολη στην Ξανθη με 100αρα εκαψε λιγο παραπανω απο μια γραμμουλα(πανω απο την μεση). 120 χλμ ειναι περιπου με 160 χλμ πανω κατω πηγαινα.
Το ωραιο ειναι πως και στην ευθεια κοφτιαζω την πεμπτη πολυ ανετα! More RPM!!! xaxaxaxaxa
|
29-05-11, 14:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Να ρωτήσω, έχει χρονομετρήσει κάποιος πόσα sec κάνει από 0-100χλμ?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19409394 seconds (75,07% PHP - 24,93% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|