παρουσιαση levin 20v '99.γνησιο
το αυτοκινητο ανηκει στον φιλο μου μαριο. το οδηγησα στην κυπρο στις διακοπες μου και ειπα να του βγαλω μερικες φωτο ετσι απλα να δειτε τι ομορφο (κατα τη γνωμη μου) αμαξι ειναι. εχει 120.000 χιλιομετρα. στην αρχη οταν μπαινεις μεσα καταλαβαινεις οτι εχει να κανεις με ενα καθαρα σπορ αμαξι.πατας γκαζι και ο κινητηρας ανετα θελει να κανει επιταχυνση αλλα το σασμαν το αυτοματο εχει αντιθετη γνωμη και απλα σε περιοριζει.μολις ανεβουν οι στροφες μετα τις 4400 νοιωθεις εντονα το vvt και απο τις 5500 και μετα καταλαβαινεις οτι τ αμαξι παει. αν ηταν με συβματικο σασμαν με ταχυτητες πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο. το φρεναρισα και μπορω να πω οτι φρεναρει τελεια. φυσικα εχει ABS.τα 180 ερχοντε για πλακα αλλα μην ξεχναμε την τρομερα αυστηρη αστυνομια της κυπρου. οποτε περιοριστηκαμε.....
οι χωροι στα πισω καθισματα ειναι ανεπαρκεις για ευσωμους. στο πορτμπαγκαζ θα μπορουσα να πω οτι ειναι ανετο.ανετο επισης ειναι στα εμπρος καθισματα καθως μοιαζει οτι οδηγας celica.γενικα το αυτοκινητο μου αρεσε υπερβολικα γιατι ειναι φιλικο ασφαλες αθορυβο γρηγορο ομορφο. να πω οτι υπαρχει και μοντελο ολοιδιο αλλα 1500κυβικα και εχει ταμπουρα πισω.αυτα. ευχαριστω τον φιλο μαριο για την παραχωρηση του.
φιλικα πανος