Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
SOS!!! Με "λουστράρανε"... |
 |

18-05-06, 07:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
SOS!!! Με "λουστράρανε"...
loud ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... loud
Χθες το απόγευμα, και αφού είχα παρκάρει το car κάτω από το σπίτι μου, κάποιος στην ταράτσα πέρναγε με λούστρο κάποια ξύλα με τα οποία θα στήσει κεραμοσκεπή. Το αποτέλεσμα ήταν να μου κάνει το Corollaκι μου "λουστραρισμένο".
Πως μπορώ να το καθαρίσω (εκτός από το να "καθαρίσω" αυτόν τον καραγκιόζη που μου έκανε την ζημιά);
Βοηθήστε παιδιάαααααααααααααα...
Re: SOS!!! Με "λουστράρανε"... |
 |

18-05-06, 13:53
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: SOS!!! Με "λουστράρανε"...
Επειδή δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το πως θα καθαρίσεις το Κορολλάκι σου,μπορώ να σου προτείνω διάφορους τρόπους να "καθαρίσεις" τον τύπο που στο έκανε..με απαγχονισμό,με όπλο,με ποντικοφάρμακο,να λουστράρεις τον διάδρομο που οδηγεί στο διαμέρισμά του και να γλιστρήσει (οφθαλμών αντί οφθαλμού), κ.ά. ... 
 |

18-05-06, 14:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παρε την αστυνομια τηλεφωνο να καταγραψει τα οσα εγιναν, παρε τα στοιχεια του μαγκα, ή του εργολαβου υπευθυνου για την εργασια αυτη, πανε το οχημα στην αντιπροσωπεια, πες τους να σου επαναφερουν το χρωμα οπως ηταν ή πανε σε κανενα βαφεα και πες του το ιδιο, και μετα ελα σε επαφη με τον υπευθυνο της ζημιας.
Αν δεν σε πληρωνει, αγωγη, Αυτα.
Δεν ειμαι ακραιος στις αποψεις μου ειλικρινα, λυπαμαι αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο τετοιων περιστατικων ετσι γινεται.
|
 |
 |

18-05-06, 14:10
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πηγαινε ρωτα τον τι λουστρο χρησιμοποιει και περασε το ολο για να το κανεις ομοιομορφο!!
 |

18-05-06, 14:11
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ανδρεα αν εχεις υπομονη πηγαινε σε καποιο χρωματοπωλειο αγορασε 1 λιτρο white spirit παρε ενα μαλακο πανι κατα προτιμηση βαμβακερο.Ποτισε το πανι με το υγρο και τριψε την επιφανεια που εχει το λουστρο.Οταν με το καλο τελειωσεις ενα καλο πλυσιμο και περασμα αλοιφη και ολα θα γινουν οπως πριν.
Καλη δυναμη
|

18-05-06, 14:49
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Νικο, δεν θα κάνει ζημιά το white spirit στο χρώμα του αυτοκινήτου;
 |

18-05-06, 15:09
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
 |

18-05-06, 15:52
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Παρε την αστυνομια τηλεφωνο να καταγραψει τα οσα εγιναν, παρε τα στοιχεια του μαγκα, ή του εργολαβου υπευθυνου για την εργασια αυτη, πανε το οχημα στην αντιπροσωπεια, πες τους να σου επαναφερουν το χρωμα οπως ηταν ή πανε σε κανενα βαφεα και πες του το ιδιο, και μετα ελα σε επαφη με τον υπευθυνο της ζημιας.
Αν δεν σε πληρωνει, αγωγη, Αυτα.
Δεν ειμαι ακραιος στις αποψεις μου ειλικρινα, λυπαμαι αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο τετοιων περιστατικων ετσι γινεται.
|
Πιστεύω πως ο Γιώργος έχει δίκιο... αλλά πριν μπλέξεις με αστυνομίες, μίλησε πρώτα μαζί του και αν δεν θέλει να συνεργαστεί, πάρε την αστυνομία να καταγράψει το συμβαν και να προχωρήσεις την διαδικασία!
|
 |
 |

18-05-06, 18:51
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οι φαναρτζηδες εχουν ειδικη αλοιφη που βγαζει τα παντα χωρις να μπλεκεις με νευτια και αλλα επικινδυνα υλικα..Μια φορα ξεπαρκαρωντας ενα 206cc(Ναι αυτα με τον κωλο μπαουλο) με ειχε καβαλησει ως το φαναρι και ειχε αφησει πολυ σημαδι και ενω εγω επρεπε να τριψω ωρα μετην αλοιφη μου για ενα απλα καλο αποτελεσμα,πηγα στο φαναρτζη και χωρις υπερβολες με ενα μονο περασμα με την αλοιφη του εξαφανιστηκε εντελως!
Πηγαινε σε φαναρτζη και αν σου ζητησει χρηματα(δεν ξερω ποσο μεγαλη ειναι η ζημια και αν εχεις φιλο φαναρτζη) τοτε ζητα τα απο τον υπευθυνο που εκανε τη ζημια..
|

18-05-06, 19:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Μόλις πήγα σε ένα πλυντήριο, το έτριψε λίγο με ένα χημικό (δεν ξέρω τι ήταν) και έδειξε ότι μπορεί να το βγάλει. Μάλλον θα του το πάω το Σαββάτο. Ελπίζω να μην το κάνει χειρότερο από ότι είναι...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18454695 seconds (80,58% PHP - 19,42% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|