Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|
 |
Έχω νέα! |
 |

26-03-04, 08:52
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έχω νέα!

26-03-04, 09:22
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
|

26-03-04, 10:11
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Σε ευχαριστώ πολύ!Λοιπόν έβαλα αμορτισέρ Bilstein με ελατήρια H&R, και χαμήλωσε 5 πόντους!Έβαλα 17αρα ζάντα με λάστιχο 205 και προφίλ 45,και γέμισαν επιτέλους οι τεράστιοι θόλοι.Στην οδήγηση δεν έχει καμία σχέση,άλλο αυτοκίνητο,βέβαια θέλει λίγη προσοχή γιατί δεν είναι δρόμοι αυτοί που έχουμε,αλλά όλα πλέον είναι μια ευθεία  !
Το άλλο το ευχάριστο είναι ότι δεν έκοψε όσο περίμενα!Η 3η του έχει ακόμα τελική 135+ και χθες που το ζόρισα έγραψε το κοντέρ 200+.Εκεί που έχει ψιλικόψει είναι χαμηλά δηλαδή στις 2000 στροφές, αλλά και πάλι δε με νοιάζει!Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά είμαι μες την τρελή χαρά!Θα προσπαθήσω να το βάλω μια φωτογραφία να μου πείτε γνώμες!Φιλιά σε όλους τους Corollaκηδες!!!

26-03-04, 11:56
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Καλορίζικη η 'ανανέωση' Όλγ@! Καλά με 5 πόντους χαμήλωμα και 17άρες θα φαίνεται τέλειο το Corollάκι σου! Προσοχή σε λακούβες έτσι? Βάλε photo σύντομα!! 
|
 |
|
 |

26-03-04, 16:07
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Όλγ@
Σε ευχαριστώ πολύ!Λοιπόν έβαλα αμορτισέρ Bilstein με ελατήρια H&R, και χαμήλωσε 5 πόντους!Έβαλα 17αρα ζάντα με λάστιχο 205 και προφίλ 45,και γέμισαν επιτέλους οι τεράστιοι θόλοι.Στην οδήγηση δεν έχει καμία σχέση,άλλο αυτοκίνητο,βέβαια θέλει λίγη προσοχή γιατί δεν είναι δρόμοι αυτοί που έχουμε,αλλά όλα πλέον είναι μια ευθεία  !
Το άλλο το ευχάριστο είναι ότι δεν έκοψε όσο περίμενα!Η 3η του έχει ακόμα τελική 135+ και χθες που το ζόρισα έγραψε το κοντέρ 200+.Εκεί που έχει ψιλικόψει είναι χαμηλά δηλαδή στις 2000 στροφές, αλλά και πάλι δε με νοιάζει!Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά είμαι μες την τρελή χαρά!Θα προσπαθήσω να το βάλω μια φωτογραφία να μου πείτε γνώμες!Φιλιά σε όλους τους Corollaκηδες!!!
|
Πρέπει να δείχνει ΠΟΛΥ ωραίο.. Τι ζαντούλες του έβαλες??
Δε βρίσκεις τώρα με 5 πόντους χαμήλωμα?????
Μια απορία.... Οι πίσω θόλοι δεν τρίζουν απο μέσα τώρα με τις αναρτήσεις ... Κυρίως σε σαμαράκια οι σε ράμπες γκαράζ......
Τις Sprint έβαλες???
|
 |
ΜΠΡΑΒΟ |
 |

26-03-04, 16:24
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ΜΠΡΑΒΟ
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ!!!!!
ΚΟΠΕΛΑ ΨΑΓΜΕΝΗ&ΜΕ COROLLA..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ..&ΒΓΑΛΕ FOTO ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!
|

26-03-04, 22:27
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ........................................
ΦΩΤΟ....... ΣΥΝΤΟΜΑ...........
ΕΒΑΛΑ ΚΕΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ "ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ".....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ "ΚΟΥΚΛΙ". ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ (ΜΑΚΡΙΑ....) ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΣΑ "ΦΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ"....
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

29-03-04, 13:26
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
min anxonese thanasi ama vlepis batsous katevaze ta parathira. 

29-03-04, 13:28
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
A min xexniomaste ta kalorizika kai apo mena olg@ 
 |
|
 |

30-03-04, 09:02
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Γεια σε όλους σας!Είμαι πολύ χαρούμενη που συζητάω αυτά τα θέματα με άλλους corollaκηδες!Λοιπόν, για ζάντες συζητούσα για τις OZ Super Leggera, λόγω βάρους & αντοχής, αλλά πολύ φορεμένο σχέδιο!Έτσι αφού έψαξα,έψαξα,έψαξα, (δε μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα!) κατέληξα στις momo GTR.Δεν ξέρω αν τις έχετε δει σε corollaki!Αμορτισέρ ναι, τα sprint έβαλα.Παιδιά είναι άψογα!Δεν κοπανάει πολύ (έχω δει και χειρότερα δηλαδή).Η αλήθεια όμως είναι ότι το προσέχω πάρα πολύ!Η οδήγηση έχει γίνει λίγο πιο κουραστική και το τιμόνι του πλέον απόλυτο.Τώρα όσο για τους 5 πόντους,όχι δε βρίσκει πουθενά,και ίσως προτιμούσα να κατέβαινε 3-4 ακόμα!Έχει πραγματικά τεράστιους θόλους!Λοιπόν ας έρθουμε στα τριξίματα!Εξακολουθώ να έχω τα ίδια.Δηλαδή πάνω από το cd, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο κάθισμα του συνοδηγού, και κάπου από πίσω αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα!Θα πάω στα παιδιά που έβαλα φημέ & ανάρτηση να τα δούμε,γιατί στην toyota μου είπαν να κλείσω ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο (κι όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο άτομο, προτιμώ να τρίζει ολόκληρο παρά να ακουμπήσει αυτός το χέρι του πάνω στο corollini μου)!Φιλιά σε όλους!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22985101 seconds (81,19% PHP - 18,81% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|