Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
set επισκευης Distributor
καλησπερα παιδια....ελπιζω να ειστε ολοι καλα....
ξερουμε καποιον να εχει γνωσεις....να ανοιξει ...και να κανει αντικαταταση των ανταλλακτικων...του distributor απο 4ΑGE? γιατι ειναι μια διαδικασια που θελει προσοχη...και γνωση
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Εγώ στο 4E-FTE είχα αλλάξει καπάκι και το ράουλο, και τα 2 καινούρια της Toyota είχαν 30 ευρώ αλλά τα πήρα από Αντωνόπουλο. Επίσης είχα αλλάξει μια φορά το τσιμουχάκι που αναφέρει ο diafani-psixi επειδή μου έφτυνε λάδια απέξω. Παραθέτω και μερικές φωτος με αυτή την αλλαγή.
Δύναμη Σεβασμού: 0
παιδες σε εμας τα 4age συνηθως χανουν απο καποιο o-ring εξωτερικο ή το εσωτερικο....το εξωτερικο το αλλαξα ξαναπεταγε λιγο...ισως να μην το ειχα σφηξει καλα στην κατω βιδα...θα δω σημερα που θα παω καπου με μεγαλη ταχυτητα....αλλιως πρεπει να ανοιχτει....δεν ξερει κανει καποιος να ξερει να κανει αυτη την δουλεια ετσι;
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Το τσιμουχάκι στην φωτο φαίνεται πως αλλάζει αν θες να το αλλάξεις και δεν ξέρεις πες μου να σου πω ποιό αναλυτικά αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδιος ο διανομέας στο δικό σου μοτερ. Εμένα btw μια φορά με δοκιμές είχε κοπεί το καλώδιο του πολλαπλασιαστή και με βάρεσε το ρεύμα! περιττό να πω ότι έγινα λίγο barbeqiou!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
ακριβώς αν αλλάξεις τα 2 τσιμουχακια και χάνει πάλι τότε χάνει απο το αξονακι του.έτσι ήταν και σε εμένα.τελικά το αντικατέστησα και βρήκα την υγειά μου.αλλά αν αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο να προσέξεις γιατι για μοτερακι 4efe εγώ βρήκα 3 ειδών.πήρα αυτό που έμοιαζε εμφανισιακά αλλά τα ρεύματα ήταν λάθος.το στροφομετρο μου έπαιζε λες και φορουσα εκκεντροφορους,με σταθερο γκάζι στις 4000 στρ έκανε πέταγμα στης 7μιση και χωρις να χτυπήσει κοφτη.