Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
 |
obd2 |
 |

29-09-15, 12:53
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
obd2
Καλημέρα μόλις παρέλαβα το obd 2 το σύνδεσα όλα και ενώ δουλεύει συνδέεται κανονικά στο τηλ. μου αναβοσβήνει το λαμπάκι P/S και ο αερόσακος υπάρχει πρόβλημα ή ετσι δουλεύει το OBD ; 
|

29-09-15, 13:22
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Έχεις pre-facelift???

29-09-15, 13:57
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Έχεις pre-facelift???
|
Ναι το 2002 έχω το 5θυρο!!
|

29-09-15, 15:15
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Το εχω ξαναδει σε προ φιλου μου! Μια χαρα δουλευει το obd απλα σου βγαζει αυτη την ενδειξη. Αν σβησεις το αμαξι κ ξαναδωσεις ρευμα κ μιζια απτην αρχη με το obd πανω πρεπει να σβησει

30-09-15, 08:38
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Το εχω ξαναδει σε προ φιλου μου! Μια χαρα δουλευει το obd απλα σου βγαζει αυτη την ενδειξη. Αν σβησεις το αμαξι κ ξαναδωσεις ρευμα κ μιζια απτην αρχη με το obd πανω πρεπει να σβησει
|
Το δοκίμασα nuntius αλλά εξακολουθεί να ανάβουν τα λαμπάκια !!! στο δρόμο που το έκανα βολτα μετά από κάνα 5λεπτο έσβησε το P/S και έμεινε αναμμένο του αερόσακου το αμάξι λειτουργεί κανονικά αν και φοβάμαι μην έχει κάνα πρόβλημα με τους αερόσακους και ανοίξει κανένας ή δεν δουλέψει όταν χρειαστεί!! 
|

30-09-15, 12:08
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τι να σε πω... ηλεκτρολογικα δεν το κατεχω τι παιζει. Παντως το εχουμε ξαναδει σε αμαξι κ μολις το εβγαλε απο πανω κ το ξαναναψε ολα επανηλθαν οπως επρεπε!

14-11-15, 12:06
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Το ίδιο κάνει και στο δικό μου και διστάζω να το χρησιμοποιήσω, παρότι φαίνεται να δουλεύει άψογα
|
 |
|
 |

15-01-16, 19:23
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Καλησπέρα σε όλους-ες και καλή χρονιά !! θα ήθελα λιγη βοήθεια σχετικα με το πρόβλημα που έχω με το OBD II elm327 μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε καποια στιγμή εκεί που οδηγούσα κόλαγε δεν δούλευε καμία ένδειξη και άναβαν τα λαμπάκια P/S και ο αερόσακος τέλος πάντων το εβγαζα και το ξανακούμωνα στην θύρα και όλα καλά μεχρι χτές που εκανα αναβάθμιση λογισμικού στο Z ultra σε 5.1.1 και έχασε όλες τις ρυθμίσεις ! κούμπωσα το elm στην θύρα εκανα σύζευξη με το κινητό αλλά δεν βλέπει τον ELM , σήμερα παρατήρησα ότι δεν αναβουν τα led μόνο το κόκκινο ανάβει τι γυριζα το διακόπτη στο ON τι το έβαζα στην θύρα όταν δούλευε ο κινητήρας τίποτα μόνο το κοκκινο led αναμένο τι μπορεί να συμβαίνει ύπαρχει περίπτωση να κάηκε ο αντάπτορας ?! Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν μήπως και ο πρωτος δεν ήταν συμβατός μς το corrolla E12 '02 :
iCar2 Elm327 Bluetooth Διαγνωστικό Αυτοκινήτου OBDII – Auto Sleep
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15095210 seconds (76,74% PHP - 23,26% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|