Εγώ έχω ασχοληθεί πάρα πολύ επειδή είχα starlet ep82 και αργότερα το έκανα GT. Σε σχέση με το γιαπωνέζικο, το υδραυλικό δεν έκανε με καμιά κυβέρνηση, επίσης τα μέρη του a/c που είναι πίσω από το ντουλαπάκι έχουν διαφορές στις συνδέσεις δλδ η εβαπορέτα εκεί που συνδέεται με το καλοριφερ κτλ και θέλει πατέντες, επίσης θήκες για οργανάκια δεν κάνουν! εγώ έφερα από Αγγλία και δεν έβλεπα! έχουν άλλες κλίσεις! τα σερβο κτλ είναι από την άλλη, αλλά τουλάχιστον του starlet μπαίνουν κανονικά και στο άλλο επειδή έχουν αξονάκι στο κέντρο και δεν έχει σχέση με το αριστερά-δεξιά. Τώρα για το μοτερ δεν τίθεται θέμα όλα ταιριάζουν μια χαρά. Για την ντίζα που λες του 4E-FTE είναι στον αέρα σχεδόν δλδ δεν έχει κάτι να πιάνει και έτσι απο όπου και να έρχεται δεν έχουμε πρόβλημα. Στην corolla όμως η ντίζα της ήταν μακριά για το μοτερ και δεν είχα σωστο γκάζι δλδ είχε μεγάλο διάκενο και το γκάζι όταν έφτανε στο δάπεδο είχε ανοίξει η μισή πεταλούδα! ούτε ανηφόρα δεν ανέβαινε! έτσι έκανα πατέντα με ένα λαμάκι και την έκανα να τεντώσει και έχω άμεση απόκριση γκαζιού τώρα. Σε πολλαπλές κτλ όπως είπα τουλάχιστον στο 4E-FTE δεν υπάρχει πρόβλημα, τώρα αν αυτό που λές εχει λαμάκια θα πρέπει να τα κάνεις να κοιτάνε από την άλλη πλευρά. Α! για να το ξέρετε οι καθρέπτες από δεξιοτίμονο ενώ μπαίνουν σε αριστεροτίμονο δεν βλέπεις!!! έχουν άλλες κλίσεις! στα σταρλετ βαζαμε του GT πόρτες και μετά δεν βλέπαμε τίποτα!! LOL!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-04-09 στις 17:42.
|