Παμε απο την αρχη,
Βγηκε πριν μερες, καποιος νεαρος, νεο μελος, με το ονομα Primus.
Εγραψε οτι ειδε ενα celica-supra και το πηρε, χωρις να πει πως.
Ζητησε αν καποιος εχει ανταλλακτικα, ή μπορει να τον πει κανα τηλ. η διεθυνση για να το κανει.
Βλεπω το ποστ, λεω να βοηθησω, κοιταω την φωτο, απογοητευση οι ζημιες του οχηματος, και του αναλυω την αποψη μου να μην ασχοληθει, ΑΛΛΑ του λεω οτι υπαρχουν μερικα τετοια στην γερμανια, μαζι με το κοστος μεταφορας παει πολυ το κουστουμι. Του εστειλα και ιστοσελιδες-λινκ.
Μετα λεει ο Primus, οτι δεν θα το φτιαξει, γιατι οντως ειναι πολλα τα λεφτα που θελει, και θα το κανει καμπριο, και θα το τρεχει, ή θα το κανει ιστορικο κ.α. τετοια.
Του ειπα οτι αν δεν το φτιαξει, και ειναι συμφωνος, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Η ζωη ειναι τοσο απλη σε συμπεριφορες, και εμεις την κανουμε δυσκολη.
Εν παση, οταν μου το εδωσε,τον πηρα τηλ. και του ζητησα ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ AC ΚΟΜΠΛΕ, με λεφτα εννοειτε, και αυτο απαντησε ταχιστα ενταξει.
Επισης 1 πισω σποιλερ, 1 ραδιοκασετοφωνο γνησιο, σε ολα ειπε ενταξει.
Τον ειπα οτι μπορει, επειδη το ντυνω το σουπρα μου, να παει ο ακης308, και να το βγαλει κομπλε, να μου το στειλει οσο το δυνατον, πιο γρηγορα πριν βαλω το ταμπλω.
Μολις το ειπα, την αλλη μερα μου απαντησε οτι πηγε με ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ, φιλο του, και το εβγαλε και την τριτη που περασε θα το εστελνε.
Στα παντελονια πιστεψα, αλλα μπα, αφησα το αυτοκινητο μισο, περιμενωντας αυτα απο τον απατεωνα, ο οποιος δεν απαντα στο κινητο τηλεφωνο, χτυπαει, και μετα με κλεινει.
Επισης τον πηρε και ο ακης308, εκει απαντησε, αλλα ειπε οτι τον λενε σταθη, οχι λευτερη, και οτι σηκωσε το κινητο του αδερφου του, και ο αδερφος του λειπει!
Πιστευω ειναι απλα ενας πιτσιρικας, ο οποιος μεσα στον ......αυθορμητισμο του ,ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
οπως καναμε εμεις 5-6 χρονων και παιζαμε με τα αυτοκινητακια.
Αμα ειναι, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΦΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, mazerati gibli, ferrari, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
Εγω οφειλω, να προειδοποιησω τα μελη του club μας, οτι εχουμε και τετοιους εδω μεσα.
Αν καποιος μπορει να πει κατι για μενα, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ, μιας και ισως με κανει καλυτερο ανθρωπο.
Παντως , να κανεις ανακατασκευη το σαραβαλακι σου, και να εχεις αναγκη απο 5 βιδες, και ενας ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.
Επισης το εν λογω οχημα, δεν εχει αδεια κυκλοφοριας, ηταν αμερικανου, και το αγορασε ΠΑΤΗΜΕΝΟ 1000Ε.......ειναι δυνατον ρε παιδια?
Αυτοι οι χαρακτηρες, με κουραζουνε και δημιουργουνε απογοητευση για την φυλη μας.
Οσοι παραγγειλαμε οτιδηποτε απο εξωτερικο, ειχαμε να κανουμε με απλους ανθρωπους, που στελνανε τα πραγματα μονομιας.
Το αστειο, ειναι οτι επεμενα να του στειλω λεφτα σε λογαριασμο, και δεν μου ελεγε νουμερο, μαλλον δεν εχει, μιας και ειναι μικρος, με εκανε χαζι, εμενα 35 ετων, με επαιζε ο πιτσιρικος, μπραβο ρε Primus, τσακαλακι εισαι, μπορεις και δουλευεις τον κοσμο.
δειτε και μονοι σας τον Primus:
http://www.corollaclub.com/forum/vie...=asc&star t=0
Αυτα.
Admin, μην με κοψεις σε παρακαλω, δεν προεβησα σε κακη χρηση της γλωσσας, αλλα σε παραδειγματα ζωης.