Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Πρόβλημα με Ε11 στα πολλά χλμ |
 |

17-08-10, 18:37
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με Ε11 στα πολλά χλμ
Θέλω την γνώμη σας για το τι πρόβλημα μπορεί να έχω και αν σας έχει συμβεί τίποτα τέτοιο.Γυρνόντας σήμερα από το χωριό μου είπα να πατήσω λίγο κάποια στιγμή..Όλα ήταν μια χαρά, αλλά όταν έφτασα τα 190 μου κάνει έναν θόρυβο στιγμιαία σταματάει και τον ξανακάνει πάλι.Κόβω και μετά από λίγο ξαναπατάω και πάλι ακριβώ στα 190 τον ξανακάνει χωρίς κενό αυτή την φορά αλλά συνεχόμενα.Ο θόρυβος είναι ένα τρίξιμο, έντονο, σαν να σέρνεις καρέκλα στο πάτωμα για να καταλάβετε και ακουγόταν από μπροστά και έχω την εντύπωση πιο πολύ από την μεριά του οδηγού.Επίσης παρατήρησα πριν 2 μέρες ότι από αυτήν την μεριά λείπει το καπάκι από την ζάντα και σκέφτομαι μήπως παίζει τίποτα εκεί και το πέταξε.Δεν πηγαίνω καθόλου συχνά με αυτά τα χιλιόμετρα, αλλά με ανησυχει και θέλω να δω τι είναι
|

17-08-10, 19:39
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει, αλλά ούτε και μου έχει τύχει! οπότε θα κάνω μερικές υποθέσεις. Οταν στο έκανε αυτό σου έκανε νούμερα και το τιμόνι ή ήταν εντελώς σταθερό? δλδ να τρέμει δεξιά-αριστερά πχ? είναι παράξενο πως γίνεται μόνο σε αυτά τα χλμ που λες! αν είχες japan moter πχ 4Ε-FTE και ανάλογα τις διαστάσεις ελαστικών σε αυτά τα χλμ στο κοντερ (αφού κλέβουν κιόλας) θα έλεγα μήπως και ήταν ο κόφτης τελικής, αλλά δεν ισχύει εδώ! σου έκοβε το μοτερ ή πήγαινε κανονικά μαζί με αυτό τον θόρυβο?
|

17-08-10, 19:51
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Έχω πάει και πάνω από αυτά τα χλμ άλλη φορά.Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έκανε κάτι.Ισως και να ψιλοέκοβε.Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί εκείνη την ώρα φοβήθηκα και άρχισα να κόβω.Εμένα μου φάνηκε ότι έχει να κάνει με τροχό, γιατί εκεί σαν να ακούστηκε...Τι να ναι τώρα αυτό?Και άντε να το βρείς...
|

17-08-10, 20:17
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγώ λέω για αρχή να πας μια ευθυγράμμιση και να το σηκώσετε καλά επάνω και να τα ψάξεις όλα καλά καλά ότι φαίνεται και πες στον μάστορα και με κανά λοστάρι να κουνήσετε ψαλίδια, ακρόμπαρα και ότι άλλο μπορεί να έχει τζόγους! επίσης κοίτα να δεις αν το τιμόνι σου τρέμει με φρενάρισμα ή γενικά ή αν κάνει τζόγους οτιδήποτε.
|

17-08-10, 20:33
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Καλώς.Οπότε λέω να ξεκινήσω αρχικά από κει οπώς λες και βλέπουμε.Βέβαια δεν θα ναι εύκολο να δω αν το χει σταματησει, γιατί που να πάω να μαζέψω τώτα 190χλμ???
|
 |
|
 |

18-08-10, 09:22
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σκέφτηκα και το άλλο, μπας και σου έχει κόψει καμια βάση μηχανής? ειδικά αυτή στο σασμαν που είναι προς την πλευρά του οδηγού? και με τα πολλά χλμ χτυπιέται το μοτερ μέσα? με ένα λοστό και κόντρα καπου-καπως αλλά και οπτικά μπορεί να γίνει έλεγχος! για έλεγξε τις βασεις του κινητήρα μην έχει κόψει τίποτα! μου έχει τύχει στο σταρλετ να κοπεί αυτή η βάση και μου έκανε χτυπήματα και θορύβους το μοτερ, μπορεί σε υψηλή ταχύτητα να σου κάνει κραδασμούς!
Κοιτα οταν κινείτε το αμάξι και ειδικά με 190χλμ αποκλείεται να γίνει κάποιος έλεγχος! μόνο ακουστικά δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει εκτός αν του έχει ξανατύχει το ίδιο. Για να γίνεται όμως αυτό που λες σημαίνει ότι κάτι παίζει ή έχει τζόγο οπότε αν γίνουν σωστοί έλεγχοι πιστεύω να βρεις τι είναι! για τις βάσεις μπορείς να κάνεις απότομη εκκίνηση του αυτοκινήτου πχ με συμπλεκτάρισμα να ακούσεις αν κάνει κάτι σαν ντουπ δλδ σαν να χτυπίεται το μοτερ μέσα!
|

18-08-10, 13:51
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Θα μπορούσε να είναι κανένα λάστιχο της πόρτας και έμπαινε απο εκει αέρας, το είχα πάθει στη 12 αρα και αλλαξα λάστιχο και μετά σταμάτησε
|

18-08-10, 14:02
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να συντονιζουν τα λαστιχα σε αυτα τα χιλιομετρα-αν το κανει και με νεκρα...Εγω το παθαινα στο Ε12 που ειχα με 195/60/15 στα 160-170 χλμ.Οταν ανεβαζεις χλμ σταματαει?
|

18-08-10, 14:05
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Μιλάω για τα λαστιχάκια στις πόρτες...
|

18-08-10, 14:49
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
πολυ πιθανο ειναι να ειναι κ καποιος θολος ή η πλαστικη ποδια απο κατω.ελεγξε αν εχουν ολες τις βιδες κ τα κλιπς κ εαν κουνιουνται.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16808510 seconds (78,99% PHP - 21,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|