Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
φιλε μου , οπως ειδες ,το σαζμαν του g6 και το σαζμαν του ΤS , εχουν ακριβως τους ιδιους λογους σχεσεων ,εκτος απο την 6η ταχυτητα που ειναι πιο κοντη...αυτο ειναι σαν τα μαθηματικα ...1+1=2 , Δεν αμφισβητειται .Απο κει και περα σαν αισθηση,οταν εχεις δουλεψει το 6αρι της ΤS στον 2ZZGE που στροφαρει μεχρι 8500 και μετα πας και το βαλεις σε 1ΖΖ που στροφαρει 6500-7000 το πολυ ,ειναι λογικο να σου φενεται θεοκοντο ,μιας και που πραγματι κονταινει γιατι σε σχεση με το 2ZZGE μοτερ ,πλεον σε καθε ταχυτητα βγαζει λιγοτερα χλμ στον κοφτη λογω μειωμενου στροφαρισματος
Στην αισθηση λοιπον συμφωνω μαζι σου...αλλα κανεις λαθος συγκριση
πρακτικα ομως και το g6 σαζμαν να βαλεις(ειτε σε 2zzge ειτε σε 1zz ) ,μεχρι 5η θα εχεις ιδιες επιταχυνσεις ιδια χλμ ανα σχεση στον κοφτη και παει λεγοντας ,εκτος απο την 6η που ειναι μακρυτερη οπως ειπαμε
|
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες και το αρχικο μου post δεν αναφεροταν σε σενα. Ισα ισα εδωσες τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες κατα την γνωμη μου και σε ευχαριστώ. Εγω διαβασα τα λογια του pilotos που λεει οτι αν βαλεις το σασμαν του 2zz σε 4zz θα πρεπει να πας με πρωτη γιατι το σασμαν θα ειναι μακρυ. Στην πραξη συμβαινει το αντιθετο, λογω του μειωμενου στροφαρισματος των 4zz 3zz 1zz το σασμαν βγαζει λιγοτερα χιλιομετρα ανα σχεση. Επίσης λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δεν αναφερόμαστε σε χαζούς αλλα σε μελη του corollaclub. Παραλληλα εχω υπερκυβισμένο με 6αρι και τριχες κατσαρες. Το μονο που καταφερα να κάνω ειναι να παω πιο ξεκουραστα με μεγαλες ταχυτητες στα ταξιδια και να χασω 10 χιλ τελικής γιατί η πεμπτη ειναι κοντη και στις 6500 περιπου εχω 205 βαζω εκτη και κρεμάει. Με το 5αρι του 4zz τα 215 τα ειχα για πλακα. Αυτά!