Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Γιώργο εσύ μιλάς με την καρδιά και το συναίσθημα (αν καταλαβα καλά τα "ταυλανδεζικά" ) δλδ υποκειμενικά και όχι με χρόνους κλπ που είπαμε παραπάνω δλδ αντικειμενικά. Μας έκανες σαφές ότι δεν γουστάρεις του νέους Μας είπες την αποψή σου και σεβαστή αλλα μην μας την επιβάλεις ως την πιο σωστή! αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι όπως στο μυαλό σου δεν "στέκουν" τα δικά μας επιχειρήματα, έτσι και στο δικό μας μυαλό δεν "στέκουν" τα δικα σου αν και πρέπει να πω ότι για συναίσθημα και το τι και απο ποιον οδηγό αποκομισε κάτι ο καθένας μας είναι καθαρά υποκειμενικό! Εν αντίθεση με χρόνους - πρωταθλήματα κλπ που όχι μονο είναι αντικειμενικό αλλα μένουν στην ιστόρια (ακομα και για τον αδαή αλλα και το νέο του 2030).
Στα μάτυα σου ναι ο Λεμπ δεν πιάνει μία αλλα στην ιστορία και γενικότερα στον κόσμο πιάνει πολλά σου αρέσει δεν σου αρέσει!!!
|
Αν εγω ειπα πουθενα οτι ο loeb δεν πιανει μια τοτε σε παρακαλω να διαβασεις τα ποστ μου ολα ξανα .Oτι μου προσαπτεις οτι δεν ανεφερα , υπαρχουν ολα γραμμενα...και για makkinen και για το οτι ο σουμι ειναι φοβερος και οτι αλλο αναφερεις... αλλα να βλεπουμε ολη την εικονα... οχι μικρα κομματακια,μια σφαιρικη οπτικη σας εδωσα για το πως φτιαχτηκαν αυτα τα τεραστια σερι απο loeb /schumacher.Δεν προσπαθω να επιβαλλω κατι σε κανεναν ,απλα εγω εχω την ταση να δινω αναλυτικα επιχειρηματα για να τεκμηριωσω τις (πιθανως υποκειμενικες δεν αντιλεγω) αποψεις μου ενω στον αντιποδα εχω λαβει αρκετες σκωπτικες απαντησεις που απαντανε ειτε επιλεκτικα, ειτε δεν απαντανε καθολου σε αυτα που εγω προειπα...Η ουσια της formula 1 και του wrc ηταν παντα το θεαμα και το πως ο οδηγος δαμαζει θηριωδεις μηχανες κυνηγοντας το οριο ... οι χρονοι απλα πιστοποιουν την καταταξη αλλα δεν λενε ολη την αληθεια απλα...Γιατι με την σημερινη τεχνολογια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολα για τους οδηγους ωστε να γραψουν χρονους , σε σχεση με παλια...Γιαυτο μετραει περισσοτερο η αντιστοιχη προσπαθεια των παλιων γιατι ειχαν να αντιμετοπισουν ποιο δυστροπα αυτοκινητα και περισσοτερες αντιξοοτητες .Οι οδηγοι πανυγηριζουν με τιτλους , οι θεατες με θεαμα ,εγω ειμαι θεατης, το θεαμα με ενδιαφερει περισσοτερο , απο το ποιος θα ναι ο τελικος νικητης και ποιος θα γραψει ταχυτερο γυρο , μεσα στον αγωνα