Παιδιά ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων.
Νικηφόρε το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής έχει κάνει αρκετές ευθυγραμμίσεις και σε διαφορετικά συνεργεία. Κανένας μάστορας δεν μου είπε οτι δεν έρχεται... Μόνο ο τελευταίος μου είπε κάτι για σταυρό αλλά θα έπρεπε να το λύσει να το δει και το αφήσαμε αφού σε λίγο θα αλλάξω αμορτισέρ και θα το δούμε τότε...
Στην τελευταία αλλαγή φρένων αλλάξαμε και φούσκα ημιαξονίου (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) αν και όπως είπα το θεματάκι το έχω σχεδόν απο την αρχή.
Εαν πάλι κάτι δεν πάταγε σωστά απο τη μία πλευρά, δεν θα έπρεπε να έχει το πρόβλημα απο τη μεριά αυτή; Τώρα το τιμόνι κολλάει περίπου 1-2 μοίρες αριστερά ή δεξιά και το αυτοκίνητο κινείται εγκάρσια σαν να αλλάζει λωρίδα παππούς με 30km/h στην εθνική... Όταν το ισιώνω με το χέρι πάει ευθεία αλλά άντε βρες με το χέρι την απόλυτη ευθεία... Οπότε διορθώνω συνέχεια μία ελάχιστα αριστερά, μία ελάχιστα δεξιά, ισομερώς...
Να σου πω την αλήθεια όταν οδηγώ το καινούργιο Ι30 της κοπέλας μου (άντε βάλε στο μυαλό της γυναίκας οτι το ΤΟΥΟΤΑ είναι καλύτερο) που πάει καρφί μου κακοφαίνεται αφού έχω συνηθήσει τις διορθώσεις... (ωραίο το Ι30 αλλά μια χαλάει ο αισθ. παρκαρίσματος, μια ξεκολλάει ο αισθητήρας βροχής μαζί με κομμάτι απο τζάμι, μια δεν τραβάει με AC ανοιχτό, μια το ένα, μια το άλλο, άι στο ****λο...).
Davaris πριν το πάρω το αυτοκίνητο ελέγχθηκε στην Toyota οπότε δεν νομίζω και αυτοί να μην το έβλεπαν αν ήταν στουκαρισμένο...
corollakiato δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν γνωρίζω οπότε τα λαδώματα κλπ τα αφήνω στους μαστόρους. Θα το ρωτήσω πάντως, ευχαριστώ...
GMASTER6 η νεκροψία θα δείξει... Τώρα που θα πάει για αμορτισέρ θα το αναφέρω και αυτό. Ευχαριστώ κι εσένα...
|