Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Κοιτα τα 122 TSI που εχουν κατι παραπανω απο 133 πραγματικα αλογα τα δινει 0-100 9.5!Το Corolla 1.6 αν θυμαμαι καλα το δινει 10 ξερο!Περιεργο αλλα ο δρομος πολλες φορες δειχνει διαφορετικα πραγματα απο τα νουμερα και τις θεωριες! 
Για τα αλλα που αναφερεις κακως κανεις τον κοπο και καις την ακριβη σου βενζινη! 
Παντως απο τα λεγομενα σου θα ειχε ενδιαφερον ενα φιλικο ανοιγμα με το δικο μου Renault Megane Coupe 1.6 το οποιο ειναι 114 δυναμομετρημενα αλογα και μετρημενο με οργανο , 0-100 σε 9,3 και 0-400 σε 16,3 με 136 χιλ.εξοδου! 
Ενημερωτικα θα αναφερω και μπορει να επιβεβαιωσει και ο Τσερκεζος αλλα και το Βιντεο Ντοκουμεντο που υπαρχει οτι τα 1.8 υπερκυβισμενα Corolla με 145 δυναμομετρημενα στο ιδιο δυναμομετρο αλογα αντιμετωπισαν <προβλημα>με το δικο μου αμαξι  στην Ευθεια των Σερρων στο Trackday που ειχαμε παει!!!  
|
Και εμένα για τα TSI μου φαίνεται περίεργο!Δεν αντιλέγω..
Το έχω ψάξει αρκετά να δω τι γίνεται και όντως το TSI το δίνει 9,5sec 0-100 και το Corolla τo 1,6 το βλέπω αλλού 10 και αλλού 10,2!Γι'αυτό λέω ή είναι κουλοί αυτοί που έχω πετύχει ή όντως είναι τάφοι τα TSI!
Τώρα κι'όλας και απο στάσεις σε φανάρι ίσως είναι λογικό να τα περνάω, γιατί το corolla είναι πιο ελαφρύ και το άλλο πιο βαρύ!Ίσως δεν ξέρουν να το ξεκινάνε ή να κάνουν σωστά αλλαγές κ να το πηγαίνουν μέχρι κόφτη(Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάπου στις 5.000 στροφές το TSI θέλει αλλαγή γιατί απο εκεί και πέρα κρεμάει). Ρολλ να πώ την αλήθεια δεν έχει τύχει να ανοίξω..μόνο απο στάση με αυτά τα 3 άτομα!Δεν έχω πρόβλημα για φιλικό άνοιγμα..αλλά άμα έχουν πιεί τσάι τα υπερκυβισμένα δεν νομίζω πως έχω τύχη!

Για ποιό megane λέμε?To coupe?ή το hatchback το καινούργιο?