Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου, μιας και γύρισα στην έδρα μου στη Θεσ/νίκη!
Πέρασα απίθανα! Το περίπτερο μας πραγματικά τεράστιο, και μπάλα παίζαμε αν θέλαμε! Χάρηκα που είδα παλαιότερα μέλη, αλλά και που γνώρισα κάποια που δεν γνώριζα καθόλου!
Μας τα χάλασε βέβαια ο καιρός το Σάββατο...Περαστικά Κυριάκο...
Ένα μεγάλο respect και ευχαριστώ, στον Μακατό που μας εμπιστεύτηκε την corolla του τόσες μέρες...Όλοι σταματούσαν μπροστά της!
Ένα ευχαριστώ και στον Μιχάλη για την βραδιά στην ταβέρνα στην Πετρούπολη. Κρίμα που δεν βγάλαμε καμιά φωτό...
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήταν κάθε μέρα εκεί παρών, στα παιδιά που έβαλαν τα αμάξια τους στο περίπτερο, αλλά και σε όλους όσους πέρασαν από το περίπτερο μας!
Θα αναφέρω και 2 περιστατικά που με έκανα εντύπωση!
Το 1ο ήταν την πρώτη μέρα που στήναμε το περίπτερο, όταν σε κάποια φάση έσκασε μύτη ένας Άγγλος και ρώτησε για την corolla του Κυριάκου. Μας είπε ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης τον ρώτησαν πιο αμάξι του αρέσει περισσότερο, και εκείνος απάντησε την corolla του Κυριάκου...
Το 2ο ήταν ένα απόγευμα, όταν ένας κύριος πέρασε με τον μπόμπιρα του από το περίπτερο μας, και χάζευαν την 30άρα. Σε κάποια στιγμή ο μπόμπιρας πήγε να αγγίξει την "ποπό" της 30άρας, και εκεί επενέβει ο πατέρας λέγοντας "Δεν το ακουμπάμε, είναι ΚΕ-30..."
Κυριάκο, έχω βρει και κάτι καλές φωτό...Από τις κορασίδες που χαζεύαμε!!!
Μπράβο, μπράβο, και πάλι μπράβο!!!!
Και επείδή έγινε λόγος για την κόκκινη supra, πάρτε μια γεύση!
|