Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-10, 23:32
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Συμφωνώ φίλε μου. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Αλλά όταν κάποιος μεταναστεύει σε άλλη χώρα για χ,ψ, λόγους πρέπει να τη σέβεται. Θα με πεις ότι κάποιοι είναι προκατειλειμένοι απέναντι τους (των μεταναστών) εξ αρχής, και έτσι και αυτοί δε δείχνουν σεβασμό. Δε μπορούν ομως να μπαίνουν έτσι σοριδών στη χώρα μας. Εμένα ο παππούς μου πριν από καμιά 30-40 χρόνια που ήθελε να πάει Γερμανία να δουλέψει, είχε περάσει από χίλιους δυό γιατρούς και εξετάσεις για να του δώσουν άδεια να φύγει για Γερμανία. Θέλω να πω να υπάρχει κάποιος έλεγχος.
Για τις εικόνες που λες στα σχολεία.
Πιστεύω πως η μεγαλύτερη χειραγώγηση είναι η θρησκεία γενικά σαν ιδέα. Παραδέχομαι ότι ο κόσμος με αυτά που βλέπει από την εκκλησία, τους έχει συχαθεί και έχουν απομακρυνθεί. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι και ο υπόδουλος ελληνισμός επί τουρκοκρατίας αφυπνυστήκε από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, δημιουργώντας δεκάδες σχολεία. Τότε που κάποιοι Έλληνες δεν ήξεραν ούτε το σταυρό τους κάνουν, από τη χειραγώγηση των Τούρκων. Και το είχε προφητέψει ότι οι εικόνες θα βγουν από τα σχολεία, και ότι οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από την εκκλησία. Και αυτά δε τα διδάσκουν. Γι' αυτό στεναχωριέμαι.
Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μου post.
Απάντηση με παράθεση