Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-09, 18:20
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα μου πεις, άλλοι πάνε και αγοράζουν διαρκείας του παναθηναϊκού, για να κλαίνε και να βρίζουν όλο το χρόνο....
off topic, αλλα αψογο!!!

Στο θεμα μας τωρα, φιλε Νικο σιγουρα τα ΤΟΥΟΤΑ (μιας και απο αυτα εχω δειγματα, δεν ξερω τι γινεται με τις αλλες εταιριες) δεν εχουν την ιδια συναρμολογηση με αυτα της δικης μου και δικης σου σειρας. ΑΛΛΑ, οσα χρονια και να περασουν δεν προκειται καμια κορεατικη εταιρια να γινει σαν μια ιαπωνικη, το πα και πιο πανω και θα το ξαναπω οσες φορες χρειαστει. Κι αυτο που λέτε για τριγμους σε Ε12, το χω δει πιο πολυ στις πρωτες Ε12 γιατι μπηκα σε μια Ε12 5d facelift ενος συγχωριανου μου και δεν ακουγα το παραμικρο. Επισης, προσωπικα πιστευω οτι παιζει ρολο και το εκαστοτε εργοστασιο παραγωγης. Δεν ειναι τυχαιο δηλαδη που πιο πολλα προβληματα ακουστηκανε για τα τριπορτα μοντελα Ε12, οπως και ολα τα αλλα μοντελα της ΤΟΥΟΤΑ που φτιαχνονται στο εργοστασιο της Βρετανιας, εναντι σε αυτα που φτιαχνονται στην Ιαπωνια. Αν τελικα μεινω πιστος στην ΤΟΥΟΤΑ (πραγμα πολυ πιθανο μιας και μουαρεσει η ιδεα της Ε15) θα κοιταξω να γραφει το πλαισιο JT. Πειτε το κολλημα πειτε το ιδιοτροπια, αυτο θελω να γραφει.