Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-06-09, 09:57
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εφοσον το αποφασισες λοιπον, καλοριζικο με καλα χιλιομετρα και να το χαρεις! Γνωστος μου που το πηρε εχει τρελαθει! Ειναι αληθεια οτι 1.8 εχει 0-100 λιγο κατω απο 10 δευτερολεπτα? Μπραβο του! Του εκανε εντυπωση μαλιστα οτι στα τουνελ αναβουν μονα τους φωτα! Και επειδη πηρες τις αντιπροσωπειες σβαρνα θα σε πω και εγω τι ειδα:Οταν εψαχνα και εγω για αμαξι ημουν αναμεσα στην Ε12 και στο 207 λογω εμφανισης. Πρωτα ειδα το 207,δε με επεισε και πηγα στην Ε12.Με το που ειδα το αμαξι στην εκθεση ηξερα οτι αυτο θα παρω! Ειχα ηδη αποφασισει! Ο τοπικος αντιπροσωπος ζητουσε 16050 για την αγορα της privilege εκδοσης. Στην Αθηνα που εψαξα μετα, αντιπροσωπος στην περιοχη του Ζωγραφου ζητουσε 15850 με δωρα λασποτηρες και προστατευτικα μπουλονια στις ζαντες! Αλλα τελικα κατεληξα προς Ηρακλειο μερια με 15620 και δωρο προβολακια και αισθητηρες παρκαρισματος! Και σε ολους το πρωτο πραγμα που ελεγα ηταν ντουκου το μαλλι. Θελει γενικα πολυ ψαξιμο να δεις τι σε συμφερει! Και παλι καλοταξιδο! (Αμαξαρα πηρες μην ακους κανενα!!! )
Απάντηση με παράθεση