Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-09, 15:47
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είναι γεγογνός ότι ο Μπάτον, έχει πολύ καλές Δημόσιες σχέσεις. Το αποδυκνείει περίτρανα άλλωστε με το να παραμένει στην Φ1! Ομως για τον Rubens θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί απλά η Κυριακή το διέψευσε. Εκανε κάποιους να φαίνονται πολύ γερασμένοι μπροστά του. Δλδ, είναι να απορείς, πώς μπορεί και οδηγάει έτσι στα 37 του? Ναι, όντως, τρέχει γιατί δεν έχει τι να κάνει, όμως εάν οι ίδιοι οι οδηγοί δεν αποδείξουνε ότι δεν κάνει πλέον, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει (Πιο μεγάλη κια εμφανή διαφορά δεν μπορείς να δείς παρά συγκρίνοντάς τον με τον περσυνό Coulthard, ο οποίος απλά δεν υπήρχε!).

Για εμένα κακός, δεν αφήσανε τον "ανιψιό" να έρθει! Εστω και σαν δοκιμαστής. Για να αρχίσει να μαζεύει εμπειρίες!

Τέλος, η Αυστραλία είναι απο τα λίγα GP όπου μπορείς να τρέξεις χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οταν θα αρχίσουνε τα Ευρωπαικά GP θα φανεί ποια μονοθέσια ξεχωρίζουνε. Οταν θα αρχίσουνε και οι πιο τεχνικές πίστες, θα φανούνε οι διαφορές. Εντύπωση προκάλεσε πως οι McLaren με ίδιο κινητήρα με την Brawn όχι απλά δεν κατάφερε να είναι μπροστά, αλλά ούτε να ακολουθήσει δεν μπορούσε! Αρα είναι πασιφανές ότι το θέμα είναι αεροδυναμικό (Και όπως προείπα, δεν είναι μόνο ο διαχύτης!!!).

Εχω την εντύπωση ότι ούτε οι δοκιμές στην αεροδυναμιή σήραγγα επιτρέπονται.Μόνο τροποποιήσεις τον υπαρχόντων εξαρτημάτων επιτρέπεται (Ομολογώ ότι όντως αυτό δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα!).

Υ.Γ. Εχω μια αδυναμία στους Βραζιλιάνους. Τι να κάνω!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση