Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-01-09, 18:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! τελικά σήμερα άλλαξα με τον αδερφό μου στο εξοχικό τα παλια ελατήρια eibach που είχα τα προβλήματα που εχω αναφέρει με τα AGX, και βάλαμε μαμίσια. Το αποτέλεσμα όμως τελικά με αντάμειψε! το αμάξι έγινε απλά απίστετο! όπως μου λεγε και ο Σπύρος και είχε δίκιο! στρίβει πολύ καλά (με κάποιες κλίσεις) που εμένα προσωπικά δεν με πειράζουν καθόλου, πριν είχα περισσότερες και δεν έστιβε καν, τις λακούβες κτλ τις έχει για πλάκα και έχω ολα τα αμορτισερ στην 2 σκάλα, που να πάει και 4! να πω ότι τα eibach πρέπει να είναι πεσμένα, γιατί με το χέρι τα μαζεύω πολύ εύκολα και αν τα αφήσω ταλαντώνονται μόνα τους!!! για ώρα! επίσης είναι του 1999. Στο starlet gt που είχα, μου έτυχαν eibach μεταχ. τα οποία έπεσαν πολύ και άλλαξα ελατηρια! και είχα koni kitrina. Οπότε λογικό να παίζουν καλά με 3cm ελατήρια που άκουσα από άλλους, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω δοκιμές και να σκάσω ένα κάρο λεφτά ακόμα. Απλά την επόμενη φορά πάμε σε coilovers. Πάντως εκτός το θέμα της εμφάνισης που με ενοχλεί λίγο, έχω τώρα πάρα πολλά πλεονεκτήματα και δεν βρίσκει και πουθενά! καλά δεν λέω και για άνεση! ΑΛΛΟ πράγμα!!! παραθέτω μερικές φωτος.

Απάντηση με παράθεση