Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
το τσέκαρα στο προγραμματάκι και η διαφορά είναι από τα μαμα λάστιχα με τα 195/55/15 μόλις 8,9 mm ενώ με 195/50/15 είναι 10,6mm. Βέβαια στα 55αρια το νούμερο είναι παραπάνω! δλδ είναι 8,9mm μεγαλύτερη η συνολική διάμετρος από τα 165/70/14 ενώ στην άλλη περίπτωση 10,6mm μικρότερα! το θέμα κόστους δεν ξέρω, τα μισοπρόφιλα λάστιχα είναι ακριβότερα από τα 50αρια πχ. Θα προτιμήσω τα 55% για να βαράει λιγότερο το αμάξι και επειδή λόγω της εξάτμισης σε μερικά σημεία βρίσκω (οριακά). Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά κόστους. Βέβαια να πω ότι έχω σασμαν από starlet gt και είναι ποιο μακρύ από το μαμά! δλδ το μαμα σταρλετ σασμαν στις 7200rpm έβγαζε μόλις 50χλμ, ενώ του gt έβγαζε 80!!! Ελπίζω με τα 55αρια να μην χάσω πολύ σε επιτάχυνση! φανταστείτε να είχα 195/45/15!! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! 
|
Kαι γω πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!Οσο για τη διασταση εξαρταται παντα από το τι ζητάς από το αμάξι σου.Εγώ για παράδειγμα πήγα σε μεγαλύτερη ζάντα και φαρδύτερο πέλμα αλλά πρώτο μου μέλημα ήταν να βελτιώσω το κράτημα,αδιαφορώντας για το αν θα χάσω σε απόλυτες επιδόσεις στην ευθεία.

Εγώ φίλε μου ήμουν ένα βήμα πριν την τοποθέτηση του 4Ε-FTE αλλά μια αναποδιά στα οικονομικά καθυστέρησε την τοποθέτησή του.Αρα θα χρειαστώ τις συμβουλές και τις εντυπώσεις σου όταν έρθει η ώρα να μπει στην G6 μου

Αλήθεια εσύ ποια corolla 111 εχεις?