Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ξέρω τί έφταιξε και έσπασε, μόνο τα συμπτώματα ξέρω. Για αυτό και λέω στον φίλο να πάει να το κοιτάξει γρήγορα. Μέχρι τότε αργές αλλαγές...
Ελπίζω να βοήθησα, συγνώμη που δεν ξέρω παραπάνω για το τί έφταιξε
ΥΓ: και στο σασμάν της TS η 2α δεν μπαίνει και πολύ άνετα και το φοβάμαι. Θα βάλω motul βαλβολίνες και αν δε δω βελτίωση μάλλον θα χρειαστώ τις συμβουλές σας
|
Παυλο, σε ευχαριστω για τις συμβουλες και για το χρονο σου!Θα κοιταξω τι θα κανω το συντομοτερο..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Ρε συ Γιαννη εμενα μου ακουγονται λιγο περιεργα ολα αυτα.Κατ΄ αρχην γιατι δεν σου αλλαξε πλατο?Αυτα που σου ελεγε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη επειδη δεν ειχε φαγωθεί ο δισκος μου φαινονται μουφες.Δηλαδη τοσα χιλιομετρα που ειχες κανει με αυτο το πλατο τα χτενια του δεν εχουν ταλαιπωρηθεί?Επισης αν ειχαν φαγωθει τα συγχρονιζε δεν θα επρεπε να σου εκανε και εναν θορυβο οταν εκανες αλλαγη σε αυτες τις ταχυτητες λες και δεν ειχες πατησει καλα το συμπλεκτη?
Τελος οσο για το θορυβο που ακους μαζι με την αλλαγη αλλαξατε και το ρουλεμαν του δισκου?Αν οχι μαλλον απο εκει ειναι και ο θορυβος.Θα σου πρότεινα παντος να παρεις και καμια αλλη συμβουλη απο κανεναν αλλο μαστορα να δεις τι θα σου πει και αυτος.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ
Ρε συ Γιαννάκη έχεις ζορίσει το αυτοκίνητο τόσο πολύ ωστε να κουρέψει γρανάζι, συγχρονιζέ η κανά μπρόυτζο απο πλανήτες -δορυφόρους?
Παρεπιπτόντως το πλατό 'οπως είπε κι ο Βασίλης (bill) έπρεπε να το αλλάξεις γιατί εκτός απο την επιφάνεια τριβής με το δίσκο τρώγεται και στα χτένια που πατά το ρουλεμάν του συμπλέκτη και είθισται (από τα σύγχρονα μαστόρια) όταν αλλάζουμε τον δίσκο να αλλάζουμε και το πλατό γιατι τα λεφτά ανέβα -κατέβα το σασμάν δε λέει να τα ξαναδίνεις!
Τώρα για τις βαλβονίνες που είναι μαυρες δεν πιστευω να τις έβαλε ο ίδιος, χοντρό πολύ μου ακόυγεται! Μάλλον κάτι ήτανε στον καιρό του να διαλύσει και διαλυσε μέσα!
|
Σιγουρα θα παω να παρω μια δευτερη γνωμη Βασιλη γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. Οταν αλλαξαμε το δισκο αλλαξαμε και ρουλεμαν, αλλα ειδε το πλατο και ειπε οτι ειναι ενταξει και πως δεν χρειαζεται. Το κακο ειναι οτι δεν μου ειπε πως ενδεχεται να μου παρουσιασει καποιο προβλημα (αν ειναι τελικα απο το πλατο το προβλημα). Στις αλλαγες δεν μου κανει καποιο θορυβο, απλα ωρες-ωρες, και ειδικα οταν ζεσταινεται- δυσκολευεται να τις παρει. Γι'αυτο μου ειπε ο μαστορας οτι ισως θελω και συγχρονιζε.
Στελιο, πανω κατω ξερεις πως οδηγαω, μπορει μερικες φορες να το παταω και να αλλαζω ψηλα, αλλα δεν δικαιολογει για τη χρηση μου τη βλαβη. Μαλλον απλα ηρθε η ωρα του.. τι να πω...
Ας μην χειροτερεψει τουλαχιστον..