13-11-07, 00:29
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
PeterIoannou(Πάνο) εσένα ρωτάω.Σου έστειλα και πμ αλλά πρέπει να είσαι γεμάτος.
Συμφωνείς ότι κάποια π@%στιά μπορεί να παίζει στην υπόθεση με τα Falken?Κάτι δε μου κάθεται καλά.Ο αντιπροσωπος τα δίνει 480 και ο Λαστιχάς στη Χαλκίδα 360?Κάτι με χαλάει.Επίσης μπορεί να μου λέει έτσι για τα Falken επειδή δεν έχει καλό κέρδος.Μπορεί να είναι και άσχετος.Δεν έχω ιδέα τι γίνεται.Παντως μου είπε πως έρχονται και από Κορέα τωρα και ένας φίλος του που τα έβαλε τα αλλάζει σε 10000 χιλιόμετρα επειδή γλυστράνε πάρα πολύ.Εσένα έχουν προέλευση Japan?Aυτός μου είπε να βάλω τα TURANZA.Αρα είναι άσχετος.Επίσης μου είπε να βάλω Η.Αρα πολύ άσχετος.Λέει σιγά μη ζεστάνει αυτό λάστιχα W,V.Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι ο αντιπρόσωπος θα τα έχει σε ένα μήνα ενώ αυτός θα τα παραγγείλει και θα τα έχει σε 2 μέρες...
|
Για να ξεκινήσουμε σε σωστή βάση: άδειασα το p.m. box μου, οπότε μπορείς να μου στείλεις ό,τι θέλεις.
Στο θέμα μας τώρα...
Περίεργο μου φαίνεται να μπορεί να υπάρξει τέτοια διαφορά τιμής. Και αυτό, διότι όταν τα είχα φορέσει, είχα πληρώσει περίπου 500€. Τα 360€ μου φαίνονται πολύ χαμηλή τιμή. Άσε που δεν νομίζω πως στη διάσταση αυτή βγαίνουν σε H ή V. Για πληροφορίες σχετικά με το λάστιχο αυτό, κοίταξε στο link που έχω βάλει για την συγκεκριμένη εταιρεία σε προηγούμενη δημοσίευσή μου.
10.000km? Korea? What are you talking about?
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα φόρεσα λίγες ημέρες αφού αγόρασα το αυτοκίνητο, και είχα 46.000km. Μέσα σε 7 μήνες -και με τους 4 να λείπω στο εξωτερικό- έχω φτάσει αισίως τα 61.000km και τα λάστιχα απλά μ@μ@νε! Στο ταξίδι που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η συμπεριφορά τους ήταν απλά άψογη (και έχουν κάνει και κάμποσες βόλτες στα Μέγαρα και θα φάνε και την ταλαιπωρία του ερχόμενου GTCC, αφού θα μας αργήσουν τα semi-slick -γ%&* το κέρατ0 μου-). Μόνη ένσταση το βρεγμένο, στο οποίο συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά, αφού πρώτα ζεσταθούν καλά.
Α! Και στην ούγια γράφει Made in Japan. Και για του λόγου το αληθές, αν γυρίσω ανθρώπινη ώρα από τη δουλειά αύριο, θα τραβήξω και φωτογραφία.
Όσο για την αναμονή, μην ανησυχείς. Σε λίγες ημέρες κάνουν παραλαβή...
Αν σε καθησυχάζει το θέμα της ποιότητας, Falken θα είναι και τα semi μου. Λόγω αυτής της καθυστέρησης δεν θα προλάβω να τα δοκιμάσω...
Τώρα, αν μένεις και κατά Αμπελόκηπους μεριά ή στην ευρύτερη περιοχή, στείλε ένα p.m. μία από αυτές τις ημέρες να κανονίσουμε να βρεθούμε για καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά.
Πάντως, μη βιάζεσαι. Η βιασύνη, σχεδόν πάντα, είναι κακός σύμβουλος.
Να είσαι καλά,
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 13-11-07 στις 00:31.
Αιτία: προσθήκη φράσης
|