Θέμα: nasos's ke-30
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-03-07, 19:41
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον επειδη μαλλον Αντωνη εχω κανει λαθος και νομιζα οτι εισαι το παληκαρι που ειχαμε βρεθει στον Βολο και εχεις εκεινο το μπλε ΚΕ35 και απο οτι καταλαβα οταν εγραφες παραπανω οτι αλλαξες διαφορικο νομιζα οτι εννοουσες οτι αλλαξες γκρουπακι, και σε διορθωσα σε αυτα που εγραφες οτι δεν μπαινει το γκρουπ του 1600 στο διαφορικο του 1200, αλλα απο οτι φαινεται εκ των υστερων, δεν εχω μαθει τι ακριβως εχεις κανει στο αμαξι σου και μαλιστα απο οτι εμαθα δεν εχεις μπλε κε35 αλλα ασπρο κε30 και τελικα δεν σε λενε Αντωνη αλλα Κωστα και το διαφορικο το εβαλες το περασμενο Σαββατο.
Χιλια συγνωμη Αντωνη ή Κωστα ή οπως τελος παντων σε λενε, απλα επειδη μαλλον εγω μπερδευτηκα, ξαναλεω οτι στο διαφορικο του 1200, γκρουπακι του 1600 δεν μπαινει. Αν ειχες αλλαξει διαφορικο και ειχες βαλει απο σελικα, αν ηταν ΤΑ22 θα εμπαινε με την μια (η ΤΑ22 ειχε σουστες) και θα εκοβες μονο τον κεντρικο, αν ηταν ΤΑ40 θα εφτιαχνες βασεις για σουστες (ΤΑ40 και μετα με ελατηρια).

Το παραπανω ποστ που εγραψα και καποιοι αμφισβητησαν τα γραφομενα μου ηταν QUOTE και απευθυνοτανε καθαρα στον Αντωνη και το αυτοκινητο του, σε κανεναν Κωστα ή Μπαμπη ή Μητσο ή Αγλαϊα. Αν καποιος δεν καταλαβαινει τι γραφω και θελει να μαθει για το ΚΕ30 του τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει, ευχαριστως να του πω τι ξερω.
Αν καποιος αμφισβητει τις γνωσεις μου, ευχαριστως να επιχειρηματολογησει αφου διαβασει προσεκτικα τι γραφω παρακαλω, διοτι τα dublicate ποστ ειναι spam και προσπαθω να spamarω οσο το δυνατον λιγοτερο.
Απάντηση με παράθεση