Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101 |
|
|
|
Problems... |
|
18-10-07, 21:30
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Problems...
Εδώ μπορείτε να γράφετε ότι έχει σχέση με πιθανά προβλήματα που έχει η Ε-15 σας από μόνη της ή από τρίτους.
Ας το εγγαινιάσω λοιπόν...
Το καλοκαίρι όπως ξέρετε κάποιος κάγκουρας μου την έριξε παρκαρισμένος που είμουν από πίσω στο πορτπαγκάζ και στον προγιλάκτήρα. Βέβαια δεν έμαθα ποτέ ποιος ήταν. Σύνολο ζημιάς 770,00 €. Πάλι καλά που έχω την μοικτή. Βέβαια τα 250,00 € θα τα βάλω από την τσέπη μου.
Πριν 2 εβδομάδες φρέναρε κάποιος απότομα μπροστά μου και δεν δούλεψαν σωστά τα ρημάδια τα ABS με αποτέλεσμα να στραβώσει λίγο η πινακίδα και να αποκτήσω ελάχιστες γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.
Σήμερα το βραδάκι λοιπόν για να ερθω στο πρόσφατο, ένα λεωφορίο της ΕΘΕΛ πήρε παραμάζομα ζάντα φτερό προφιλακτήρα μπροστά αριστερά όπως είμουν πάλι παρκαρισμένος. Πήγε λέει να αποφύγει κάποιον για να κάνει μανούβρα και τελικά έπεσε πάνω στο δικό μου. Η καντεμιά στο μεγαλείο της. Δεν ξέρω ακόμα κόστος ζημιάς αλλά τελικά θα μου κάνει δήλωση και καλό τρέξιμο. Ευκαιρία κιόλας να φτιαχτεί και ο μπροστά προφυλακτήρας.
Άντε να δούμε ποιος άλλος λ@κ@μ@ς θα πέσει πάλι πάνω μου όπως θα είμαι παρκαρισμένος. Τι να πεις...!!!
|
18-10-07, 21:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
ΕΛΕΟΣ.Σε κυνηγάει φιλαράκι τι να πω?Κανα ευχέλαιο του έκανες του αυτοκινήτου?Αν όχι οποσδήποτε!!!!!
18-10-07, 23:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Και κανένα ματάκι και χάντρα.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
18-10-07, 23:42
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Μωρέ από την δεύτερη μέρα που το πήρα του έκανα αγιασμό σε ένα παπούλι γνωστό και το έχω γεμάτο σταυρούς εικώνες και κομποσκίνια...
Τι πρέπει να του κάνω πια? Κανένα grafity αερογραφία τον Χριστούλι μας πάνω του?
|
18-10-07, 23:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Αερογραφία στο πλάι καμιά εκκλησία.
19-10-07, 08:04
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τι να πώ ρε Δημήτρη,πολύ γκαντεμιά.Εύχομαι το χθεσινό να είναι και το τελευταίο.
|
19-10-07, 08:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δημήτρη κρέμασε του καμια χάντρα ρε φίλε και αν το έχεις κάνει βάλτου καμια πλεξούδα σκόρδα μες το πορτ παγκαζ γιατί με ένα δεν σε κόβω να τη γλιτώνεις.
πέρα απο τη πλάκα κρέμασε του μια ζαντρούλα για το κακο το μάτι και εύχομαι να είναι το τελευταίο γεγονός αυτό το χτεσινό
|
19-10-07, 11:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φίλε είσαι πραγματικά πολύ άτυχος!
Ελπίζω μόνο να μην ταλαιπωρηθείς πολύ με τις ασφλιστικές και γρήγορα να έχεις το αυτοκίνητο πάλι σαν καινούριο...
|
25-10-07, 17:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ή μπορεις να παρκαρεις αλλου.....!!!! παντως τριτοσε το κακο αρα μην φοβασαι..!
|
26-10-07, 09:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ελπίζω να είναι και το τελευταίο κακό ρε φίλε. Περαστικά του να είναι και πάλι κούκλα στον δρόμο.....
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Problems in Bucharest |
SiCorolla94 |
FORMULA 1 RSS Feeds |
0 |
10-04-07 20:50 |
Page generated in 0,16575599 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|