Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

23-04-09, 18:32
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε Ayrton πάρε εκείνο που νομίζεις οτι θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.
Εγω πιστευω οτι πλέον λίγα αυτοκίνητα έχουν χαρακτήρα και το insignia είναι ενα απο αυτά,έχουν γίνει και αυτά καταναλωτικό είδος.
Και πόσο πλέον θα κρατήσεις ενα αμάξι? Σε 6 χρόνια που λήγει η εγγύηση με το ρυθμό που εξελίσεται η τεχνολογία μπορει να περπατάμε με διαστημόπλοια. Δεν είναι σαν μια φορά που έπαιρνες αμάξι και έλεγες θα το κρατήσεις 20 χρόνια.
Συμφωνώ σε πολλά με τον 4 AGE-LESS YEARS,το παληκάρι φαίνεται οτι
εχει γνώσεις πάνω στο θέμα αυτοκίνητο αν και λίγο υπερβολικός θα έλεγα σε μερικά θέματα όσον αφορά την αξιοπιστία των opel.
Και μην ξεχνάτε το εξής,οτι η αγορά έχει αυτοκίνητα για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες,αν ήταν παντού καλύτερα τα ΤΟΥΟΤΑ δεν θα υπήρχε άλλη μάρκα.
Τώρα γιατί έχουμε καταλήξει εμείς σε αυτά ? Άλλος γιατί ψάχτηκε,άλλος γιατί έτυχε,άλλος γιατί το είχε ο πατέρας του και τέλος πάντων για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Για το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να φανατιζόμαστε είναι τα αυτοκίνητα.
Αφήστε να φανατίζονται σε άλλα χόμπι και σπόρ.
Ότι και να πάρεις Ayrton καλατάξιδο να είναι και να είσαι καλά για να το
χαίρεσαι.

23-04-09, 19:21
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
σωστα .το θεμα ειναι να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου ακομα και μετα την επιλογη σου. στη τελικη ολα ροδες και λαμαρινα ειναι.

23-04-09, 19:43
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν ολα στην τελικη ειναι ροδες και λαμαρινα, τοτε κι ενα Yugo να παρεις το ιδιο πραγμα ειναι. Το θεμα ειναι οτι τον φιλο Γιαννη (για τον Ayrton μιλαω, και αν θυμαμαι καλα) καπου τον καταλαβαινω και τον δικαιολογω. Εφοσον η ΤΟΥΟΤΑ δεν κανει καποια κινηση για ενα πιο αγριο Avensis (μηχανικα και εμφανισιακα) και αυτο που ψαχνει το βρισκει στο Insignia, τοτε ας πρτιμησει αυτο. Καλο το Avensis, εχω μπει και μεσα κι εχει καλη αποκριση στο γκαζι, αλλα τι να το κανω που η ΤΟΥΟΤΑ δεν παιρνει χαμπαρι οτι ενα αυτοκινητο θελει και το κατιτις παραπανω.
|
 |
|
 |

23-04-09, 20:17
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
προφανως δεν εχεις καταλαβει απο τα προηγουμενα ποστ οτι ΔΕΝ ειμαι κολλημενος με τα τουοτα. εχω στα σκαρια ενα οκταβια 5 αρι. τι δεν εχει αυτο το αμαξι χωρους?
δυναμη? 200ιππους ειναι το ρημαδι ξεκουραστα
οικονομικο?
αξιοπιστια?
φτηνα ανταλλακτικα?
οδηγικη ευχαριστηση? 10 φορες καλυτερο απο το αβενσις
σαλτσες ναι οντως σαλτσες δεν εχει ουτε εντυπωσιακο εσωτερικο ουτε διαστιμικη κονσολα. γι'αυτο το γουσταρω
δεν το αντιπροτεινω για τον φιλο με το διλλημα, προς θεου κουβεντα φιλικη κανουμε.
ομως σκεφτειτε την πορεια της σκοντα και που εχει φτασει.
για εμενα προσωπικα ειναι η καλυτερη επιλογη με τα σημερινα δεδομενα.
σε ενα φιλο και πελατη με μεγαλη οικογενεια προτεινα το ζαφιρα OPC 2002
το ψαξαμε το βρηκαμε και ειναι κατευχαριστημενος εδω και ενα χρονο.απλα τελειο.
αυτο ειναι κολλημα? οχι. οπως ειπε και ενας φιλος πριν για καθε κατηγορια ειναι διαφορετικη η επιλογη μαρκας.
το θεμα ειναι να ξεπερασεις τα προσωπικα κολληματα και να διαλεξεις το καλυτερο. αυτο ειναι μαγκια.

23-04-09, 20:30
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το θέμα δεν αφορά μόνο εμένα.... εγώ ξέρω τι θέλω...
Μιας και το αναφέρεις πάντως το νέο 5άρι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ για τα λεφτά του!!!!
Εαν δεν μπορέσω οικονομικά να φτάσω τελικά το Ave.... είναι στις πρώτες επιλογές!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

23-04-09, 22:10
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Εαν δεν μπορέσω οικονομικά να φτάσω τελικά το Ave.... είναι στις πρώτες επιλογές!
|
Γιαννη θα σε βαρεσω... 
|

24-04-09, 01:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Γιατί βρε.... μην ξεχνάς .... χτίζω σπίτι.... αν δεν περισσέψουνε όσα πιστεύω τι θα κάνω?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

27-04-09, 10:27
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ ψάχνω αυτό τον καιρό για αυτόματο. Δυστυχώς το Insignia βγαίνει έξω από τις επιλογές μου λόγω κυβικών (2λτ) και κατανάλωσης λόγω turbo.
Μία άλλη επιλογή είναι το νέο Superb το οποίο εσωτερικά είναι πολύ όμορφο και στιβαρό και με πολύ καλό εξοπλισμό η πλούσια έκδοση.
Όταν ρώτησα όμως για την επέκταση εγγύησης από τα 2 στα 4 χρόνια μου είπαν το κουλό ότι δεν με συμφέρει γιατί η 2ετής έχει απεριόριστα χιλιόμετρα, η 4ετής έχει 60.000χλμ. Και ρωτάω, μήπως αυτό σημαίνει κάτι για την αξιοπιστία του μοντέλου? Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, δεν παίρνουμε το αυτοκίνητο για μια 5ετια αλλά μπορεί και για μια 15ετία. Οδήγησα το Avensis ξανά και είδα ότι έχει φοβερή ποιότητα κύλισης, είναι πολύ άνετο και ξεκούραστο για μια οικογένεια και με καλούς χώρους. Μπορεί να μην έχει το γκάζι του superb ή του Insignia (τα οποία βέβαια δεν οδήγησα λογψ του ότι τα αυτόματα τα έχουν χ€σμ€να και αν δεν μπορείς να οδηγήσεις χειροκίνητο τότε βασίζεσαι σε ότι καταλάβεις από μια βόλτα που θα σε πάει άλλος και φυσικά δεν ξερεις πως συμπεριφέρεται το αυτόματο σασμαν...), αλλά για όσους ξέρουν την ανηφόρα της Καλλικράτειας στο χαμηλό σημείο ήμουν με 140 και στην κορυφή είχα πιάσει τα 190+, οπότε πιστεύω ότι πάει καλά.
Και κατα πάσα περίπτωση πηγαίνω στο Avensis...
|

27-04-09, 11:52
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δυστυχώς τα μοντέλα που δίνουνε 6χρόνια+ εγγύηση είναι πολύ λίγα.
Αυτά που μου έρχονται στο μυαλό, για σεντάν είναι :
1. Avensis
2. Insignia
3. Accord (απίστευτο αυτοκίνητο, σε άλλο πλανήτη ανήκει, αλλά πανάκριβο!!! αν και δεν έχω τσεκάρει την νέα του τιμή, συν ότι είναι 2λιτρο!!!).
4. Lancer
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

27-04-09, 12:00
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το Accord είναι πραγματικά πολύ ωραίο, αλλά εσωτερικά δεν μου έκατσε πολύ καλά.
Το Lancer είναι πολύ όμορφο και αυτό αλλά είναι άλλη κατηγορία (corolla)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,23552990 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|