Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

23-04-09, 00:15
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν ακουσα, πως ειπατε, οριστε??? χαχαχαχαχα. Εδω δεν βγαζει πιο γρηγορη εκδοση στο Auris, που υποτιθεται οτι απευθυνεται σε νεανικο κοινο, θα κανει το Avensis σπορ κυριλε sedan??
|

23-04-09, 00:24
|
 |
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Αμαξαρα. Μπραβο στην Opel

23-04-09, 01:09
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Πανεμορφο και πολυ δυνατο...Θα ζοριστουν αρκετα οι αντιπαλες εταιριες στα λεφτα που θα το δινει η opel...
|

23-04-09, 02:57
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Το ειδα σημερα το insignia σε λευκο και ανθρακι χρωμα και εχω να πω οτι σε λευκο απλα τα σπαει ειναι μοδα πλεον και ενα φιμε γινεται κουκλα!!!!!
Το ειδα με 20αρες ζαντες και επαθα τη πλακα μου αφηστε που εχασα τη μπαλα με τα κορυφαιο εσωτερικο και τα παρα πολλα κουμπακια!!!!!!
Ενας φιλος ειχε παραγγειλει το vw σιροκο ειχε δωσει και 500 ευρω αλλα μολις ειδε το isnignia εμεινε και ακυρωσε το σιροκο(εχασε τα 500 ευρω).

23-04-09, 08:09
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λυπάμαι.... αλλά ειδικά με τις νέες τιμές, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ AVENSIS σε σχέση με το Insignia!!!!
Η OPEL απλά τα σπάει. Σε όλα της! Η ΤΟΥΟΤΑ ας κρατήσει τις τιμές τις εκεί που τις έχει, και να της χαίρεται.....
Δείτε τις πωλήσεις του Insignia και της αντίστοιχες του Avensis. Και εκεί θα μείνουνε για το Avensis.... στον πάτο! Να μην πώ για της κατηγορίες του εξοπλισμού...... αφήστε το..... πανέξυπνη η ΤΟΥΟΤΑ, το Cruise Control που είναι σχεδόν στάνταρ σε όλα, το δίνει μόνο στο υπερπλούσιο!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Insignia και πάλι Insignia!!!! (Για όσο η ΤΟΥΟΤΑ επιμένει σε αυτήν την πολιτική!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

23-04-09, 08:27
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
γεια σας και απο μενα .πιστευω οτι οταν προκειται για τετοιου ειδους αγορες πρεπει να σκεφτομαστε μακροπροθεσμα και οχι με ενθουσιασμο.σιγουρα η οπελ προσφερει αρκετα περισσοτερα αντικειμενικα και ισως ειναι και ομορφο (υποκειμενικα).δουλευω σε μια εταιρια σαν μηχανικος που επισκευαζει μεγαλη γκαμα αυτοκινητων και τα οπελακια πανε και και ερχονται με ενα σωρο βλαβες και αρκετα σοβαρες μαλιστα. τα τουοτα μετα βιας ερχονται για σερβις.σκεφτειτε μαλιστα οτι απο τα σοβαροτερα προβληματα στα οπελ ειναι η θερμοκρασια τους και στα αστρα Η δεν εχουν ουτε δεικτη θερμοκρασιας! αλλα ειναι μουρατα ομως !!! αρα λοιπον ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων. τι γουσταρεις μουρη ή ουσια?
|
 |
|
 |

23-04-09, 09:00
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Αν η Opel δίνει 6 ή 7 χρόνια εγγύηση για το Insignia, δεν νομίζω να τίθεται θέμα αξιοπιστίας, βλαβών κλπ, κλπ. Δεδομένου πως, οτιδήποτε πιθανά παρουσιαστεί σε αυτό το διάστημα, καλύπτεται από την εγγύηση.
Σκεφτόμενοι, λοιπόν, μακροπρόθεσμα -όπως λέει και ο φίλος 4 AGE-LESS YEARS ίσως πρέπει το κριτήριο επιλογής μας να εμπεριέχει και το αισθητικό, αλλά και το συναισθηματικό κριτήριο. Διότι, μπορεί κάποια αυτοκίνητα να έχουν αποδεδειγμένα μακρόχρονη αξιόπιστη λειτουργία (που και αυτό σταδιακά αλλάζει) αλλά αισθητικά να είναι απαράδεκτα. Δεν έπεται πως κάποιος είναι υποχρεωμένος να κινείται και να "συμβιώνει" με κάτι που αισθητικά δεν τον καλύπτει, ώστε να "εξασφαλίζει" αξιοπιστία.
Πλέον, ευτυχώς, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
Όσο για το δείκτη θερμοκρασίας, ούτε τα Yaris έχουν δείκτη θερμοκρασίας, παρά μόνο λαμπάκι.
Συνεπώς, και όχι μόνο για εμένα, η επιλογή μάρκας δεν είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων (αξιοπιστίας έναντι αισθητικής). Βαρύνοντα ρόλο στην επιλογή έχουν και άλλα κριτήρια...
Πάνος.
|
 |
|
 |

23-04-09, 09:43
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πάνο.
Οσο αφορά τα πέρι συνεργείων.... όταν εμένα με καλύπτει με 6 χρόνια εγγύηση, αλλά και με αυτοκίνητο αντικατάστασης (όπως η ΤΟΥΟΤΑ) δεν τίθεται θέμα! Επίσης, πάντα όσον αφορά συνεργεία αντιπροσώπων και όχι γειτονιάς, η OPEL έχει ένα απο τα καλύτερα After Sales, σε βαθμό που πλησιάζει επικίνδυνα την ΤΟΥΟΤΑ.
Επίσης, σε όσα είπα, δεν υπάρχει κανένας ενθουσιασμός. Γνωρίζουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα ότι η επιλογή μου ήτανε το Avensis, παρακάμπτωντας μάλιστα όσα λέει ο Πάνος, και συμβιβαζόμενος με την "αισθητική πλευρά". Επίσης, η ΤΟΥΟΤΑ -μέχρι πρότεινως, καθώς στο τόπικ για το Κόστος Service τα πράγματα δείχνουνε ότι αλλάζουνε- είχε σχετικά φτηνό service, οπότε ήτανε προτιμότερο να το πας στην αντιπροσωπεία (Η μήπως είναι άδεια τα επίσημα συνεργεία, και θα κλείσουνε πειδή δεν έχουνε δουλειά?).
Τέλος, ουσία, προσφέρουνε πάρα πολλοί πλέον!!! Η ΤΟΥΟΤΑ μπορεί να κάτσει πάνω στο καλάμι της και να το απολαμβάνει άνετα. Δεν θα τις πεί κανείς όχι. Οταν όμως έρχεται η ώρα εγώ να δώσω τα ζεστά ευρωπουλάκια μου, δεν θα τις κάνω την χάρη, να νιώσω κορόιδο.
Υ.Γ. Κι εγώ ΤΟΥΟΤάκιας είμαι, και μάλιστα φανατικός. Ομως, και αντιστρέφοντας αυτό που λές, είναι καλό να μην μιλάμε με τόσο ενθουσιασμό για την ΤΟΥΟΤΑ μόνο και μόνο επειδή την συμπαθάμε! Ας είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί! Δεν κάνει κακό να λέμε τα κακώς κείμενα, και να κρίνουμε όπως πρέπει μια συγκεκριμένη πολιτική, η οποία στην παρούσα φάση δείχνει, πόσο μακριά βρίσκεται απο την πραγματικότητα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

23-04-09, 09:55
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χωρις να θελω να υπονοησω κατι, ειμαστε αρκετοι εδω μεσα που εχουμε αμάξια που εχουν περάσει την 6ετία. Αρκετοι μαλιστα την εχουν περάσει κατα πολύ. Βλέπε ΚΕ30, ΕΕ80, ΕΕ90, Ε10, Ε11 κτλπ με πάρα πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη μας.
Οπότε αυτο το κριτηριο της 6ετους εγγυησης πάει περίπατο για καποιον που θελει να κρατησει το αμαξι του για πολλά χρόνια απροβλημάτιστο.
Δλδ αν παρω ενα προβληματικο αμαξι μονο και μονο βασιζόμενος στην 6η εγγύηση θα έχω τα παρακατω κακως κείμενα:
1) Για 6 χρόνια θα μου βγαλει την πιστη να το τρεχω στα συνεργεια, να το κρατανε μεσα, και στο τελος να την βγαζω με το αυτοκινητο αντικαταστασης ενω εχω πληρωσει για το αμαξι που γουσταρω. Οκ, δεν θα πληρωνω κατι αλλα η ηθικη βλάβη, το τρέξιμο, οι καταρες κτλπ κτλπ δεν πληρωνονται με τιποτα.
2) Μετα την 6ετία, το πουλάω ή το κραταω? Λογικά το πουλάω αν εχω φτυσει αιμα...
3) Λογικά καλυτερη μεταπολιτική αξια εχει ενα ΤΟΥΟΤΑ.
Οπότε η λογική 6ετους εγγυησης παρότι το αμαξι ειναι ζημιαρικο ταιριάζει μονο σε καποιον που 1ον εχει χρονο και ορεξη να τρεχει στα συνεργεία και 2ον σε καποιον που θελει να αλλαζει αμαξι καθε 6 χρονια...
Προς θεού δεν λεω πως το insignia ειναι ζημιαρικο. Ουτε το ξερω το αμαξι, ουτε το εχω δοκιμασει (ουτε προκειται). Απλά κανω τον δικηγορο του διαβολου στην νοοτροπια "αφου εχει 6 χρονια εγγυηση ας το παρω και ας μου βγαλει ο,τι θελει"...
|
 |
|
 |

23-04-09, 10:14
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Το 6 χρόνια είναι προφανές ότι ειπώνεται για να δείξει ότι υπάρχει αντίλογος στην εγγύηση της ΤΟΥΟΤΑ. Ειδικά σε σχέση με ΟΛΟΥΣ τους άλλους πλην πολύ ελαχίστων εξαιρέσων, που δείνουνε 2 χρόνια! Ε δεν μπορεί ρε παιδιά να είναι τόσο χάλια, και να σου τα πληρώνουνε για 6 χρόνια. Ως γνοστών για να δώσει μια εταιρεία μεγάλη εγγύηση, έχει και μια Α εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητά της. Και επίσης την εγγύηση την έβγαλε ουσιαστικά απο την προηγούμενη γενιά ASTRA. Αρα μάλλον κάτι άλλαξε.. κάτι που δείχνουνε και όλες οι μετρήσεις αξιοπιστίας των νέων της μοντέλων.
Επίσης μπορώ να σου αμέτρητα Kadett που κυκλοφορούνε ακόμα στους δρόμους. Είναι άτοπο να συγκρίνουμε αυτοκίνητα του παρελθόντως καθώς ως γνωστών όσο πιο παλιά τα αυτοκίνητα τόσο καλύτερα!
Και τα 3 που θέτεις, είναι με βάση την λογική, όπως λές. Κανείς δεν σου λέει λοιπόν ότι μπορεί και να μην τρέξεις ποτέ. Οπως λ.χ. μια συνάδελφος μου με ένα TIGRA, 2 χρόνια τώρα μόνο λαδάκια! Τέτοια παραδείγματα μπορούνε να δώσουνε όλοι αμέτρητα.
Υ.Γ. Μην αναφέρω ότι ανακυρήχθηκε καλύτερη Γερμανική εταιρεία Αυτοκινήτου (απο τους Γερμανούς).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,24596596 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|