Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-12-05, 19:52
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
από προγράμματα για navigation με ελλήνική χαρτογράφηση ξέρει κανείς τι επιλογές υπάρχουν, και με τι λειτουργικό τρέχουν?
Παλιά 27-12-05, 22:34
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
από προγράμματα για navigation με ελλήνική χαρτογράφηση ξέρει κανείς τι επιλογές υπάρχουν, και με τι λειτουργικό τρέχουν?
Δυστυχώς για ελλάδα το Destinator 3 είναι μονόδρομος. Βέβαια υπάρχουνε και άλλες λύσεις (π.χ. TomTom), όμως νομίζω ότι το πρώτο είναι ότι καλύτερο για εδώ. Ξέρω ότι τρέχει σε Windows Mobile 2003 (και Windows γενικότερα εννοείται!!!).

Οποιος ξέρει κάτι περισσότερο..... μην ντραπεί!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Re: car pc και περιεφεριακα
Παλιά 27-12-05, 23:09
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ε? ποιο?
Παλιά 27-12-05, 23:15
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 268
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Destinator 3 ... οντως το καλυτερο αλλα ακομα δεν καλυπτει πολλες περιοχες...την αθηνα παντως την καλυπτει μια χαρα)) ...στα μεγαρα που πηγαινα για κορινθο με εβγαζε οτι πηγαινα απο θάλασσα χαχχαχαχααχ....αυτα απο palmtop...οι ταριφες εχουν κατι ωραιες touchscreen αλλα πανακριβες με navigator...στην σχολη ειχα κανει μια modifa για car pc ( μην φανταστειτε κατι τελειο ) και για να μην χτυπησει ο σκληρος απο τα σκαμπανευασματα τον σκληρο τον ειχα κολλησει πανω σε ελλατηριακια απο στυλο!!!! αχαχαχαχααχ...παντως το pc δουλευε μια χαρα ( με 17ρα οθονη Bellinea apo pc ) ( κολλημενη στο ταμπλο...ο συνοδηγος επρεπε να προσεχει αλλιως την ειχε διαλυσει ). το inverter ειναι μεγαλη δουλεια για ρευμα..και δεν ...... την μπαταρια
Παλιά 01-01-06, 20:30
MARMEL Offline:
Αdministrator

λοιπον για να κανω μια ερωτηση εδω μιας και βλεπω πολυξερους εδω μεσα.
δειτε τι εχω σκεφτει. μιας και θα παρω το ipod μιας και θελω να παρω μινι pc απο αυτα που ειναι πλοηγος μαζι με λειτουργικο συστημα οπως το pc mazi me μια οθονη vga λετε να μην ειναι πληρως σωστο το συστημα? το ipod λογικα εχει καλωδιο για VGA οθονη το gps εχει? αν ναι γιατι να κατσω να κανω κατασκευες και να παρουμε καμια φωτια στο τελος με το 220volt στο πορτ μαγκαζ και 40 κιλα βαρος? καντε μια σκεψη και καντε μου μια συνθεση με αυτα ολα + τιμες περιπου να ξερω και τι ψαχνω μιας και δεν ξερω με τα καλωδια τι παιζει και τι ταιριαζει που
με την πηγη τι γινεται? πως ενωνοντε ολα αυτα και φυσικα με τον ενισχυτη ωστε να βαρανε ολα τσιτα?
Παλιά 02-01-06, 02:03
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δεν ειναι και πολυ σαφής η ερώτηση σου αλλα θα σου απαντήσω εγώ :Ρ λοιπον...αν πάρεις Car pc ειναι ακριβό για τα χαρακτηριστικά του σαν PC(τριπλάσια τιμή) αλλά σου κανει οικονομία χώρου και βάρους (2.5kg) και δεν χρειάζεσαι inverter....( εχει δική του τροφοδοσία 12V ) ....εχει κανονικες εξόδους και εισόδους οπώς ενα PC ...εξοδο για vga και DVI ( οποτε δεν κανει για τις οθονες μας αφου οι δικές μας εχουν είσοδο με RCA ( με ενα ανταπτορακι όμως η μια μικρη κατασκευούλα ολα γίνονται))) ) ( αλλιώς παρε οθόνη :Ρ πουλάνε με VGA input ) ...για τον ενισχυτή και γενικώς για τον ήχο εχει Line output jack το οποίο με ενα καλώδιο (2ευρω) καρφι σε καρφι ( για υπολογιστή ) το τραβάς απο το PC στο AUX της πηγής ...και ακους κανονικα στο LINE h sto AUX ( εκτος αν δεν εχεις είσοδο στην πηγή ...αν εχεις κανα φτηνιάρικο δλδ ) ... Τωρα για απλό pc επειδή ειχα κανει κατασκευη σε αμαξι φιλου μου για project της σχολης μου ειχαμε παρει ενα μινι atx με celeron 2.0 512ddr κτλπ κτλπ τα ειχαμε βαλει σε μια κατασκευή απο πλαστικό διαφανές τετράγωνο ( το ειχα βρει στην ομονοια που πουλάγαν ρολογια )( αθήνα μενω οχι κόρινθο ) και για τον σκληρό δισκο επειδή με τα αμορτισερ που ειχε θα εβγαζε bad sectors στα 10 κμ ειχαμε παρει απο στυλο bic τα σουστακια που τους ανοιγοκλεινεις και τα ειχαμε κολλήσει με ζεστη σιλικόνη για να γινουν αμορτισερ για τον σκληρο..το pc εβγαινε πολυ ελαφρύ και έπαιζε κανονικά..ο φιλος μου ομως επειδη ηταν καμμενος στον συνοδηγο ειχε κανει μια βαση και εβαλε 17ρα TFT belinea ... και το επαιζε με ενα inverter το οποιο το ειχε παρει 150 ευρώ ( nomizw sto tele.gr πουλαει κατι φτηνους ) αλλα ηταν για πολλα watt βρισκεις και πολυ φτηνοτερους ( 50-80 ) ... παντώς αποτι θυμάμαι το car pc (ετοιμο συστημα ) δεν πρεπει να εχει navigator πανω ( hardware ) οπως και το pc που θα φτιαξεις οποτε μαλλον θα τα παρεις ξεχωριστα( με usb συνδεετε ) ( πανευκολο ) ....kai sta 2 συνδεετε ανετα το ipod...για ηχο σου ειπα...οποτε ελπιζω να σου απαντησα:Ρ για τιμη μια συνθεσουλα απλη θα σου παει κανα 300ρι ( το πολυ ) kai 80-100 το inverter ( παλι πολλα λεω ) ενω το car pc επειδη ειναι και ετοιμο θα παει πανω απο 600 ...η πολλα λεω παλι?τεσπα!...οταν κάτεβω αθηνα παντως θελω να δεις την οθονη μου μηπως εχω κανει καμια πατατα..και αν πιανεις καλυτερα απο εμενα θα σε σκισω:P axxaaxxaax
Παλιά 04-01-06, 00:49
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

βρηκα σημερα σε μια βολτα που εκανα
1.Οθονες αυτοκινητου 120-150 ευρω με VGA jack ...δλδ οτι πρεπει για car pc ...
2.Οθονη σαν αυτη που πηρα MARBEL αλλα απο την θεση του οδηγου heehhehehehehe καλο ε?

οποτε οποιος θελει να προχωρησει στο να φτιαξει car pc ειναι πολυ ευκολο τελικα και φτηνο απο τι φαινετε..mono to inverter κοστιζει...
Παλιά 04-01-06, 15:17
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LoVis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
βρηκα σημερα σε μια βολτα που εκανα
1.Οθονες αυτοκινητου 120-150 ευρω με VGA jack ...δλδ οτι πρεπει για car pc ...
2.Οθονη σαν αυτη που πηρα MARBEL αλλα απο την θεση του οδηγου heehhehehehehe καλο ε?

οποτε οποιος θελει να προχωρησει στο να φτιαξει car pc ειναι πολυ ευκολο τελικα και φτηνο απο τι φαινετε..mono to inverter κοστιζει...
που τις βρηκες αυτες τις vga? ειναι touch? θελω μια δυο να εχω!!!! ενημερωσε. την οθονη του οδηγου που και ποσο? τι χρωμα? θελω και απ αυτες μια δυο να εχω. ενημερωσε
Παλιά 05-01-06, 00:45
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

ρε...120 με 150 ευρω ειπα:P αν ηταν touch θα ειχα κανει δικη μου επιχειρηση αχχαχααχ....οχι δεν ειναι ειναι απλες μωρε...πρεπει να εχουν και TV tuner...η οθονη του οδηγου ειναι ακριβως αυτη που πηρα εγω αλλα σε οδηγου μερια...145 ευρω...δεν ειδα πληροφοριες παιρνουσα απο την βιτρινα και την ειδα...παρε με τηλ να σου πω...η συσκευασια ειναι σαν την δικια μου αυτη που πηρα αλλα δεν ξερω παραπανω...απλα ειδα στην φωτο οτι ηταν απο την μερια του οδηγου τωρα τι να σου πω...παντως οτι θες απο pc πες μου η δουλεια μου ειναι αυτη.. καλα τι τις μαζευεις εσυ βρε?θα το κανεις διαστημοπλοιο σε λιγο αχαχαχχα....
θα μου φτιαξεις και την δικια μου κεραια ?δεν πιανω καλα(((( skull skull skull yell
Παλιά 05-01-06, 10:12
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για δείτε αυτό
http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3871524
πολύ καλή τιμή, απλά δεν περιγράφει σε τι κουτί τα έχει μέσα.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
car pc και περιεφεριακα νο 2 Fanis SUPPORT 192 01-06-10 09:52

Page generated in 0,37001896 seconds (83,80% PHP - 16,20% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com