Δεν ειναι και πολυ σαφής η ερώτηση σου αλλα θα σου απαντήσω εγώ :Ρ λοιπον...αν πάρεις Car pc ειναι ακριβό για τα χαρακτηριστικά του σαν PC(τριπλάσια τιμή) αλλά σου κανει οικονομία χώρου και βάρους (2.5kg) και δεν χρειάζεσαι inverter....( εχει δική του τροφοδοσία 12V ) ....εχει κανονικες εξόδους και εισόδους οπώς ενα PC ...εξοδο για vga και DVI ( οποτε δεν κανει για τις οθονες μας αφου οι δικές μας εχουν είσοδο με RCA ( με ενα ανταπτορακι όμως η μια μικρη κατασκευούλα ολα γίνονται

))) ) ( αλλιώς παρε οθόνη :Ρ πουλάνε με VGA input ) ...για τον ενισχυτή και γενικώς για τον ήχο εχει Line output jack το οποίο με ενα καλώδιο (2ευρω) καρφι σε καρφι ( για υπολογιστή ) το τραβάς απο το PC στο AUX της πηγής ...και ακους κανονικα στο LINE h sto AUX ( εκτος αν δεν εχεις είσοδο στην πηγή ...αν εχεις κανα φτηνιάρικο δλδ ) ... Τωρα για απλό pc επειδή ειχα κανει κατασκευη σε αμαξι φιλου μου για project της σχολης μου ειχαμε παρει ενα μινι atx με celeron 2.0 512ddr κτλπ κτλπ τα ειχαμε βαλει σε μια κατασκευή απο πλαστικό διαφανές τετράγωνο ( το ειχα βρει στην ομονοια που πουλάγαν ρολογια )( αθήνα μενω οχι κόρινθο

) και για τον σκληρό δισκο επειδή με τα αμορτισερ που ειχε θα εβγαζε bad sectors στα 10 κμ ειχαμε παρει απο στυλο bic τα σουστακια που τους ανοιγοκλεινεις και τα ειχαμε κολλήσει με ζεστη σιλικόνη για να γινουν αμορτισερ για τον σκληρο..το pc εβγαινε πολυ ελαφρύ και έπαιζε κανονικά..ο φιλος μου ομως επειδη ηταν καμμενος στον συνοδηγο ειχε κανει μια βαση και εβαλε 17ρα TFT belinea ... και το επαιζε με ενα inverter το οποιο το ειχε παρει 150 ευρώ ( nomizw sto tele.gr πουλαει κατι φτηνους ) αλλα ηταν για πολλα watt βρισκεις και πολυ φτηνοτερους ( 50-80

) ... παντώς αποτι θυμάμαι το car pc (ετοιμο συστημα ) δεν πρεπει να εχει navigator πανω ( hardware ) οπως και το pc που θα φτιαξεις οποτε μαλλον θα τα παρεις ξεχωριστα( με usb συνδεετε ) ( πανευκολο ) ....kai sta 2 συνδεετε ανετα το ipod...για ηχο σου ειπα...οποτε ελπιζω να σου απαντησα:Ρ για τιμη μια συνθεσουλα απλη θα σου παει κανα 300ρι ( το πολυ ) kai 80-100 το inverter ( παλι πολλα λεω ) ενω το car pc επειδη ειναι και ετοιμο θα παει πανω απο 600 ...η πολλα λεω παλι?τεσπα!...οταν κάτεβω αθηνα παντως θελω να δεις την οθονη μου μηπως εχω κανει καμια πατατα..και αν πιανεις καλυτερα απο εμενα θα σε σκισω:P axxaaxxaax