Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-02-09, 01:10
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone Εμφάνιση μηνυμάτων
λεγανε οτι type r με φ.π.ε βγαζει 240 αλογα.. ελεος, ακομα γελαω
Εδω σε λιγο θα τα ξεπερασει το υπερκυβισμενο με τα 135.Το type- r σε πειραξε, που εχει μαμα 205.
Παλιά 08-02-09, 13:06
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
....ΥΓ: δεν βλέπω τον κύριο με τα μπλε γράμματα να γράφει και θα ήθελα να δω την απάντησή του.κύριε με τα μπλέ γράμματα είσαι εδω?
Εδώ είμαι, αλλά από την Πέμπτη 30/1 που μου έτυχε μία απίστευτη στραβή -που δεν είναι της ώρας να συζητήσω- δεν έχω τη διάθεση να μιλήσω για σχεδόν ο,τιδήποτε.
Πολλώ δε μάλλον, που υπάρχει διάχυτη και μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στο παρόν thread...
Εν πάση περιπτώσει, η άποψή μου είναι ακριβώς αυτή που έγραψαν και κάποια άλλα μέλη πιο πάνω: Πώληση της υπερκυβισμένης και αγορά μίας TS. Και θα το τεκμηριώσω ώστε να είμαστε όλοι καλά.
Μια καλή TS facelift μπορεί να βρεθεί σήμερα -λόγω και της οικονομικής κρίσης αλλά και του κυβισμού της- στα περίπου 15.000€. Και σε περίπτωση που θελήσει ο κάτοχός της, μπορεί να επενδύσει επάνω στον κινητήρα και το πλαίσιό της ώστε να φτάσει ακόμα και τα 320 αξιόπιστα κομπρεσσοράτα και καλοστημένα άλογα (εδώ κάπου αρχίζει το κράξιμο και οι ερωτήσεις για χαρτιά δυναμομετρήσεων...).
Από την άλλη, το τουρμπισμα/κομπρεσσάρισμα του υπερκυβισμένου κινητήρα δεν με βρίσκει ούτε απέναντι, αλλά ούτε και από την ίδια πλευρά του δρόμου. Γιατί; Διότι, πολύ απλά, θεωρώ τη λύση του υπερκυβισμού (1.4->1.8) ως έναν πολύ καλό συμβιβασμό για κάποιον που επιθυμεί να έχει επαρκείς επιδόσεις πληρώνοντας τέλη και ασφάλιστρα για 1.4. Τα άλογα του υπερκυβισμένου -κατά την άποψή μου- είναι επαρκή μόνο για να κινήσουν με αξιοπρέπεια το αμάξωμα της Ε12, με δύο επιβάτες. Κάποιος που επιθυμεί υψηλές επιδόσεις, πιστεύω πως απλά δεν ασχολείται καθόλου με αυτή τη λύση.
Επιπρόσθετα, το κόστος που συνοδεύει μια σωστή κομπρεσορο/τουρμπομετατροπή είναι αρκετά υψηλό, με την προϋπόθεση ότι την αναλαμβάνει κάποιος που ξέρει και μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία της, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι ανταποδοτική, δηλαδή, το πιθανότερο είναι να αποκτήσεις στενή σχέση με το αυτοκίνητό σου (πώς λέμε να το παντρευτείς?), ή να χρειαστεί να ξηλώσεις όλα τα πρόσθετα για να τα πουλήσεις χωριστά, και πάλι σε ένα κλάσμα του ποσού που έδωσες. Και η ιπποδύναμη που θα καταφέρεις να βγάλεις θα είναι σχεδόν εφάμιλη με αυτή της "μαμίσιας" TS...
Άσε που θα μάθεις και όλες τις συνήθειες του μηχανικού σου και των υπαλλήλων του από τις συχνές επισκέψεις σου σε αυτόν...
Όσο για το ότι οι γονείς σου, Θάνο, θα πάθουν σοκ αν μάθουν ότι θέλεις 200 άλογα κάτω από το δεξί σου πόδι, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Απλά, θα σου πω ότι πρωτοοδήγησα το 1987 πισωκίνητο με περίπου 100 άλογα και κάποιες φορές πάνω στην Πεντέλη έκανα ανάποδα με τους γονείς μέσα να σταυροκοπιούνται... Αλλά, τότε, τα αυτοκίνητα ήταν πολύ λιγότερα...
Τα παραπάνω αντικατοπτρίζουν την προσωπική μου άποψη, την οποία δεν υποχρεώνω κάποιον να ασπασθεί. Είναι αυτό που θα έκανα αν ήμουν στη θέση του φίλου Θάνου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
...λεγανε οτι type r με φ.π.ε βγαζει 240 αλογα.. ελεος, ακομα γελαω
Για το Type R δεν ξέρω, αλλά όταν είχα γράψει ότι με συγκεκριμένη φιλτροχοάνη η TS (και μόνο) κερδίζει περί τα 10-12 άλογα, μόνο που δεν με είχαν βρίσει, οπότε και σταμάτησα να γράφω...
Πάνος.
ΥΓ: Για το reprofile των εκκεντροφόρων. Για να αυξηθεί η διάρκεια και το βύθισμα των βαλβίδων, πρέπει να ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ υλικό στα αμύγδαλα των εκκεντροφόρων. Μπορεί να γράψει κάποιος που έχει δει ελληνικούς reprofilled εκκεντροφόρους, πώς το κάνουν αυτό στην Ελλάδα ;

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 22:05
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 334
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο θα συμφωνησω σε αρκετα πραγματα μαζι σου.Πιστεψε με αν μπορουσα να παρω το ΤS θα το επαιρνα με κλειστα ματια.Αλλα δεν γινεται αυτο για τους δικους μου λογους.Οποτε πρεπει να κανω κατι απο τα 2 που εχω γραψει.Και πιστευω πως οτι απο τα 2 και να κανω θα ειμαι μπροστα απο μαμα TS.Επισης δεν ειναι απαραιτητο να "μαθω τις συνηθειες του μηχανικου μου".Ουτε θα ανεβασω τρελες πιεσεις ουτε τιποτα.Δεν θα χρειαστει να κανω τρελες επεμβασεις.Ενα bolt on kit ειναι.

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 22:13
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επισης δεν ειναι απαραιτητο να "μαθω τις συνηθειες του μηχανικου μου".Ουτε θα ανεβασω τρελες πιεσεις ουτε τιποτα.Δεν θα χρειαστει να κανω τρελες επεμβασεις.Ενα bolt on kit ειναι.
και για να ρωτήσω κάτι ακόμα που ίσως δεν σου περνάει από το μυαλό.όταν με το καλό κατασταλάξεις τι από τα δύο θα βάλεις την επεμβασούλα που θα την κάνεις?ποιος είναι ο μάστορης που θα την κάνει?πόσα άλλα ίδια με το ίδιο bolt on kit έχει φτιάξει?και τον προγραμματισμό του εγγεφάλου ποιος θα τον κάνει?θα είναι σωστός?σε άγχωσα καθόλου?

ΥΓ : ελπίζω να είναι ολα καλά Πέτρο

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 08-02-09 στις 22:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 22:20
th@nos Offline:

Παράθεση:
και για να ρωτήσω κάτι ακόμα που ίσως δεν σου περνάει από το μυαλό.όταν με το καλό κατασταλάξεις τι από τα δύο θα βάλεις την επεμβασούλα που θα την κάνεις?ποιος είναι ο μάστορης που θα την κάνει?πόσα άλλα ίδια με το ίδιο bolt on kit έχει φτιάξει?και τον προγραμματισμό του εγγεφάλου ποιος θα τον κάνει?θα είναι σωστός?σε άγχωσα καθόλου?
Κοιτα να δεις.Την μετατροπη θα μου την κανει αυτος που με υπερκυβισε.Αν θες να σου ποιος ειναι μονο μεσω ΠΜ.Το εχει ξανακανει πολλες φορες.Για τουρμπισμα μιλαω.Για κομπρεσσορα μαλλον εκει που πηγε και ο koperton.Τωρα για τον προγραμματισμο κατι θα βρουμε.Δεν μπορει ολοκληρη Αθηνα να μην βρουμε καποιον που να το κατεχει το "αθλημα".

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 22:25
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos Εμφάνιση μηνυμάτων
Την μετατροπη θα μου την κανει αυτος που με υπερκυβισε.Αν θες να σου ποιος ειναι μονο μεσω ΠΜ.
ξέρω που,πως,πότε και γιατί.χαχαχα.όλα μαθαίνονται και ειδικά τα ευχαριστα.
όσον αφορά τα υπόλοιπα εγώ απλά σου εξέφρασα τι θα άγχωνε εμένα.

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 22:30
th@nos Offline:

Παράθεση:
ξέρω που,πως,πότε και γιατί.χαχαχα.όλα μαθαίνονται και ειδικά τα ευχαριστα.
όσον αφορά τα υπόλοιπα εγώ απλά σου εξέφρασα τι θα άγχωνε εμένα.
Ενταξει και μενα με αγχωνουν.Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ηρεμος.Αλλα τι να κανουμε.Θελει και λιγο ρισκο.Το πολυ να παρω το μοτερ στο χερι

ΥΓ:Ειδα μπηκε σημερα μια αγγελια μεσα στο φορουμ απο κομπρεσσορα greddy
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16649
Μπορει καποιος να μου πει εκτος απο τον εγγεφαλο τι αλλο θα χρειαστω σε περιπτωση που θελω να το παρω?

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 23:18
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Unhappy

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
...Πιστεψε με αν μπορουσα να παρω το ΤS θα το επαιρνα με κλειστα ματια.Αλλα δεν γινεται αυτο για τους δικους μου λογους.Οποτε πρεπει να κανω κατι απο τα 2 που εχω γραψει.Και πιστευω πως οτι απο τα 2 και να κανω θα ειμαι μπροστα απο μαμα TS...
Πάντα υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, Θάνο. Απλά, εξέφρασα τη γνώμη μου στο ερώτημα που έθεσες. Βέβαια, εσύ αποφασίζεις.
Παράθεση:
...ΥΓ : ελπίζω να είναι ολα καλά Πέτρο
Κάποια είναι καλά -δόξα τω Θεώ- και κάποια άλλα είναι τελείως -μα τελείως- χάλια.
Ευτυχώς, είμαστε ακόμα όρθιοι και θα παλέψουμε...
Πάνος, ουχί Πέτρος!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 08-02-09 στις 23:22. Αιτία: Προσθήκη κειμένου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 23:23
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

ουπς σορρυ.Πάνο

θανο τι να πω.εγώ αλλαγή μοτέρ ήθελα καποτε να κάνω σε 20ν αλλά και πάλι φοβόμουν

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-09, 23:27
th@nos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντα υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, Θάνο. Απλά, εξέφρασα τη γνώμη μου στο ερώτημα που έθεσες. Βέβαια, εσύ αποφασίζεις.
Μα αυτο θελω και εγω Πανο.Τις γνωμες σας.
Τριτος δρομος σε μενα δεν υπαρχει.Η λυση ειναι μονοδρομος

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4zz turbo tasos veria Ειμαι νεος 88 24-12-13 13:14
1.3 turbo η 1.6 20v?? oikonomou giannis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-10-09 14:21
G6 TURBO MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 11-05-08 19:34
Turbo Help Rl SUPPORT 123 14-10-06 23:13
G6 turbo. nikos_trd TOYOTA COROLLA 111(G6) 11 13-04-06 21:13

Page generated in 0,24888492 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com