Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

21-02-11, 21:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
δουλεύουν με πολυ χαμηλότερη συμπίεση από τα βενζινοκινητα, καθώς δεν έχουν και σύστημα ανάφλεξης.
|
Συμπιεση πανω απο 17!Μαλλον μπερδευτηκες Νικηφορε!
Παράθεση:
Y.Γ o φίλος σου που λες πως πουλάει πετρελαιοκίνητα? αφού δεν έχουν επτραπεί ακόμα!
|
Μονο Αθηνα και Θεσκη!Ενταξει ρε Νικηφορε δεν ειναι ολη η Ελλαδα μια Αθηνα και μια Θεσκη!
Εξαλλου ο Σωτηρης μιλαει για Βεροια απο οτι καταλαβα! 
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|
 |
|
 |

21-02-11, 21:33
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κατι με την συμπίεση δεν το θυμομουν καλά! βασικα λένε ότι το καυσιμο η βενζινη ειναι ποιο ελαφρια!! και κανει καλυτερη καυση και το πετρελαιο κανει ατελή! γιαυτό και δεν αποδίδουν τα μεγιστα και χρειαζονται turbo για υποβοήθηση, η συμπιεση στους πετρελαιοκινηρες ειναι μεγαλύτερη επειδή το καυσιμο αντεχει στην συμπιεση και μας επιτρεπει να γινει αυτανάφλεξη χωρις πειράκια! ετσι δεν υπάρχει συστημα αναφλεξης που ειναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα! στους βενζινοκινηρες δεν αντεχει την συμπίεση και έτσι πρεπει να υπάρχει συστημα αναφλεξης.
Ξεχασα πως ειστε Βορεια Ελλάδα! για τα αλλα θεματα και πολλα περισσοτερα για οσους θελουν να μαθουν περισσότερα, και για εγκαταστάσεις υγραεριου κτλ σε αμαξια κατεβαστε το βιβλίο και τον εργαστηριακο οδηγό της σχολής μηχανικών αυτ/των από εδώ free και μέσα έχουν σε pdf τα βιβλία: http://www.pi-schools.gr/lessons/tee/mechanical/
Κατεβάζετε τα :
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ
Βιβλίο (34.032KB)
Εργαστηριακός Οδηγός (4.805 ΚΒ)
(Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου)
και οτι αλλο θελετε, στο βιβλίο λεει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! εγώ εκανα πολυ παλιοτερη εκδοση στο σχολειο.
|
 |
|
 |

21-02-11, 21:37
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
οσο και να μην τα θελουμε τα diesel παιδια σιγα σιγα δειχνουν τον δρομο, απο τους αγωνες αντοχης (LeMan audi και peugeot κερδισαν με diesel) αγωνες πιστας και ταχυτητας (BTCC τα seat κερδισαν με diesel) ερχονται και τα υβριδικα...η peugeot παρουσιασε ενα υβριδικο μοτερ diesel με ηλεκτροκινητηρα 200hp και καταναλωση 3,9(φανταστειται που θα εχει παει η ροπη!!!)  τι να λεμε τωρα...επισης σοβαρη εξελιξη στους diesel εχουμε τα τελευταια χρονια...απο τοτε που οι εταιριες πηραν ζεστα το θεμα της εξελιξης τους τα diesel εχουν κανει πραγματικα αλματα...το γεγονος που δεν ειχαν τετοια εξελιξη απο τις εταιριες ειναι κι επειδη δεν θα ειχαν και service για να τα οικονομισουν...μολις ειδαν ομως την αγορα να στρεφεται προς τα εκει εγινε πραγματικη δουλεια στην αποδοση και στην οικονομια..κλεινω με την μοναδικη εμπειρια που ειχα με diesel (μια φορα εχω οδηγησει ενα focus 1.8td), οπως πηγαιναμε σ εναν επαρχιακο μου κολλουσε ενα vectra, εκανα δεξια να περασει και με το που με περασε στην ευθεια λεω κατσε να γεμισω και την 4η να πηγαινει ποιο χαλαρα με 5η το αμαξι...παιδια κοντεψα να πεσω πανω στο vectra....οι ρεπριζ ειναι πραγματικα φοβερες...και το trip εδειχνε νουμερα στο 4,5 - 5,8 max!!μακαρι ν ανοιξει η αγορα και να ερθουν γιατι πραγματικα μερικες εταιριες εχουν πολυ καλους diesel κινητηρες....
|
 |
|
 |

21-02-11, 21:46
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το vectra τι ηταν? 1600 ε? είπαμε τα πολλά κυβικά (ειδικά πάνω απο τα 1800) σε συνδυασμό με το turbo δίνουν φοβερή ροπή. Ο πατερας ενος φίλου έχει το φορτηγάκι το Navara, είχα πάθει πλάκα λέμε! απίστευτο ήταν! κανετε τον κοπο να δειτε τα βιβλία που είπα, λένε πολύ καλά πράγματα, και για να τα μάθουμε όλα! γιαυτο για αρχίστε το διάβασμα!!!! σε 1 εβδομάδα θα κάνουμε εξετάσεις! :PPppp
και κάτι άλλο, το υγραεριο είναι πολύ ποιο οικονομικό, αλλά δεν βλέπω τόσο ενδιαφέρον, και ρωτάω εγω τώρα, δλδ τι θα κάνετε αν επιτραπεί και στην Αθηνα το πετρελαιο? θα πουλήσετε τα βενζινοκίνητα αμάξια σας να παρετε με πετρέλαιο, ή απλά θα προτιμούσατε (για οικονομια που μιλάτε οι περισσότεροι) να βάλετε υγραέριο όπως έκαναν και άλλοι εδώ μέσα? εγω με κλειστά τα μάτια υγραέριο, εξαλλου δεν θα ήθελα με τπτ να έδινα την corolina μου, αλλά και παλι μήπως να αλλαζα μοτερ ? πλάκα πλάκα έχω δει να πουλάνε διάφορα Toyota moter turbo dieselonia! :Pppp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-02-11 στις 21:51.
|

21-02-11, 21:52
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Το vectra τι ηταν? 1600 ε? είπαμε τα πολλά κυβικά (ειδικά πάνω απο τα 1800) σε συνδυασμό με το turbo δίνουν φοβερή ροπή. Ο πατερας ενος φίλου έχει το φορτηγάκι το Navara, είχα πάθει πλάκα λέμε! απίστευτο ήταν! κανετε τον κοπο να δειτε τα βιβλία που είπα, λένε πολύ καλά πράγματα, και για να τα μάθουμε όλα! γιαυτο για αρχίστε το διάβασμα!!!! σε 1 εβδομάδα θα κάνουμε εξετάσεις! :PPppp
|
Νικηφόρε θέλω άλλη μια βδομάδα διορία...την πεμπτη τελειωνω εξεταστικη της σχολης...στα καπακια κι αλλο διαβασμα???  το vectra 1600 πρεπει να ηταν...αυτο που ειπα εχει να κανει ποιο πολυ με τις ρεπριζ που δεν τις περιμενα (πρωτη φορα οδηγουσα diesel)....αντε παλι διαβασμα 
|

21-02-11, 21:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ε ρε συ λογικό αυτό που λες! το vectra 1600 το είχε ξαδερφος μου! ψοφιμι ειναι! με το μαμα σταρλετ το περνουσα από πάνω! ειναι πολυ βαρυ αν είναι 110hp και δεν παει βημα, γιαυτο το εδωσε και πηρε το leon 20VT 2litro 220 ποσα είναι? Λογικο να το εσκιζες! για να δοκιμαζατε με ενα Octavia RS 1800 turbo! και να βλέπαμε! :PPp το είχε ο αδερφος μου πριν το Auris σε 225hp τσιπαρισμενο και με εκανε σκονη λέμε! απίστευτη ροπή!!!! το έδωσε ομως επειδή ειχε ολο προβλήματα!
|

21-02-11, 22:00
|
banned
|
|
|
|
Εγω πάντως θα χτυπήσω ένα octavia 1600!
Μου λείπουν βέβαια 20,000 περίπου αλλά αυτά ειναι λεπτομέρειες 
|

21-02-11, 22:13
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
ε ρε συ λογικό αυτό που λες! το vectra 1600 το είχε ξαδερφος μου! ψοφιμι ειναι! με το μαμα σταρλετ το περνουσα από πάνω! ειναι πολυ βαρυ αν είναι 110hp και δεν παει βημα, γιαυτο το εδωσε και πηρε το leon 20VT 2litro 220 ποσα είναι? Λογικο να το εσκιζες! για να δοκιμαζατε με ενα Octavia RS 1800 turbo! και να βλέπαμε! :PPp το είχε ο αδερφος μου πριν το Auris σε 225hp τσιπαρισμενο και με εκανε σκονη λέμε! απίστευτη ροπή!!!! το έδωσε ομως επειδή ειχε ολο προβλήματα!
|
δεν ηθελα να τον περασω ετσι κι αλλιως....να γεμισω την 4η ηθελα  το octavia μαλλον θα την βρει απο ξαδερφακι του..εξωτερικο εβγαινε ενα leon με 2.0 tD 170 αλογα και 35 κιλα ροπη απο τις 1750...(για νορμαλ καταστασεις και για τα 2)....
|

21-02-11, 22:21
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά τι γίνεται Ρουμάνοι, Πολωνοί και Βούλγαροι ΟΛΟΙ με πετρελαιοκίνητα και ΜΕΣΑ στο κέντρο? και ακόμα να τα επιτρέψουν? πλάκα με κάνουν? σήμερα είδα ένα Ρουμάνικο golf νεό μοντέλο και έλεγε πίσω 2.0 ΤDi.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24204302 seconds (83,20% PHP - 16,80% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|