Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-03-07, 20:05
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
ΥΓ2:http://www.karafinas.gr/shop/greek/P...on=370&PID=676 (μια ενδεικτικη διευθηνση γι αυτο που λεω.Εαν ξερει κτι καποιος ας πει)
Πολύ γενικά τα λέει δεν γράφει τεχνικά χαρακτηριστικά και μάρκα.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-07, 21:20
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ τελικά έβαλα έναν της elser, όχι κάτι φοβερό, απλά μια τηλεειδοποίηση έχει. 280 Ε τον έβαλα. ......... Τα παράθυρα χρειάζονται extra πλακέτες, αλλά καταργούν το αυτόματο σύστημα τους, όπως λέει κ ο tsport192, ενώ λειτουργεί μόνο με το δικό του τηλεχειριστήριο.
Βρε συ τα παραθυρα γιατι σου τα καταργησαν το αυτοματο?Εμενα δεν εχει και στα δυο βεβαια το Ε11 αυτοματο,μονο του οδηγου,αλλα λειτουργει κανονικα και εχω βαλει και πλακετα για τα παραθυρα και φοραω τον ιδιο συναγερμο της ελσερ.Για ψαχτο λιγο
Παλιά 01-04-07, 00:40
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε συ τα παραθυρα γιατι σου τα καταργησαν το αυτοματο?Εμενα δεν εχει και στα δυο βεβαια το Ε11 αυτοματο,μονο του οδηγου,αλλα λειτουργει κανονικα και εχω βαλει και πλακετα για τα παραθυρα και φοραω τον ιδιο συναγερμο της ελσερ.Για ψαχτο λιγο
Γιάννη στο Ε12 είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Φαντάσου ότι για να δουλεύει σωστά το αυτόματο των παραθύρων οταν βγάλεις και ξαναβάλεις το πόλο της μπαταρίας πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία για να "ρυθμίσεις" το τέρμα κάτω και το τέρμα πάνω του παραθύρου. (σε περίπτωση που το έιχες αφήσει μισάνοιχτο πριν βγάλεις το πόλο)

Γενικά παίζουν διάφορα τέτοια με το Ε12...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-04-07, 00:46
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω βάλει την πλακέτα εγώ. Γι αυτό το λόγο δηλαδή. Από άλλους ξέρω πως ισχύει αυτό στα Ε12 και απ' ότι μου είπαν κ διάφοροι ηλεκτρολόγοι. Δεν ξέρω τι γίνεται σε Ε11, αλλά δυστυχώς σε Ε12 καταργείται το αυτόματο και των δύο. Αν παρ'όλα αυτά ξέρεις κάτι πως γίνεται πες μας....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-04-07, 06:01
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υπαρχουν αρκετοι συναγερμοι που μπορουν να συνεργαστουν με το μαμα κλειδι.Εναν τετοιο καναν δωρο και σε εμενα στην μαντρα που αγορασα το αυτοκινητο και τον βαλαμε στο αυτοκινητο του πατερα μου.Αυτοι οι συναγερμοι συνεργαζονται με το κεντρικο κλειδωμα του αυτοκινητου και ενεργοποιουνται οταν πατας το κουμπι απο το κλειδι για να κλειδωσει το αυτοκινητο.Το κακο ειναι οτι απενεργοποιουνται οταν ανοιξουν οι ασφαλειες και σε ενα πειραμα που εκανα ειδα οτι δεν αξιζουν και πολυ.
Συγκεκριμενα ενω κλειδωσα το αυτοκινητο και ακουσα οτι ενεργοποιηθηκε ο συναγερμος,πηγα και το ξεκλειδωσα με το κλειδι και μολις ανοιξαν οι ασφαλειες ο συναγερμος απενεργοποιηθηκε.Αρα η μονη προστασια που σου προσφερουν ειναι αν σου σπασουν κανα τζαμι και το πιασει το ογκομετρικο της καμπινας.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οταν πηγα να μου τον τοποθετησουν με ρωτησε αν εχει κεντρικο κλειδωμα το αυτοκινητο και αν οταν παταω να ανοιξει αναβουν και τα αλαρμ.Τον λογο δεν μου τον ειπε αλλα μου ειπε πως αν δεν αναβουν τα αλαρμ δεν μπαινει ο συναγερμος και μου εκανε εντυπωση.
Τωρα οσο αφορα τα παραθυρα οπως σου ειπαν και τα παιδια χρειαζονται εξτρα πλακετες οι οποιες αν δεν κανουν λαθος εχουν γυρω στα 70 ευρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-04-07, 13:56
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποτε ξεχναμε τις παλκετες για τα παραθυρα και επικεντρονομαστε στο εαν θα βαλω τον ΤΗ3000 ή καποιον αλλον. Διαβασα σε καποιο αλλο post οτι ειναι πολυ ευαισθητος και πρεπει να ρυθμιστει.

ΥΓ:Η τιμη που ανεφερα ειναι κ με εργασια...
ΥΓ2:http://www.karafinas.gr/shop/greek/P...on=370&PID=676 (μια ενδεικτικη διευθηνση γι αυτο που λεω.Εαν ξερει κτι καποιος ας πει)
Φίλε μου σε αυτόν ανέφερες τον έβαλα εγώ. Έχει κ άλλες μάρκες. Έμεινα ευχαριστημένος είναι πολύ καλός μάστορας και φοβερά προσεκτικός! Συζητήσιμος και με αρκετά καλές τιμές!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-04-07, 16:25
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπαρχουν αρκετοι συναγερμοι που μπορουν να συνεργαστουν με το μαμα κλειδι.Εναν τετοιο καναν δωρο και σε εμενα στην μαντρα που αγορασα το αυτοκινητο και τον βαλαμε στο αυτοκινητο του πατερα μου.Αυτοι οι συναγερμοι συνεργαζονται με το κεντρικο κλειδωμα του αυτοκινητου και ενεργοποιουνται οταν πατας το κουμπι απο το κλειδι για να κλειδωσει το αυτοκινητο.Το κακο ειναι οτι απενεργοποιουνται οταν ανοιξουν οι ασφαλειες και σε ενα πειραμα που εκανα ειδα οτι δεν αξιζουν και πολυ.
Συγκεκριμενα ενω κλειδωσα το αυτοκινητο και ακουσα οτι ενεργοποιηθηκε ο συναγερμος,πηγα και το ξεκλειδωσα με το κλειδι και μολις ανοιξαν οι ασφαλειες ο συναγερμος απενεργοποιηθηκε.Αρα η μονη προστασια που σου προσφερουν ειναι αν σου σπασουν κανα τζαμι και το πιασει το ογκομετρικο της καμπινας.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οταν πηγα να μου τον τοποθετησουν με ρωτησε αν εχει κεντρικο κλειδωμα το αυτοκινητο και αν οταν παταω να ανοιξει αναβουν και τα αλαρμ.Τον λογο δεν μου τον ειπε αλλα μου ειπε πως αν δεν αναβουν τα αλαρμ δεν μπαινει ο συναγερμος και μου εκανε εντυπωση.
Τωρα οσο αφορα τα παραθυρα οπως σου ειπαν και τα παιδια χρειαζονται εξτρα πλακετες οι οποιες αν δεν κανουν λαθος εχουν γυρω στα 70 ευρω.
Ποιος θέλει να μάθει γιατί???
Φίλε Bill κάνε ένα πείραμα, κάτσε μέσα στο αμάξι, άναψε τα αλάρμ και κλείδωσε τις πόρτες από το διακόπτη στην πόρτα του οδηγού. Πάω στοίχημα ότι ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί! Το κλειδί ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Αν δεν ανάβουν αλάρμ δεν ενεργοποιείται συναγερμός που να κοπανιέστε κάτω, κάτι πατέντα-πουστι@ κάνουν με τα αλάρμ αλλιώς δεν γίνεται....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-04-07, 10:24
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] κάτσε μέσα στο αμάξι, άναψε τα αλάρμ και κλείδωσε τις πόρτες από το διακόπτη στην πόρτα του οδηγού. Πάω στοίχημα ότι ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί! Το κλειδί ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Αν δεν ανάβουν αλάρμ δεν ενεργοποιείται συναγερμός που να κοπανιέστε κάτω, κάτι πατέντα-πουστι@ κάνουν με τα αλάρμ αλλιώς δεν γίνεται....
Όντως, έτσι γίνεται... Φαίνεται ότι ο συναγερμός είναι συνδεδεμένος με τα αλάρμ και ενεργοποιείται μέσω της λειτουργίας αυτών...
Παλιά 03-04-07, 10:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγώ εχω βαλει συναγερμο GAMMA και 2 πλακετες για να ανεβαίνουν τα παραθυρα. Δουλεύει με το κλειδι του αυτοκινήτου (δλδ συνεργαζεται με το κεντρικό κλειδωμα). Όταν έχω αναμενα τα αλαρμ και πατησω να κλειδώσω το αμάξι, ο συναγερμός ΔΕΝ ενεργοποιείται. Πρεπει να ειναι σβηστά τα αλάρμ για να ενεργοποιηθεί και να ακουσω τα χαρακτηριστικά μπιπ (και να ανεβουν και τα παραθυρα). Κουλό?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-10-07, 01:35
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 391
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για τον CLIFFORD MATRIX 1 τι έχετε ακούσει? Αυτό το εφόρου ζωής εγγύηση είναι ελκυστικό!!

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συναγερμός σε τ σπορτ ernest_gj ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 09-07-21 17:59
Συναγερμός antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 24-06-13 03:39
Συναγερμός - Απορία!! ZF1986 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 02-10-11 14:32
συναγερμός antonios7 SUPPORT 2 25-09-11 16:36
συναγερμός Toyota drzaf TOYOTA COROLLA E 12 17 21-08-07 16:26

Page generated in 0,25314999 seconds (83,45% PHP - 16,55% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com