Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
γιατι τον 2579 που τον εβγαζαν τρελο? το ξεχασες? και μου το λεγαν ρε.
|
Ρε σεις πλάκα κάνετε?Για αυτο τον βγαζαμε τρελλό?Εδώ έριχνε 5 καρότσες χωρίς να τ'ανοίξει..πατούσε gta και ότι αλλό θες..πλάκα μου κανετε...
Παράθεση:
μου τη δινει ομως να λενε οι απ εξω ειναι καραμαμα το ts ειναι φιμωμενο το ts ειχε ενα ατομο παραπανω το ts και αλλα τετοια.
|
Ρε συ θα με χαζεψεις.Φυσικά και εχει σημασία...Εδω μιλαμε για στημένη κοντρα με οριακές διαφόρες..Ολα έχουν σημασία..ακόμη και το πόσα καυσιμα έχεις...Αλλά δεν είναι εκει το θέμα...Ο ανθρωπος ΄εγραψε τι έκανε,σας είπε πως το πήγε και σεις ακόμη γραφετε..Καλά κανετε.
Παράθεση:
τι λεμε τωρα ρε παιδια. την ακουσαν η οχι? ιδρωσαν η οχι? το σκεφτοντε ολη νυχτα η οχι? θα παρουν απο δω και περα στα σοβαρα ενα 20v η οχι?
|
Προσωπικά στα σοβαρά το πήρα και γι'αυτο πήγα και ανοιξα στο βόλο...αλλά όχι και να κατσω να σκάσω....
Παράθεση:
φαντασου να ειχε η καρινα τα κιλα μου
|
Και γιατι να φανταστεις...το λύσαμε αυτό...Στον Βόλο τι κάναμε?Με 101 δεν ανοίξαμε?Οριστε λοιπόν το αποτελεσμα..μια καρότσα μπροστα το 101...και σεις ακόμη καθεστε και το συζητάτε και το θεωρείτε λογικό να πέρασε η καρίνα...Τελοσπάντων μπορεί να ναι λογικό και να παραλογιζόμαστε...
Παράθεση:
σιγα μην εδινα εγω 25000-28000 ευρω και να εχω πισω μου μιση καροτσα αν δε μου ριξει δλδ ενα.....20v
|
Ρε συ Πάνο..αυτό παλι που κολλάει?Πιστευεις πως πολλοί απο μας που δώσαμε αυτα τα λεφτά για να πατάμε το κόσμο...τι να πώ... Εχουμε χάσει την ταμπακιέρα!
Παράθεση:
....δλδ νομιζετε θα αλαζε κατι αν ηταν μονοι τους οι οδηγοι? χεχε αντε μια διαφορα του ενος χιλιοστου
|
Στην συγκεκριμένη κόντρα κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν θα αλλαζε κατι...αλλά μην αναιρέσουμε και οτι ξερουμε για βαρος κλπ...γιατι τοτε θα συγκρίνουμε παλι μοτερ και όχι αυτοκίνητα!